Clovis Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Herring Coniston, kupione w lipcu, od tego czasu dość intensywnie używane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Jak na 5 miesięcy to ładnie "zajechane".Ale, z drugiej strony, kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Jak na 5 miesięcy to ładnie "zajechane". Ale, z drugiej strony, kto bogatemu zabroni Zajechane? możesz rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Jak na 5 miesięcy to ładnie "zajechane". Ale, z drugiej strony, kto bogatemu zabroni Ledwo się dotarły. Liczę na minimum 10 lat bezproblemowej współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 W pracy..TJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 AS Coe. Rozchodzenie w domu. Są mega wygodne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 W pracy..TJ Filip, piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Dzieki, jeszcze się nie doczekały sesji. Te As to aktualna kolekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Dzieki, jeszcze się nie doczekały sesji. Te As to aktualna kolekcja? Raczej nie. Wyprzedaż u Herringa a wcześniej na lato w AFPOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Timberlandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Timberlandyto "dziś" było w Warszawie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 to "dziś" było w Warszawie może? Było. Po chodniku przeszedłem dziś może 50 metrów więc co do temperatury to była mi obojętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 To taki rodzaj domowych kapci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Gaweł, masz super pogodę na grube i fajne skarpety, wełna, kaszmir, norweskie wzory, cokolwiek. Czemu by tego nie wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Gaweł, masz super pogodę na grube i fajne skarpety, wełna, kaszmir, norweskie wzory, cokolwiek. Czemu by tego nie wykorzystać? Zacząłem dziś tatuować stopy a grube skarpety spowodowały by, że ugotował bym tatuaż. W klapkach samochodu prowadzić nie potrafię więc wybrałem boaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Dobry pomysl - commando albo dainite sole od spodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Postanowiłem reanimować stare, lekko zagrzybione od wilgoci w piwncy i zasolone Wojasy. Oto efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 "Lekko zagrzybione"... Dzień cudów po prostu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Suwaki są dwa, po obu stronach, taka hybryda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Było. Po chodniku przeszedłem dziś może 50 metrów więc co do temperatury to była mi obojętna. 50 metrów to ok. Ja chciałem przejść 100 ale po 75 pojawił się szron na kostkach więc wróciłem do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Sądziłem , że runy sarkazmu posiada tutaj tylko xkoziol. Ale right, spalę je na stosie. EDIT: A jednak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Nieźle muszą się komponować z sąsiadującymi na półce zielonymi Kielmanami...wiesz, Kielmany zielone to i pędzlaka z kropidlakiem nie będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Grzyby odesłane do lasu: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/636-odświeżanie-sterylizacja-dezynfekcja-obuwia/page-7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 28 Listopad 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 3 dni temu odstawiałem młodzieżówę: Dzisiaj - rozdziewiczam kościółki. Przy okazji - po raz pierwszy od kilku lat mam na sobie granatowe dżinsy. Myślałem, że skoro zainwestowałem w Mustangi, to wyrwę jakąś licealistkę, ale koledzy tak wysoko postawili poprzeczkę, że zostają mi tylko kobiety po przejściach. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 luźny piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi