constantin Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Klasyka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Te bordowe loafersy u gory sa znakomite! Pieknie wygladaja Moje dzisiejsze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Wczoraj i dziś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Co to za wiedenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Budżetowe "hiszpany" - Berwick 1707. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Z dzisiaj. Btw wymagaja juz troche i czyszczenia i polerowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Mosze, wybacz że tak męczę ale gdzie je kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 Jak prawie wszystkie buty - na ebay Bardzo porządne, w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 Tak myślałem, dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 25 Maj 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2014 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Dziś na nogach świeży nabytek CT model Carlton Zobaczymy jak sie będą spisywać w porównaniu z Loake 1880 Ledbury 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Pierwsze monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Dziś na nogach świeży nabytek CT model Carlton Zobaczymy jak sie będą spisywać w porównaniu z Loake 1880 Ledbury Fajne, właściwie nie miałem jakoś w świadomości tego, że CT robi również buty. Czekam na jakąś recenzję w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 w tej chwili wydaje mi się, że w miejscu gniecenia się skóry będą wyglądać lepiej aniżeli loake 1880. Loake dostały w kość ponieważ, przez miesiąc użytkowałem je 5 razy w tygodniu. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Fajne, właściwie nie miałem jakoś w świadomości tego, że CT robi również buty. I słusznie bo to koszularze, a nie szewcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Ct to koszularze jak najbardziej, ale warto dodać , że buty dla nich wykonuje Loake oraz Barker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2014 TJ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Vass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Fajne, chociaż dla mnie troche zbyt czubiaste. Jakie to kopyto? Pewnie U? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Fajne, chociaż dla mnie troche zbyt czubiaste. Jakie to kopyto? Pewnie U? Tak jest, to jest U. Zdecydowanie odroznia sie od angielskich butow, ale jak pewnie wiesz dlatego wlasnie nazywa sie U. Jak na buty RTW sa niesamowicie dopasowane. Wg mnie w tym rozmiarze jednak - 42 (8UK) dla osoby o szerokiej i duzej stopie beda za ciasne. Jak wiadomo, nie wszystko jest dla kazdego. Ale tym sie charakteryzuje to kopyto. Jest dosc waskie, 'czubiaste' jak to ujales. W oxfordach taki ksztalt mi sie podoba, ale np w double monkach niezbyt i wolalbym K. Mimo wszystko jakosc skory i wykonanie jest na niesamowitym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Dzięki za odpowiedz. Zamawiałes czy kupowales na miejscu? Ciekawą opcją jest to ich mto. Moze kiedyś się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Zamawialem. W zasadzie to nawet 3 razy, bo tyle potrzebowalem zeby w koncu dobrac dobry rozmiar . Tak, MTO jest ekstra. Kojarzysz sklep na ebay ascot_shoes? Na pewno. Maja bardzo duzo MTO od Vassa, a teraz wprowadzaja tez coraz wiecej innych marek. Czesto mozna dogadac cene za ktora sprzedadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Wreszcie ciepłe dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2014 'Krokiety' i wino (już Ty pol606 wiesz gdzie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi