Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 14 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2022 U mnie też 🙂 (Patine) 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 15 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2022 Ładnie mi wyszły, to wrzucam. 25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jarek Napisano 16 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 W nocnym świetle Marks&Spencer 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 16 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 Nic oryginalnego... 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 16 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 Trochę lnu pod kolor podłogi 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 16 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 Rzadko je zakładam, więc wrzucam. Meermin. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 Patine 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 5 godzin temu, blekit napisał: Patine Temat dotyczy butów, ale spytam o spodnie. Co to za producent? Wyższy stan czy normalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 @Jakub84 to lniane spodnie o wysokim stanie od Charles Tyrwhitt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 Nie lepiej by było zapracować je w kant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 Dla mnie to są typowo casualowe spodnie, pewnie można by je zaprasować w kant, ale nie czuję takiej potrzeby 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 18 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 W dniu 17.05.2022 o 09:48, blekit napisał: Dla mnie to są typowo casualowe spodnie, pewnie można by je zaprasować w kant, ale nie czuję takiej potrzeby Bardzo mi się podoba szerokość nogawki. Niedawno kupiłem lniane nos-y Hilfigera ze wszystkimi metkami wskazującymi na lata ‚80 Nogawki maja 26 cm. Postanowiłem na razie nie kupować węższych spodni. Kiedyś jednak ludzie wiedzieli co dobre .( obserwując współczesnych fircyków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 Są też o 10 cm za długie i zamierzasz tak je zostawić podobnie, jak rękawy w blezerze?Przy okazji żeby nie dublować postów. Znów Meermin 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 18 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 To te portki , a buty budapestery z budapesztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 18 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 Vass 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 18 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 Nic nie widac🧐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 A co ma być widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 Ja widzę ładne vassy z szyciem goyser:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 1 godzinę temu, Manul napisał: A co ma być widać? Buty w lepszym kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 7 godzin temu, Paczuch napisał: Buty w lepszym kadrze Wejdź na stronę internetową, tam są fotki studyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 Z rana Patine , a wieczorem tak 😃 (Rollerblade) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 Kółka skórzane czy gumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 @ciasteczkowyjakaś guma 🙂 , fajnie się śmiga , dawne czasy się przypominają chociaż jeździłem głównie w hokejówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 20 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2022 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2022 Foster & Son bespoke 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi