Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakuje driving mocks zdecydowanie.

Letnie temperatury sprzyjają zestawom nieformalnym.

Ja bym jeszcze zaryzykował model Hamburg lub podobny.
Mało na rynku zamszowych oxfordów z ażurowaniem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Dnia 20.05.2017 o 16:04, Miccowhy napisał:

Wczoraj przyszło do mnie pierwsze zamówienie od Poszetki - i jestem z niego bardzo zadowolony. Krawat z surówki jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach, wiąże się niemalże sam, w dodatku został nieco skrócony pod mój mikry wzrost ;) choć to z pewnością był problem logistyczny, bo spytałem o taką możliwość dopiero po złożeniu zamówienia.

Monki od Crownhilla są bardzo wygodne - jedyne co, to Hiszpanie przy wysyłce pomylili kolory - wnioskując po zdjęciach producenta, otrzymałem The Split (bordo) zamiast The New Turin (ciemny brąz). Wina Poszetki jest niemożliwa, ponieważ nie prowadzą sprzedaży pierwszego z kolorów - ale mówiąc szczerze, nie przeszkadza mi to, też są ładne. Pytanie tylko, czy jedynie ja miałem taką niespodziankę, czy też może ktoś jeszcze się zdziwi?

Do tego wszystkiego jeszcze w ramach prezentu za duże zamówienie dostałem kaszkiet, trafiłem z rozmiarem, więc po raz pierwszy od kilku lat będę nosił jakieś nakrycie głowy w chłodniejsze pory roku ;)

Odpowiedź z Crownhilla (w rzeczywistości nowy kolor jest ciekawszy niż ten brąz ze zdjęć):

The  New Turin gets the new boxcalf leather that is an upgrade of the one that the Turin has in the past. It is a new Brown color (a little bit ligther). We finish our shoes with cream and the Turin and the New Turin has a burgundy shade (maybe in the old Turin as it´s a darker color you don´t see as much as you can notice in the New Turin). 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Dnia 19.03.2017 o 21:05, Caporegime napisał:

Jest tak jak pisze karub - post forma leci już po https jednak. Widzę jednak tutaj dwa problemy:

• https nie jest wymuszony przy przeglądaniu strony bez zalogowania - w teorii ktoś może w ten sposób wstrzyknac swoj JS by przechwytywac wpisane dane przed zalogowaniem
  • Kiedy używam normalnego menu, pozostaje przy HTTPS, jednak klikając w tej górnej, niebieskiej belce - powracam na HTTP. Pytanie czy w ogóle warto mieszać tak strony - czasami sklepy dają tylko konkretne akcje i strony po SSL, aby zwiększyć wydajność (szyfrowanie obciąża dodatkowo serwer), ale po pierwsze pytanie czy sklep aż tak jest obciążony - po drugiej jeżeli już chcemy tak robić, warto to jednak ujednolici
  • Kiedy ręcznie wymuszę HTTPS - http://static1.poszetka.com dalej pozostaje bez SSL, przez co przeglądarka zgłasza błąd bezpieczeństwa (np strona krawaty) 

Wracając do tego tematu, problem został zdiagnozowany: w trakcie zmiany menu (nowa niebieska belka) programista popełnił błąd w efekcie czego przy przejściu na nowe menu był powrót do http.

Problem został naprawiony obecnie szyfrowanie jest wymuszone bez potrzeby logowania.

Ukłony dla działu audytu BwB, w ramach podziękowań mamy lny z kolorowym obszyciem dla @Caporegime i @karkub i @Kostek. Zainteresowanych proszę o kontakt.

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano
7 godzin temu, poszetka.com napisał:

Odpowiedź z Crownhilla (w rzeczywistości nowy kolor jest ciekawszy niż ten brąz ze zdjęć):

The  New Turin gets the new boxcalf leather that is an upgrade of the one that the Turin has in the past. It is a new Brown color (a little bit ligther). We finish our shoes with cream and the Turin and the New Turin has a burgundy shade (maybe in the old Turin as it´s a darker color you don´t see as much as you can notice in the New Turin). 

Odpowiedź zaiste salomonowa. Logika wypowiedzi sprowadza się do stwierdzenia: kolor jest ten sam, ale ładniejszy.

Ale dlaczego w takim razie zostawili zdjęcia ze starym odcieniem?

Opublikowano

18768428_1363522930406373_41281113522377

Dzioby ptaków, to projekt, którego inspirację zaczerpneliśmy podczas wizyty z Basią i Tymkiem - w śląskim zoo. To pytania naszych pociech pokazały nam różnorodność kształtów i form ptasich dziobów ... oraz przekonały do realizacji tego projektu 1f642.png:)

Kochane dzieci chyba należy Wam się małe fee 2764.png<3

Apaszek niestety już nie ma (sold out), przed Wami kształty dziobów na poszetce 1f54a.png?

https://www.poszetka.com/product-pol-4052-Poszetka-dzioby-ptakow.html

• Oceniam pozytywnie 1