Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 15 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 Yanko 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 Nie chce mi się ostatnio wyjmować za często butów z pudełek. Dlatego typuję dwie-trzy pary i chodzę w nich non-stop przez tydzień albo dwa. Teraz na tapecie są m.in. moje pierwsze trzewiki Yanko (chyba szósty sezon).Yanko 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arturlep Napisano 15 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 Loake Chester 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 15 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 AS z amerykańskiej skóry. 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gocławianin Napisano 15 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 c&j 25 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fermiol Napisano 15 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2020 Yanko 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 16 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 Loake 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 16 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 Meermin 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 17 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 W dniu 13.11.2020 o 17:47, Whitesnake napisał: Właściwie jedyne jakie akceptuję, bo ogólnie nie lubię butów w tym stylu Witaj w klubie😉 Poza tym ja nie utyskuje, po prostu kopyto 348 niebezpiecznie blisko balansuje na granicy mojej akceptacji smukłości buta, rozumianej jako długość razy "cienkość" - to pewnie dlatego, że do szczupłych i smukłych nie należę, a za najładniejsze buty ze stajni C&J uważam Islay i Pembroke😁 W dniu 14.11.2020 o 07:59, NieMy napisał: Ja, jako człowiek majętny, do wyrzucania śmieci używam dzieci... Ja, niestety, mam tylko swoje (i dzieci, i śmieci)😉 Ale jako, że pamiętam wątek o tym, czy wypada w Kielmanach chodzić na kebab, spieszę wyjaśnić, że nie chodziło mi o to, żeby butami podkreślać cokolwiek, tylko o fakt, że można je szybko i wygodnie, bez użycia łyżki do butów założyć na stopy - cecha, jak dla mnie, nie do przecenienia🙂 A tymczasem... Vass. 18 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 17 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Podchodziłem do nich podobnie jak do Swansea ze trzy lata. W sklepie, przy energooszczędnym świetle, wyglądały na zbyt ciemne i bez głębi koloru. Teraz nabieram pewności, że to najbardziej trafiony zakup w ostatnim czasie. C&J Harrogate 21 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 18 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 Dzisiaj AS z linii Exclusive - w nawiązaniu do rozmowy rozpoczętej w innym wątku przy okazji porównań skór stosowanych przez różne marki obuwnicze, powiem, że jak dla mnie jest to spokojnie poziom C&J handgrade. Być może w niedalekiej przyszłości pokuszę się o dokładniejsze opisanie moich wrażeń z użytkowania butów różnych producentów, bo jestem świeżo po eksperymentach "organoleptycznych", do których zachęcił mnie Kolega @Whitesnake. Pozdrawiam. 27 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2020 Vass 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 19 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 Autumn vibes 🍁🍂🍃 (Meermin) 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 19 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 W dniu 14.11.2020 o 22:29, kichanadeta napisał: Co to za marka i model/kopyto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 19 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2020 Yanko 653/960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 20 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Ponownie AS z linii Exclusive, tym razem w wersji dla Herringa, czyli model Drake. Uwagi co do skóry, podobnie jak w modelu Moore plus tu dodatkowo jeden z najładniejszych odcieni tzw. oxblood, jaki w życiu widziałem (niestety żadne zdjęcia tego nie oddadzą). 24 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 20 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 CasualowoYanko 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 W dniu 19.11.2020 o 22:20, kichanadeta napisał: Yanko 653/960 Piękne. Gratuluję. Czy to kolor Cambridge Niger (średni brąz), czy Boxcalf Marron (ciemny brąz)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 7 godzin temu, Pasjonat napisał: Piękne. Gratuluję. Czy to kolor Cambridge Niger (średni brąz), czy Boxcalf Marron (ciemny brąz)? Mi to wygląda na legendarne testa de moro 😏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 Dokladnie Testa de moro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 Na spacerze z sunią, która ma cieczkę. Czubate Lodingi cechuje wysoki poziom użytkowości - to doskonała obrona przed zbyt natrętnymi psimi lowelasami 🙂 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 Bardzo ładne. Zdradzisz szczegóły?Edit: nie doczytałem. Lodingi. U mnie były wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 21 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 Loake 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 Weekendowe czołgiSent from my SM-A750FN using Tapatalk 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi