Krzysiek_W Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 3 minuty temu, Harv napisał: A jeśli wolno, korzystając z okazji, co to za spodnie? dżinsy od @Benevento - choć nie wiem czy jeszcze są w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 18 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 C&J 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bacio Napisano 18 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Shoepassion po naprawie (już jakiś czas temu) u @szewc24 Skarpetki z różowym dodatkiem, bo i klimat różowy - to kolor fartuszków pielęgniarek neonatologicznych tu w szpitalu, gdzie właśnie dziś rano urodziło mi się trzecie dziecko... 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 @Bacio Gratulacje! 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Konie pociągowe. Trickers cordo. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 4 godziny temu, Bacio napisał: ... gdzie właśnie dziś rano urodziło mi się trzecie dziecko... Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 13 godzin temu, Bacio napisał: dziś rano urodziło mi się trzecie dziecko... Gratulacje, dziecko to kupa szczęścia. Z przewagą kupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Dziś Herring Shoes (kolejny dzień na oddziale położniczym - więc wstawki w skarpetkach różowe). Kolejne buty po wymianie podeszwy u @szewc24. Przy okazji zregenerowany został kolor. Były bordowe, a teraz brązowe. Mam jednak większą słabość do bordowych butów i jednak żałuję. Teraz są na podeszwie skórzanej i po pierwszym wyjściu już nie mogę się doczekać jak trafią na zelowanie. Albo nie potrafię chodzić na śliskich skórach, albo chodzę po zbyt śliskich podłożach... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 20 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 C & J (?) dla New & Lingwood. Te buty dwa lata temu prawie stały się podstawą sprawy rozwodowej ("kompromitujesz się w tych butach"). Teraz już na mojej małżonce nie robią żadnego wrażenia... w przeciwieństwie do kapelusza . Kot za to jest zachwycony : 2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 20 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Alfred Sargent dla J.Crew. 6 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 2 godziny temu, Friedman napisał: Alfred Sargent dla J.Crew. Bardzo mi się podobają. Jakich kosmetyków do nich używasz że tak lśnią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Szczerze powiem, że kremu chyba jeszcze nie widziały, a na czubkach pasta Kiwi, dzięki której o dziwo łatwiej mi było uzyskać lustro niż przy użyciu Saphira. Mimo wszystko myślę, że największą robotę robi tutaj skóra - jest świetna: mięsista, miękka i pięknie się łamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 @Friedman czy to kopyto 87F? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 21 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 CS 14 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Yanko 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Dziś dosyć nietypowe loafersy... Tzw. Butterfly Loafers od New&Lingwood. Z przodu ciaste, z tyłu luźne... takie to już są Zdjęcia zrobione w odstępie kilku minut - jakże zupełnie inne kolory! I już żałuję tej nierozważnej decyzji założenia czarnych skarpetek. 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 21 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Belgian Loafer prosto z Neapolu 15 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Pierwszy dzień w pierwszych porządnych butach: 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 WojasWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 22 godziny temu, el-biczel napisał: Belgian Loafer prosto z Neapolu Buty bardzo mi się podobają a jeszcze bardziej cieszy reakcja forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 22 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Moore 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Suit Supply. Poczatkowo żałowałem, że nie “dołożyłem do Yanko”, ale po dwóch sezonach stwierdzam, że był to jednak dobry zakup. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 7 minut temu, bodzixon napisał: Suit Supply Cenowo dziś stoją podobnie (1069): https://eu.suitsupply.com/pl/shoes/jasnobrązowy-mokasyny-z-frędzlami/FW1805.html?cgid=Shoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi