Clovis Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Angielki od TJ-a przed debiutem w listopadowym deszczu. Po całym dniu noszenia wszystko jest OK. Buty są wprawdzie nadal lekko sztywne (skutek nowości, podwójnego szycia i użycia ścisłej skóry), ale noszą się bardzo wygodnie. Bardzo ładne, naprawdę przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Church's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Zabrałem Yanki do pracy Tak przy okazji - zna ktoś może jakąś metodę wiązania trzewików żeby przyszwa się ładnie schodziła? Jak widać na załączonym obrazku, to co mam teraz średnio się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Nie masz po prostu zbyt tęgiej stopy na to kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Zabrałem Yanki do pracy Tak przy okazji - zna ktoś może jakąś metodę wiązania trzewików żeby przyszwa się ładnie schodziła? Jak widać na załączonym obrazku, to co mam teraz średnio się sprawdza. a próbowałeś bardziej tradycyjnego wiązania sznurowadeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Moim zdaniem sposób sznurowania, który stosujesz, nadaje się do oxfordów/balmorali. Zastosuj sznurowanie krzyżowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 To nie kwestia tęgości kopyta tylko wiązania, sznurówka która idzie spodem uniemożliwia porządne zwarcie przyszwy. Testuje właśnie różne sposoby wiązania - ale być może ktoś już wypracował coś estetycznego? EDIT Dzięki Kyle - spróbuję z krzyżowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Tu sympatycznie można sobie dobrać właściwą strategię i poćwiczyć na sucho http://www.fieggen.com/shoelace/lacingmethods.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 To nie kwestia tęgości kopyta tylko wiązania, sznurówka która idzie spodem uniemożliwia porządne zwarcie przyszwy. Testuje właśnie różne sposoby wiązania - ale być może ktoś już wypracował coś estetycznego? EDIT Dzięki Kyle - spróbuję z krzyżowym. W takim razie koniecznie pokaż zdjęcie z lepszym sznurowaniem oraz jak wtedy leżą, będzie dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Niekoniecznie z krzyżowym lepiej się przyszwa zejdzie, ale ogólnie będzie to estetyczniej wyglądać, straight pasuje przy zamkniętej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Nie przyszwa a obłożyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Te Yanko wyglądają na tym zdjęciu jak jakieś buty ortopedyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Zdjęcia odgórne nigdy nie wychodzą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Kielmany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Nie wiem czy dobrze widzę, na prawym bucie coś leży, jakieś cialo obce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Szczerze mówiąc zdjęcie nie dodaje im uroku, jakaś dziwna kombinacja światła/ustawienia stopy. Na bucie z tego co pamiętam niczego nie było, ale zdecydowanie zagięcia są uwydatnione aż nadto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Mam to samo, niemal za każdym razem jak zrobię fotkę. Piękne buty, a na zdjęciu jakiś koszmar Czas chyba się doszkolić z fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Mam to samo, niemal za każdym razem jak zrobię fotkę. Piękne buty, a na zdjęciu jakiś koszmar Czas chyba się doszkolić z fotografii. Albo więcej cierpliwości, może przy kilku ujęciach udałoby się 'ustrzelić' coś lepszego. Niestety na poziomie amatorsko-telefonowym tak w większości wypadków się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Mam na myśli to coś ( prawie pionowa kreska) na środku zdjęcia. To złudzenie czy nieprawidłowe zmarszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Patynowane na granatowo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Przy patynowanych na granat butach, przydałoby się zdjęcie robić obok naturalnie czarnych, bo tak to nigdy nie wiem na ile są one naprawdę granatowane, a na ile kolory przekłamują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Kolor na zdjęciu jest bardzo zbliżony do prawdziwego, a w pracy niestety nikt nie nosi czarnych butów - właściwie to wszyscy noszą sportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Mam na myśli to coś ( prawie pionowa kreska) na środku zdjęcia. To złudzenie czy nieprawidłowe zmarszczenie? Z innej perspektywy but wygląd tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi