Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 19 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 @Mateo86 pogoda nie sprzyja robieniu ładnych zdjęć telefonem, zdecydowanie zbyt ostre światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 @Zajac Poziomkanie można mieć wszystkiego. Jeden plus słonecznego poranka jest taki, że chyba po raz pierwszy udało się wydobyć głębie plum museum calf. W szarobure dni zawsze wyglądały na ciemnobrązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 1 minutę temu, Mateo86 napisał: @Zajac Poziomkanie można mieć wszystkiego. Jeden plus słonecznego poranka jest taki, że chyba po raz pierwszy udało się wydobyć głębie plum museum calf. W szarobure dni zawsze wyglądały na ciemnobrązowe. To prawda, museum calf w słońcu wygląda obłędnie Z dark brown museum calf w moich butach słońce wydobywa piękne odcienie czerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 20 godzin temu, eye_lip napisał: W dniu 17.04.2018 o 19:51, mosze napisał: Piesek ma smaka Tego typu buty mogą być sensowną opcją na zimę (śnieg, sól itp.) - wszystko jednak zależy od jakości plastiku. Ja na loakach miałem słaby plastik, szybko się połamał; buty z odległości jeszcze jakoś wyglądały, ale z bliska to była tragedia -> kontener MZO. Podobnie będą pewnie wyglądały niedługo kolegi Church's. Niestety. Dzisiaj w kontekście butów kol. @Mamrot: Nie żebym był zwolennikiem takiego wykończenia skóry. Swoje AS-y kupiłem omyłkowo (myślałem, że to może kordowan, a sprzedawca się nie zna ), ale mam już je ponad dwa lata i z tą lakierowaną skórą nic złego się nie dzieje. Przecieram je od czasu do czasu wilgotną szmatką, żadnych kosmetyków nie stosuję, bo i po co. Church's ma duże doświadczenie ze skórami pokrytymi lakierem introligatorskim i sporo tego "tłucze", więc może nie będzie aż tak źle 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 Nie będę Ci pokazywał moich Churchs po niecalym roku chodzenia bo się przestraszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 19 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 8 minut temu, eye_lip napisał: Nie będę Ci pokazywał moich Churchs po niecalym roku chodzenia bo się przestraszysz. Zdawałem sobie z tego sprawę, ale postanowiłem zaryzykować. Zaintrygowało mnie to, że buty w sklepie Herringshoes mają etykietkę Best Seller i to przy horrendalnej cenie. Nadarzyła się okazja mięć buty niebanalne, z jednego kawałka skóry o najwyższej cenie wyjściowej z tych które posiadam, za kwotę dużo niższą od reszty mojego dobytku. Co miałem robić, gdybym się kierował rozumem i logiką, to by pewnie mnie tu nie było . A tak poza offtopem "zdziś": Troszkę bardziej racjonalny nabytek potrafiący ukontentować mą próżność. C&J Durham. 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 19 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 (Shoepassion) 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 Gaziano & Girling 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 20 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 20 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 Stefano Bemer zdecydowanie moje ulubione buty. 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 20 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 ASy 4 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 20 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 Jeszcze nie na sobie...ale same się wyrywają. Wiosna! Nie ma juz żadnych wątpliwości. 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 21 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Dobry dzień na superlekkie buty...od razu przyjemniej idzie sie do pracy 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Dziś 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Chwila przerwy w pracy i kontemplacja nowego okazyjnego nabytku. Wygląda na to, że wystąpiła pełna symbioza. Church's Sahara 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Ja dzisiaj znów nawiązuję do obuwia kol. @Mamrot , choć z takiej mniej "smukłej" perspektywy (to jednakowoż takie same buty) : 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2018 21 godzin temu, Mamrot napisał: Chwila przerwy w pracy i kontemplacja nowego okazyjnego nabytku. Wygląda na to, że wystąpiła pełna symbioza. Church's Sahara Marmot podzeluj, moje trafiły do zwrotu -zamsz fatalny, a podeszwa po dwóch wyjściach wyglądała jak po dwóch latach użytkowania, choć nie powiem wyglądały ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 22 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2018 (Meermin) 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2018 Godzinę temu, Szydlowsky napisał: (Meermin) Genialne połączenie! Jakie to kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2018 55 minut temu, TheMakowski napisał: Genialne połączenie! Jakie to kopyto? Rois , pierwsze wyjście 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 22 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2018 Wciąż uczę się tych butów. 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2018 1 godzinę temu, Szydlowsky napisał: Rois , pierwsze wyjście 😉 Jak się ma do Olfe? Podbicie wysokie? czy niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi