Zajac Poziomka Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 W dniu 2.10.2021 o 10:19, Gocławianin napisał: C&J Przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 TLB Mallorca 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 Church’s 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 Godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Przepiękne! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 4 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2021 W dniu 1.10.2021 o 12:49, Gocławianin napisał: Dzięki, piękne Pembroke. Wciąż choruję na nie w cordowanie (whiskey). Też dziękuję😉 Przy okazji powiem, że mnie jakoś skóra hamburska* szczególnie nie przekonuje - widziałem od C&J zarówno Cavendishe jak i właśnie Pembroke i nie szczególnie podobało mi się to, jak się zestarzały. Prezentowane tutaj na forum przez Kolegów różne Aldeny wydają mi się wyglądać o niebo lepiej. *nie wiem, czy we właściwym kontekście użyłem tego zwrotu jako polskiego odpowiednika Shell Cordovan? Żeby nie było, że offtop - krokiety w sztucznym świetle;) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2021 @musa19 moje loafersy C&J z shell cordovanu starzeją się bardzo ładnie edycja: zdjęcie nie jest z dzisiaj, zamieściłem ilustracyjnie odnośnie starzenia się cordovanu z C&J 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 4 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2021 Grenson, pierwszy raz na nogach. Co prawda aura słoneczna , ale….😜 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 Dzis rano w robocie takie oto bardzo formalne czarne oxfordy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 A po fajrancie trzewiki zamszowe broksowane, czyli mało formalne, w dodatku nie czarne, ale za to szpanerskiej firmy 😜 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2021 TLB Mallorca 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 6 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2021 Podeszwa na potrójnej skórze, bardzo ciężkie. Te buty są dowodem na to , ze nawet ponad centymetrowa szczelina potrafi się zejść. Skóra się nie uciąga, tylko fason dopasowuje do kształtu stopy. Dlatego moim zdaniem nowe buty powinny sprawiać wrażenia zbyt ciasnych. A skory jest pod dostatkiem w nowym bucie. Tutaj nie dowiązałem v-ki , gdyż całkowite zejście się kwater uważam za mało estetyczne. Pozdrawiam wszystkich. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barben Napisano 6 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2021 Czarrek, świetne skarpetki i brawo za odważne połączenie eleganckich butów i kolorowych skarpet. U mnie dzisiaj wleciały buty Palladium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2021 Berwick 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2021 Vass 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2021 W zasadzie lubię takie ciężkie buty, a raczej buciory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2021 Ale zmienisz jutro skarpetki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2021 Nie zmienię, po co? Mam kilka par takich samych, są fajne moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2021 Myślałem, że masz jedną 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2021 Sugerujesz , ze jest jak w tym starym dowcipie: - Przychodzi kumpel do kumpla i mówi: - pożycz mi swoje skarpetki, bo moje się złamały. A tamten na to: - weź sobie, stoją oparte o ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2021 Tak zupełnie poważnie, to nawet gdy w czasach minionych odbywałem służbę wojskową, a był to początek lat ‚80, to onuce prało się każdego wieczoru😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 8 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2021 5-letnie Yanko, dość często noszone 23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 8 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2021 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 8 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2021 🐎🐎 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Październik 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2021 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 10 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2021 Shoepassion 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi