Skocz do zawartości

Jakie buty mam dziś na sobie

kamil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napiszesz, jak to się udało? :)

Produkt spełniający wszystkie punkty specyfikacji dostarczył Jean-Loic Orange: zamszowe loafersy, z dość szerokim, ale nie optycznie smukłym kopytem, na skórzanej podeszwie, z odpowiednio wysokim noskiem (pod względem wysokości, a nie zadarcia). Wbrew pozorom nie było to takie proste, bo producenci butów po prostu uwielbiają wkładać gumową podeszwę do zamszowych butów, co jednak w przypadku loafersów jest kompletnym nieporozumieniem.

Buty ładne (sam mam bardzo podobne) - czy to przypadkiem nie Loake model Arundel? I mała rada - skróć nogawki.

Nie mam pojęcia. Buty kupione używane, poprawione przez szewc24. Rzeczywiście podobne do Loake jeśli chodzi o skórę, potrafię w pośpiechu złapać lewy z jednej pary a prawy z drugiej. Jednak chyba nie. Podeszwa wygląda inaczej. Skórzana ale chyba przyklejona nie widzę szwu. Jak się przyjrzeć to jakość jednak trochę niższa no i pozostałość wytartego logo też go nie przypomina.

Spodnie dziś oddane do p. Mazura

• 2 weeks later...

Możesz je stosować zawsze pod warunkiem, że nosisz Barker Black.

Właśnie :) do tego wiązania trzeba dobrać odpowiednie buty.

W jakim sensie odpowiednie? Jak Barker Black ma wyłączoność niczym Louboutin na podeszwy to się zaczynam obawiać :)

Po prostu w butach innych niż Barker Black wygląda to pretensjonalnie (a dokładnie, w BB też wygląda pretensjonalnie, ale przy skulls&bones na noskach to i tak pikuś).

Po prostu w butach innych niż Barker Black wygląda to pretensjonalnie (a dokładnie, w BB też wygląda pretensjonalnie, ale przy skulls&bones na noskach to i tak pikuś).

moje dzisiejsze „pikusie”, nie jedyne zresztą …

Dołączona grafika

pewnie to tylko i wyłącznie kwestia percepcji, ale zastanawia mnie na czym polega ich pretensjonalność? :D