Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2021 C&J 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 19 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2021 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2021 Ślub znajomych na plaży w Meksyku 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 20 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2021 Sneakersy Carlos Santos Croco w kolorze Braga. Wygodne niczym kapcie od pierwszego razu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 20 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2021 Monotematycznie trochę TLB Mallorca 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2021 Ciąg dalszy meksykańskich upałów. Belgian Shoes NYC 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2021 Trickersy z koniny w towarzystwie kociny 🙂 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 Baudoin & Lange Sagan 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2021 TLB 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Lipiec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2021 CS dla Herringa 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 1 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2021 U mnie dziś także Herring i również w towarzystwie zwierzaka. Syriusz, bo tak mój kompan się nazywa, uznał, że czubek buta to doskonała poduszka, a potem poklepał jeszcze w uznaniu łapą swoje nowe odkrycie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2021 W dniu 30.07.2021 o 21:35, Tanatos70 napisał: CS dla Herringa Czy to chromexcel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cvmtg Napisano 1 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2021 W dniu 30.07.2021 o 21:35, Tanatos70 napisał: CS dla Herringa Piękne te buty, kolor niesamowicie mi się podoba. Można je gdzieś znaleźć jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2021 44 minuty temu, Velahrn napisał: Czy to chromexcel? Nie wiem. Pamiętam tylko, że były na stronie Herringa opisane jako ręcznie patynowane 🙂 41 minut temu, Cvmtg napisał: Piękne te buty, kolor niesamowicie mi się podoba. Można je gdzieś znaleźć jeszcze? Dzięki. To kolor blue petrol. Faktycznie fajny. Dawno nie sprawdzałem oferty Herringa, ale zapewne wyprzedali ten model (kupowałem na wyprzedaży jakieś 4 lata temu). Nie przypominam sobie, abym gdzieś indziej widział ten kolor. Najczęściej występują w bardzo ładnym brązie (CS Braga) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2021 strusina: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cvmtg Napisano 2 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2021 Carlosy 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 3 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2021 Kielmany w porannym słoneczku. 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2021 TLB Mallorca 26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 4 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 Alfred Sargent 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 Ulubione Vassy w towarzystwie (nie będę spamował w wątku o zegarkach 😉): 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2021 Alfred Sargent 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 6 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 Fratelli Rossetti i Nabucco w amfiteatrze w Weronie, zaraz zaczynamy. 23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 9 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2021 Bardzo wygodne. Trafiłem w Loake "moje" kopyto 😃 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 9 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2021 W dniu 25.03.2021 o 13:57, pablocito napisał: Tak, sezon na trzewiki trzeba chyba uznać za definitywnie zakończony. Loding Jak oceniasz jakość tych butów? Akurat mam okazję kupić ten sam model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 Jestem bardzo zadowolny. Odpowiada mi w nich wszystko. Skóra jest miękka, mięsista, dobrze przyjmuje kosmetyki. Nosiłem je jesienią i wiosną, wiec mają za sobą w sumie jeden sezon, zatem nie mogę się wypowiedzieć na temat trwałości. Na razie wyglądają jak nowe. Mogę śmiało powiedzieć, że to moje ulubione buty na sezon przejściowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi