constantin Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 ładne ladne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Na etapie rozchodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 @Caporegime Te buty to dla mnie butowa poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Piękne Caporegime. C&J Eaton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 No wreszcie się udało: Udało się i to jak. Podoba się ... i to bardzo. Gratulacje. Napiszesz, jak to się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Napiszesz, jak to się udało? Produkt spełniający wszystkie punkty specyfikacji dostarczył Jean-Loic Orange: zamszowe loafersy, z dość szerokim, ale nie optycznie smukłym kopytem, na skórzanej podeszwie, z odpowiednio wysokim noskiem (pod względem wysokości, a nie zadarcia). Wbrew pozorom nie było to takie proste, bo producenci butów po prostu uwielbiają wkładać gumową podeszwę do zamszowych butów, co jednak w przypadku loafersów jest kompletnym nieporozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Buty ładne (sam mam bardzo podobne) - czy to przypadkiem nie Loake model Arundel? I mała rada - skróć nogawki. Nie mam pojęcia. Buty kupione używane, poprawione przez szewc24. Rzeczywiście podobne do Loake jeśli chodzi o skórę, potrafię w pośpiechu złapać lewy z jednej pary a prawy z drugiej. Jednak chyba nie. Podeszwa wygląda inaczej. Skórzana ale chyba przyklejona nie widzę szwu. Jak się przyjrzeć to jakość jednak trochę niższa no i pozostałość wytartego logo też go nie przypomina. Spodnie dziś oddane do p. Mazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Dyed! Z musztardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Niby nie moja bajka, ale nie mogę oderwać od nich wzroku...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Dzisiaj nic specjalnego - mocno budżetowe Barkery. A jednak ładne są; w rzeczywistości chyba jeszcze zgrabniejsze, niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Jak je określił ponad rok temu M. T. woły robocze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Wczoraj nosiłem buty w podobnej kolorystyce: A tu jako ciekawostka, powyższe buty "rozbierane" krok po kroku: http://www.depiedencap.eu/spip.php?article146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Co myślicie o tym wiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Po indiansku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Możesz je stosować zawsze pod warunkiem, że nosisz Barker Black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Możesz je stosować zawsze pod warunkiem, że nosisz Barker Black. Właśnie do tego wiązania trzeba dobrać odpowiednie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Możesz je stosować zawsze pod warunkiem, że nosisz Barker Black. Właśnie do tego wiązania trzeba dobrać odpowiednie buty. W jakim sensie odpowiednie? Jak Barker Black ma wyłączoność niczym Louboutin na podeszwy to się zaczynam obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Możesz je stosować zawsze pod warunkiem, że nosisz Barker Black. Właśnie do tego wiązania trzeba dobrać odpowiednie buty. W jakim sensie odpowiednie? Jak Barker Black ma wyłączoność niczym Louboutin na podeszwy to się zaczynam obawiać Po prostu w butach innych niż Barker Black wygląda to pretensjonalnie (a dokładnie, w BB też wygląda pretensjonalnie, ale przy skulls&bones na noskach to i tak pikuś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Dzięki za odp. Żeby nie było. Firmę Barker Black poznałem po odpowiedzi Filipa, nie kopiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Po prostu w butach innych niż Barker Black wygląda to pretensjonalnie (a dokładnie, w BB też wygląda pretensjonalnie, ale przy skulls&bones na noskach to i tak pikuś).moje dzisiejsze „pikusie”, nie jedyne zresztą … pewnie to tylko i wyłącznie kwestia percepcji, ale zastanawia mnie na czym polega ich pretensjonalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Przecież napisałem na czym. I - żeby było jasne - nikogo nie zniechęcam do noszenia takich butów, trzeba tylko mieć świadomość potencjalnych reakcji. Moje ubrania w oczach większości też mogą być uznawane za pretensjonalne, a jednak w nich chodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Juz gruba podeszwa .12 10 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Kolory w sam raz na jesień za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 jesiennie Cheaney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi