Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 20 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 20 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 20 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 In... ...out (Jan Kielman) Przy okazji widać ile zmienia kąt ustawienia aparatu. W rzeczywistości buty mają identyczne proporcje. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kłosu Napisano 20 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 1 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturK Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Szanowni Panowie, Zakupiłem czarne oxfordy z shoepassion. Z racji tego, że mam dość wysokie podbicie, "klapy przyszwy", że to tak nazwę nie schodzą się ze sobą. Generalnie rozmiar buta jest odpowiedni i nie wiem czy powinienem w tej sytuacji wymienić je na inne czy też nie martwić się ową przerwą? Poniżej zdjęcie: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Pytanie czy jesteś przyszwoym purystą Moim zdaniem jest nieźle, o ile oczywiście Cię nic w podbiciu nie gniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 31 minut temu, ArturK napisał: Szanowni Panowie, Zakupiłem czarne oxfordy z shoepassion. Z racji tego, że mam dość wysokie podbicie, "klapy przyszwy", że to tak nazwę nie schodzą się ze sobą. Generalnie rozmiar buta jest odpowiedni i nie wiem czy powinienem w tej sytuacji wymienić je na inne czy też nie martwić się ową przerwą? Poniżej zdjęcie: Pozdrawiam. Musisz się przyzwyczaić. Shoepassion to jedne z obszerniejszych butów na naszym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 3 minuty temu, Whitesnake napisał: Musisz się przyzwyczaić. Shoepassion to jedne z obszerniejszych butów na naszym rynku. Ale są też szersze, np. tutaj za 195 funtów Tricker's w tęgości H, dostępne w praktycznie wszystkich rozmiarach: http://trickersoutlet.com/outlet/mens/henley-js9550.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Napisano 21 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 +1. Dla mnie może być, ale moja wypowiedź może być uznana za stronniczą. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 21 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 C&JWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 21 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 U mnie przez jakiś czas będzie nudno. Ciekawostka urozmaicająca: dzięki temu, ze skóra z kangura jest bardzo cienka i lekka, buty nie przechodzą procesu "łamania". Można nawet zaryzykować stwierdzenie, że od pierwszego założenia pracują jak skarpeta. (Jan Kielman) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 21 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Cały dzień leje... więc Swims 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 weekend, więc najwyższa pora popływać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumia Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Piękne są, co to za buty ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 "Zamszowe?" "Nie, za swoje" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Brumia - nie wiem czy miałęś na myśli moje buciki na łódkę? Jeżeli tak, to są to Herring Fowey, kupione 2-3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 22 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 (Vass) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 Struś + kot ...i mysz na dodatek (z ostatniej chwili). Nikt poza strusiem nie ucierpiał, gryzoń został.... wyproszony z domu ): 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 24 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 24 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 3 minuty temu, musa19 napisał: Co to za buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi