pirat Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Zdążyłeś jeszcze ubrać/zmienić spodnie? Dlaczego miałbym to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Jak dla mnie nieco przedopasowane. Za to spodnie TH fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Dlaczego miałbym to robić? Spójrz na zdjęcie jeszcze raz. "Ubrać" bo nie wiem czy to co widać to spodnie (może pyjama); "zmienić" bo jeśli to spodnie to moim zdaniem słabo wyglądają z takimi ładnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Hmm. To są lniane, letnie spodnie o dość luźnym kroju. Wspaniały wynalazek na lato, polecam spróbować. Nie są wyprasowane w kant. Są lekko pogniecione ale taki urok cienkiego lnu.Co do butów to może i są ładne ale to nie czarne wiedenki tylko mało oficjalne wsuwki.Luka ma spodnie w kancik ale u niego to część garnituru https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1376-dandysi/?p=107143 u mnie zaś na górze lniana koszula. Też luźna i lekko pognieciona Ps. A co to jest pyjama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldemar Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Yanko 14545 Patynowane przez Mr. Vintage - relacja. Po roku od wpisu szczęśliwym trafem są u mnie i uważam, że są świetne! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 Poproszę o fotkę na zewnątrz w świetle dziennym ... tam dopiero robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 @Waldemar, wyglądają rewelacyjnie! Jedne z ładniejszych tutaj (mówiąc o tym typie buta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 Herring Charles (Cheaney) - a chciałem je sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 Cheaney Avon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 Avon to swietny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 U mnie też dziś Cheaney; Holyrood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 @Barker bardzo podobają mi się te monki. Niestety nie miałem wtedy wolnych środków gdy Shoe Healer je sprzedawał Gratuluje świetnego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 Dzięki! Buty świetnie mi służą. Znów są dostępne w sklepie Shoe Healer, ale w tym momencie w oryginalnej cenie: http://www.shoehealer.co.uk/cheaney/cheaney-of-england/cheaney-holyrood-bronzed-espresso-detail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2014 Piękne buty, jednak oryginalna cena nie zachęca do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 Fanie Dobrego Buta, czy rozważałeś kiedyś włączenie opcji sprawdzania pisowni w przeglądarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 Dzisiaj moje ulubione "woły robocze" i pierwsze "porządne" buty w jednym. 15 miesięcy razem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 Dzisiaj moje ulubione "woły robocze" i pierwsze "porządne" buty w jednym. 15 miesięcy razem Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 John Spencer Cavendish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 @Pirat, przyznam szczerze, że nie rozważałem. EDIT: gdyż nie mam na to czasu. Obawiam się, że z powodu specyficznej wady wzroku nie wychwytuję literówek itp. Przyznam szczerze, że nie stanowi to dla mnie jakiegoś większego problemu. Osoby , którym to przeszkadza, z góry przeprosiłem w którymś wpisie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Ja też nie mam z tym problemu. Pomyślałem sobie po prostu, że Ci pomogę Włączenie tej opcji w np. Firefoxie to kliknięcie prawym uchem i wybranie "sprawdzanie pisowni" więc nie stracisz na to dużo swojego cennego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Miło, że kierowałeś się troską i chęcią pomocy, a nie zwykłą złośliwością. Oczywiście dziękuję za dobrą rade. Niestety nie używam Firefoxa tylko Safari, ale być może tam również jest taka opcja? Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 Cheaney: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2014 Świetny zakup! Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Gordon & Bros Levet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi