Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 24 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 10 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Niech zgadnę- "krokiety" ? . Piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Krokiety od takiego jednego;-) Piękne, wygodne i w ogóle super. Obecnie jestem na etapie konstatacji, że C&J to buty optymalne. Proszę uprzejmie nie wyprowadzać mnie z błędu, bo wolałbym nie musieć kupować EG żeby się przekonać o niedoskonałościach C&J:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Napisano 24 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 24 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 4 godziny temu, lubo69 napisał: Piękne, wygodne i w ogóle super. Obecnie jestem na etapie konstatacji, że C&J to buty optymalne. A nie mówiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 25 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 Carlos Santos.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 4 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Napisano 25 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 Rozruch. 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 Saint Crispin’s 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 Pierwsze spotkanie z większym deszczem. Jak tak patrzę na 'suche' noski to zastanawiam się czy nie powinienem nakładać więcej pasty na resztę cholewki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 Deszczowo, ale zamszowo... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 kabza więcej pasty tylko by się wykruszyło na środku cholewki i miałbyś jaśniejsze paski od wosku na zagięciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 26 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Z kilku ostatnich dni. 15 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 @Zajac Poziomka Twoje serie zdjęć są imponujące. Mniemam, że chcesz za wszelką cenę powstrzymać tempo wzrostu konta reputacji. Dlatego nie daję Ci lajka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 4 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: @Zajac Poziomka Twoje serie zdjęć są imponujące. Mniemam, że chcesz za wszelką cenę powstrzymać tempo wzrostu konta reputacji. Darku, coraz rzadziej zaglądam na forum i coraz rzadziej mam ochotę coś tu wrzucać Ale czasem coś mnie najdzie, jak dzisiaj, bo wydaje mi się że całkiem ładnie wyszły te zdjęcia i może komuś oprócz mnie się spodobają. Jeżeli seria zdjęć jest za długa i zjada za dużo transferu to przepraszam. Punkty „reputacji” nic nie znaczą, więc aż tak się nie przejmuję ich wzrostem lub jego brakiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 @Zajac Poziomka Mam nadzieję, że to też żart tak jak mój. Świetne zdjęcia, jeden lajk za 6 par to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Ostatnie podrygi wiosny na sportowo Reebok Classic Horween 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Dzisiaj Alfred Sargent chelsea boots i flanela od Suit Supply 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Mrzawka im nie straszna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Trepy, jak je konsekwentnie nazywam, sprawdzają się świetnie jako buty "codzienne" (nie lubię nazwy "woły robocze" )w obecnych warunkach pogodowych. Kolor taki optymistyczny, fajny do dżinsów. AS na gumie. 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Kawa, ....poranna 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. faber Napisano 28 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 4 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Red Wing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 28 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Jesień nareszcie zawitała w NYC, trzewiki na podeszwie gumlite 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi