Franz Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Pierwsze "lepsze" buty, Barker Luton,nowe w okazyjnej cenie z allegro 300zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Faber, to wyprzedażowe Massimo Dutti. Chyba zniknęły już z ich strony www. Jakość zamszu głowy nie urywa ale jak na trzewiki za 250 zł to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hank Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Ja dziś wyszedłem pierwszy raz w http://www.cozyshoes.pl/sklep/CLARKS/109895-CLARKS-GOBY-CHELSEA--5051039921601.html i później żałowałem, bo chlapa straszna i aż szkoda butów. Niemniej jednak sprawdziły się i stwierdzam, że są warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 No ładne to one nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubus004 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Buty ewidentnie nie na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Cieplejsza pogoda, więc zamiast trzewików na nogach dzisiaj było to: Herring Grays, kupione w lutym 2013 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Zastój tutaj widzę, to wrzucę coś z dzisiaj. "Blue suede shoes" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Dziś moje ulubione buty na jesień - zimę. Zamszowe trzewiko-chukka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 U mnie wczoraj były broguesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 +1 za skarpetki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Gdzie można nabyć takie skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Happy socks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Co to buty, Dandy? <edit> Pytam o wytwórcę, model, ew. miejsce pochodzenia, nie rodzaj buta. Gdyby ktoś miał wątpliwości. </edit> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Zastój tutaj widzę, to wrzucę coś z dzisiaj. "Blue suede shoes" Trochę zmęczone te buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 U mnie wczoraj były broguesy IMG_5467.JPG IMG_5469.JPG Jest to co najmniej dyskusyjne, czy to sa broguesy czy moze jednak bardziej wingtip bluchery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Gdzie można nabyć takie skarpetki? Popsuję zabawę i napiszę, że w H&M-ie Co to buty, Dandy? <edit> Pytam o wytwórcę, model, ew. miejsce pochodzenia, nie rodzaj buta. Gdyby ktoś miał wątpliwości. </edit> Buty od Clarksa, pierwsze "dorosłe" buty, jakie pojawiły się w mojej szafie Jest to co najmniej dyskusyjne, czy to sa broguesy czy moze jednak bardziej wingtip bluchery? Aż w takie detale się nie zagłębiałem, ale jestem w stanie przyznać rację bardziej spostrzegawczym i precyzynym kolegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Cheaney Avon C - gotowe do nowego sezonu - przedwiosnie. Pierwszy spacerek bo zimie w kartonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Co to za nit na cholewce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Standardowy Cheaney Avon C wyglada tak : http://www.cheaney.co.uk/country-leisure/98/cheaney-avon-c-brogues-in-almond-tan-grain Wersja ktora ja posiadam, to model zrobiony dla Super Dry, kt rozni sie zabarwieniem na czubku, nitem i wykonczeniem pomaranczowym w tylnej czesci buta - http://www.superdry.com/mens/shoes/details/39931/premium-avon-shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Dzis wyprowadzielm na spacerek te cuda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Fan Bobrego Buta - co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Po wpisie widać, że jest ich fanem. Zgaduję więc, że z bobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirujący Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Przeglądam te zdjęcia i często zastanawiam się, "co autor miał na myśli" zakładając dane skarpetki, czy był w tym jakiś zamysł, czy po prostu ma być wesoło jak w Cyrku Zalewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi