Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawrot Napisano 31 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Loake AvonWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grafa Napisano 31 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Vass 16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 31 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Loake 🎨 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek87 Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 W dniu 30.01.2020 o 09:36, bratdominik napisał: Cheaney Jaki to model i kopyto? Była to regularna sprzedaż w czerwieni czy przemalowałeś je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek87 Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 W dniu 30.01.2020 o 09:36, bratdominik napisał: Cheaney. Jaki to model i kopyto? Była to regularna sprzedaż w czerwieni czy przemalowałeś je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 @janek87 originalnie model miał kolor, który nazywa się mahogany, ale to było coś pomiędzy mahogany i Red. Tu na zdjęciu są po potraktowaniu kremem red cherry i woskiem mahogany. Równie dobrze przyjmują krem mahogany i są wtedy ciemniejsze. Model to Richmond, kopyto chyba 225. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Yanko rocznik 2014: 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 1 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 Loake Nene. 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 2 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 (edytowane) Aldeny w niesprzyjających okolicznościach przyrody: Edytowane 2 Luty 2020 przez Tanatos70 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 2 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 F&S Leander przed pierwszym. 13 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 @Żorż Ponimirski świetne dopasowanie i ładne buty. Jakie masz podbicie i jak oceniasz wysokość podbicia w F&S w porównaniu do innych marek, które miałeś (masz)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 37 minut temu, Egonax napisał: @Żorż Ponimirski świetne dopasowanie i ładne buty. Jakie masz podbicie i jak oceniasz wysokość podbicia w F&S w porównaniu do innych marek, które miałeś (masz)? Bardzo dziękuję. To jest "magia" Alfreda Sargenta i ich kopyt dla innych firm. Normalnie w 80% firm noszę 9UK, w trzewikach jak mogę 9.5UK. Te są 10UK, a co ciekawe krótsze niż np. moje Bally 9UK. Zrobiłem pewien research przed zakupem i wiedziałem, że są wąskie i niskie w podbiciu także odważnie poszedłem cały rozmiar w górę i chodzi się w nich super. Zero otarć, bardzo delikatny luz, "przyszwy" bez V. Ja mam generalnie stopy wąskie i o niskim podbiciu, więc mam trochę łatwiej z trudniejszymi kopytami. Niestety, inne kopyta nawet dla tej samej firmy to za każdym razem inna rozmowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenMiliard Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Niedawno ktoś wiadomości prywatnej pytał mnie, jak się sprawują Hyde'y po kilku latach noszenia. Odpowiedź jest na załączonym obrazku Wiem, że spodnie wyglądają na zbyt długie, ale po prostu tak mi się ułożyły. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Yanko 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jacekzx Napisano 7 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Yanko 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 VASS gold museum : 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Yanko 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 I takie "koromysło" mierzone było. Officine Creative Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 8 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2020 dzisiaj węgierskie czołgi w W-wie 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2020 u mnie dziś zdecydowanie brzydszy, choć w podobnym kolorze kordowan od Meermina: 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2020 Yanko 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yacoob Napisano 11 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2020 Meermin 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2020 11 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 Yanko 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2020 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi