Beny23 Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 @bodzixon W USA jeszcze Yanko nigdzie nie widziałem. Jedynie Carminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 @bodzixon wiem o czym piszesz. To taki wybór między dżumą, a cholerą. Chodzę, mierzę i kupuję buty w klasycznebuty i często muszę iść na kompromis. Luźne już nosiłem, wolę nie schodzącą się przyszwę. Są modele które ładnie wyglądają na nodze, ale mi się nie podobają i nie do wszystkiego pasują. Jak dla Ciebie są wygodne i je akceptujesz to noś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Panowie, a nie myśleliście, żeby na okoliczność wysokiego podpicia i niemożności znalezienia kopyta zamówić buty po prostu u szewca? Widać, że nałóg butowy już rozwinięty :), więc pytanie czy nie lepiej zamiast 2 par Yanko czy innych, po prostu zamówić doskonale pasujące buty i mieć 100% zadowolenia. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. earthmover Napisano 21 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 21 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Chłop polski, ponad 191 i 95kg. Tak sie złożyło, ze akurat w Yankach 915 . #kochamstatystyke 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 21 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 SP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 2 godziny temu, Ataman napisał: @bodzixon wiem o czym piszesz. To taki wybór między dżumą, a cholerą. Chodzę, mierzę i kupuję buty w klasycznebuty i często muszę iść na kompromis. Luźne już nosiłem, wolę nie schodzącą się przyszwę. Są modele które ładnie wyglądają na nodze, ale mi się nie podobają i nie do wszystkiego pasują. Jak dla Ciebie są wygodne i je akceptujesz to noś. Dlatego na Waszym miejscu, zamiast dwóch par butów z półki Yanko wybrałbym jedną parę uszytą na miarę u któregoś z warszawskich szewców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 6 minut temu, Friedman napisał: Dlatego na Waszym miejscu, zamiast dwóch par butów z półki Yanko wybrałbym jedną parę uszytą na miarę u któregoś z warszawskich szewców. Za dwa tysiące złotych nie uszyjesz butów u warszawskich szewców (TJ i Kielman). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 2 godziny temu, Dan napisał: Panowie, a nie myśleliście, żeby na okoliczność wysokiego podpicia i niemożności znalezienia kopyta zamówić buty po prostu u szewca? Widać, że nałóg butowy już rozwinięty :), więc pytanie czy nie lepiej zamiast 2 par Yanko czy innych, po prostu zamówić doskonale pasujące buty i mieć 100% zadowolenia. 43 minuty temu, Friedman napisał: Dlatego na Waszym miejscu, zamiast dwóch par butów z półki Yanko wybrałbym jedną parę uszytą na miarę u któregoś z warszawskich szewców. Tak, tylko zauważcie, że jestem ze Szczecin (Ataman jest z Gdańska; FONos z Wrocławia), to oprócz kosztów dojazdów trzeba doliczyć masę czasu, a jakoś ostatnio przynajmniej mi nie po drodze do Warszawy, by załatwić to przy okazji. Niemniej, chciałbym uszyć buty u TJ, ale napewno byłyby to lotniki. W drugiej kolejności - czarne wiedenki, więc na derby nie starczyłoby czasu i pieniędzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 21 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Lottusse Benevento Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 21 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Dzisiaj Beriwcki 2509 (zdjęcie na @Atamana ) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Za dwa tysiące złotych nie uszyjesz butów u warszawskich szewców (TJ i Kielman). A za dwa i pół? Bo bardziej taką kwotę miałem na myśli. U TJ chyba by się już udało; z tego co wiem to ceny u Kielmana zaczynają się od trzech tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 1 godzinę temu, Friedman napisał: A za dwa i pół? Bo bardziej taką kwotę miałem na myśli. U TJ chyba by się już udało; z tego co wiem to ceny u Kielmana zaczynają się od trzech tysięcy. Z 2,5 budżetu można ruszać do TJ. Jest to ca 2 razy Yanko w cenie regularnej. Zresztą nie chodzi tu o spór matematyczny, tylko o ideę. Gdybym kupował i to często buty z półki i czuł niedosyt w zakresie dopasowania, dodatkowo podsycany przez częste komentarze w niniejszym wątku, to w końcu bym poświęcił kupno dwóch par na rzecz jednej idealnej u szewca. Oczywiście to wyłącznie mój subiektywny tok myślenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 21 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Meermin 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 W Krakowie leje - na nogach Fracap 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 W Gdańsku słońce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Ataman,zazdroszczę Ci pięknych butów i słońca,u nas na południu leje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 A ja na wiosnę wyprowadzam słonia: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Pięknie się ten dzień zaczął... słońce, muzyka, wolne do 16. Jak na wakacjach. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Massimo Dutti w Gdańsku dalej ładnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 23 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Berwick 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj.J Napisano 23 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi