Midlife-Crisis Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2017 @bratdominik ładne to drugie zdjęcie 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Napisano 24 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 [mention=4908]bratdominik[/mention] ładne to drugie zdjęcie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Enzo Bonafè 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 26 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Dzisiaj 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. earthmover Napisano 27 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 BerwickWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 To ja po tej samej "nudystycznej" linii C&J 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 @earthmover @Tanatos70 Panowie nurtuje mnie ostatnio jedna rzecz a mianowicie jaki kolor skarpet założyć do tassel/penny loafersów w kolorze zamsz cognac ew. w takim kolorze jak wasze powyższe. Sam posiadam tassel loafersy w kolorze ciemnej czekolady i tam zakładam w takim samym kolorze jak buty. Ze względu na pracę nie mogę pokazać się z gołą kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 @Bartek 00, granat, oberżyna, ciemna zieleń... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 7 godzin temu, Bartek 00 napisał: @earthmover @Tanatos70 Panowie nurtuje mnie ostatnio jedna rzecz a mianowicie jaki kolor skarpet założyć do tassel/penny loafersów w kolorze zamsz cognac ew. w takim kolorze jak wasze powyższe. Sam posiadam tassel loafersy w kolorze ciemnej czekolady i tam zakładam w takim samym kolorze jak buty. Ze względu na pracę nie mogę pokazać się z gołą kostką Wyeliminujesz ryzyko złego doboru, zakładając skarpety w takim samym kolorze jak kolor spodni. To dość podstawowa zasada, która zawsze się sprawdza. Moim zdaniem, kolor butów jest w tym przypadku sprawą drugorzędną. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 26 minut temu, Whitesnake napisał: Wyeliminujesz ryzyko złego doboru, zakładając skarpety w takim samym kolorze jak kolor spodni. Oczywiście znam tą zasadę :), ale tassel w kolorze cognac to typowo letnie buty do ktorych zakładam typowo letnie spodnie w typowo letnich kolorach np. bialy, beż, błękit jasno szary. Jakoś nie widzę skarpet w kolorze białym do bialych spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 1 godzinę temu, Bartek 00 napisał: Oczywiście znam tą zasadę :), ale tassel w kolorze cognac to typowo letnie buty do ktorych zakładam typowo letnie spodnie w typowo letnich kolorach np. bialy, beż, błękit jasno szary. Jakoś nie widzę skarpet w kolorze białym do bialych spodni skoro możesz pokazać się, w pracy, w białych spodniach, to moim zdaniem goła kostka niczego nie zmieni:), a jeżeli beżowy kolor spodni to szedłbym za radą Whitesnake, ewentualnie odcieni brązu bliższych butom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 10 godzin temu, Bartek 00 napisał: @earthmover @Tanatos70 Panowie nurtuje mnie ostatnio jedna rzecz a mianowicie jaki kolor skarpet założyć do tassel/penny loafersów w kolorze zamsz cognac ew. w takim kolorze jak wasze powyższe. Sam posiadam tassel loafersy w kolorze ciemnej czekolady i tam zakładam w takim samym kolorze jak buty. Ze względu na pracę nie mogę pokazać się z gołą kostką No ja nie jestem autorytetem w dziedzinie doboru skarpet. Robię zazwyczaj tak- otwieram jedną ze skarpetowych szuflad i... wybieram co mi wizualnie pasuje do reszty i mojego aktualnego nastroju. Jednak mam skłonność do przesady i czasem nawet kot nie daje rady : 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 Yanko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Umberto Napisano 28 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 Pierwszy post z pierwszymi butami... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 29 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Z okazji zwycięstwa w Veszprem, po węgiersku 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Yanko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 12 godzin temu, blekit napisał: Yanko Bardzo ładne te Yanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 @bulyt50 i po to cytowałeś post ze zdjęciem, żeby napisać, że ładne te Yanki??? A Yanko oczywiście ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 29 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Carlos Santos 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 11 godzin temu, Bartek 00 napisał: @bulyt50 i po to cytowałeś post ze zdjęciem, żeby napisać, że ładne te Yanki??? A Yanko oczywiście łądne Dwa posty wyżej kolega @blekit też chwali się Yankami.Mnie podobają się te,tak dla jasności. Mogę ten post edytować i nie będzie Cię to gryzło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Myślałem, że z wiekiem przejdzie mi skłonność do obnażania się, ale gdzie tam : 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Słońce swieci, jest dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 30 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Dzień dobry, Po kilku latach śledzenia forum czas na debiut. CS double monks guimaress 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Bardzo udany debiut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi