pablocito Napisano 14 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2021 A co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 14 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2021 5 minut temu, pablocito napisał: A co to? Musi być coś od Panów z patine.pl, bo @saphir.pl dał plusa, inaczej by nie dał Trzewiki PATINE Hudson F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2021 Bardzo ładne kopytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2021 @dunlop, zdarzało mi się, ale wtedy nikt tego nie zauważał Od mojej strony jest to zawsze forma podziękowania za zakupy i wsparcie. Mam nadzieję, że to nic złego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2021 Yohei Fukuda 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2021 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2021 Alfred Sargent 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 15 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2021 Czas najwyższy wyciągnąć czołgi Grenson 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 15 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2021 Crownhill Geneva: 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 16 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2021 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2021 Meerminy z „kunia”: 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 17 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2021 CJ Bach 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Butomator Napisano 17 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2021 Loake 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 17 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2021 Lof&Tung 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2021 Dinkelacker z koniny w towarzystwie (specjalnie dla kol. @mayor) kociny 🙂 20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mayor Napisano 18 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2021 W dniu 16.12.2021 o 11:53, Tanatos70 napisał: Meerminy z „kunia”: Widać bardzo słabą jakość kordowanu 43 minuty temu, Tanatos70 napisał: Dinkelacker z koniny w towarzystwie (specjalnie dla kol. @mayor) kociny 🙂 U mnie ponad 40 letnie klaski wyprodukowane przed premierą ROTLA i rok przed emisją przemówienia "ojca narodu" zamiast Teleranka (wg kodu grudzień 1980),.Bez kota ,gdyż te stworzenia tak długo nie żyją 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2021 W dniu 18.12.2021 o 12:53, mayor napisał: Widać bardzo słabą jakość kordowanu No niestety, nie mogę się nie zgodzić. 2 "koła" wyrzucone w błoto. Podobnie z monkami. Słaby ten japoński kordowan w wydaniu Meermina, ale preorder na te trzewiki rozszedł się w pół godziny 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2021 Islay: 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 20 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Będą orane w tym sezonie TLB Mallorca 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 Vass 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 21 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 29 minut temu, blekit napisał: Vass Czy jest jakiś sposób na pozbycia się tych charakterystycznych dla zamszu "przetarć" w miejscu zagięć? Myślałem, że na moich budżetowych chelsea boots to kwestia przeciętnej jakości skóry, ale u Vassa raczej nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 @JDC moim zdaniem to jest urok zamszu, na każdych butach mam takie ślady (mniej lub bardziej widoczne i pojawiające się po innym "przebiegu", ale są). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 21 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 41 minut temu, blekit napisał: @JDC moim zdaniem to jest urok zamszu, na każdych butach mam takie ślady (mniej lub bardziej widoczne i pojawiające się po innym "przebiegu", ale są). No właśnie ja tak mam na moich 10-11 letnich budżetowych chelsea i myślałem zwyczajnie, że to kwestia skóry. O dziwo na moich zdaje się 7-8 letnich loafersach Gordon and Bros (też raczej budżetowa półka) takich przetarć nie ma. Stąd moje delikatne zdziwienie. No nic będę miał na uwadze, aby w przyszłości olać temat i nie zgłaszać tego jako reklamację, gdyby takie rzeczy nastąpiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 21 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 Czołgiem w zimową aurę. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ciasteczkowy Napisano 21 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi