Breslauer Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 A ja dzisiaj w drodze do pracy testowałem caponki - samoróbki. Muszę stwierdzić, że trzeba się najpierw z takimi butami oswoić zanim się "na miasto" pójdzie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 Przerobione białe Nordy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 Warto myśleć zakupie tych butów w celu pomalowania ich w całości na jakiś normalny brązowy kolor? Są tanie i podobno dobrej jakości, a koszt całości nie przekroczyłby 300 zł (może nawet 250). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 Co do jakości to jest dużo za wcześnie by się wypowiadać. Na razie sam jestem ciekaw jak szybko będzie sie ścierała podeszwa, choć jestem raczej tutaj sceptykiem. Ale w przypadku moich "DoItYourself" jakieś intensywne użytkowanie nie wchodzi w rachubę z powodu ich stylistyki. Pewnie będą w użyciu kilkanaście razy do roku, w trakcie upalnych i słonecznych letnich dni, więc nawet jeśli okażą się kiepskawe to i tak spełnią swoją rolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Bass: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Dziś takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Wczoraj... i dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Hattrick W zasadzie to i nowy nabytek, i wyprzedaż. Kolor trochę sraczkowaty (wolałbym ciemny brąz lub granat), ale chciałem kupić coś w tym stylu, choć wolałbym z rzemykami. Narzekam, a jednak kupiłem, bo doskonale pasują na stopę i są miękkie i lekkie. Przymierzałem się do ładnych, granatowych maximo (http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/34/17/05/44/3417054458), ale niestety - skóra twarda i sztywna jak deska, w dodatku buty wąskie w palcach, stopa jak w imadle, gorzej niż w półbutach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 zamszaczki + critters pants Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Włożyłem rano najszersze spodnie jakie mam - 22 cm i to w dodatku z 5 cm mankietem i to w dodatku ciemno błękitne Później nie mogłem się zdecydować jakie buty do nich założyć. W końcu wybrałem Weejunsy Bassa i skarpety z grochami w kolorze spodni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 (większy obrazek po kliknięciu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 To Cheaney? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Ortigni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Włoszczyzna II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Fajny tartan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 A ja takie: Sebago Storrow. Skóra, podeszwa skórzana podbita gumą, niestety podszewka skóra/tkanina, ale to standard w popularnych markach. Przepraszam za brak zdjęcia "z natury", ale nie mam w pobliżu aparatu, jestem poza domem. Piekielnie wygodne buty, muszę zestawić je z jasnymi spodniami i sportową marynarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Przepraszam za jakość zdjęcia, nie mam możliwości zrobić lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Tegoroczny zakup w Massimo Dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2013 Testowanie chukka w warunkach tropikalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2013 Przepraszam za jakość zdjęcia, nie mam możliwości zrobić lepszego. Jaki to model butów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 Jaki to model butów ? Marka to Novarese, niestety ich strona bardzo kuleje (przynajmniej u mnie, na chrome) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 Nowy nabytek z wyprzedaży w MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi