szewc24 Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 20 minut temu, xkoziol napisał: U mnie śnieżyca i zamieć Przypomniał mi się taki dowcip Scenka sytuacyjna : Komenda Policji, w dyżurce jeden funkcjonariusz. Nagle dzwoni telefon. Policjant podnosi słuchawkę, wysłuchuje komunikatu, po czym rozbiera się do naga, zamiata całe pomieszczenie i wybiega na ulicę. Pytanie - co usłyszał w słuchawce ? Odpowiedź : Zamieć i gołoledź na A4. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 51 minut temu, xkoziol napisał: U mnie śnieżyca i zamieć więc zamszaki na skórzanej podeszwie Buty jak buty ale poproszę namiar na spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 To ja prawilnie depczę importowaną z zaprzyjaźnionego San Escobar podłogę. Chyba wystąpię o jakiś medal za zasługi Jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 yanko Edycja na dziś Laszlo Vass pozdrawia Was 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 3 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Kiedy nadchodzi czas na weekendowy wyjazd z mnóstwem chodzenia, zawsze instynktownie sięgam po tę parę butów. Przypadek? Nie sądzę. (Crockett & Jones Tetbury) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Teraz, Zajac Poziomka napisał: Przypadek? Nie sądzę. Nie, po prostu są już tak zniszczone, że Ci ich nie szkoda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Piątkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 25 minut temu, xkoziol napisał: Fotografia zrobiona podczas zakładania czy zdejmowania? Podczas rozciągania. Taka biurowa joga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Kozłowi chodziło o to, czy górne klamerki masz 'jeszcze nie zapięte' czy 'już rozpięte' (też się zastanawiam)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osoba Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 I wszystko jasne! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 2 godziny temu, Koval napisał: Kozłowi chodziło o to, czy górne klamerki masz 'jeszcze nie zapięte' czy 'już rozpięte' (też się zastanawiam)... To ja wiedziałem, ale na pytania lubie odpowiadac bezpośrednio. Czemu niezapięte? Bo tak lubie, przynajmiej w tej parze monków. Może jest coś w tym że klamry symapatycznie "dzwonią" jak byłem mały lubiłem spagetti westerny, sentyment do dźwięku ostróg? Sam nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 3 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 (Jan Kielman) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rav3nlord Napisano 3 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 3 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 RL (C&J cordo) 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 (Fracap) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 @rav3nlord, zlitowałeś się i pozbawiłeś Fana 'kłopotu'? Świetne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Potwierdzam! Skóra niesamowita, sznurówki jednak lipne. Rozwazam zmianę koloru na ciemny orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Prawie nogi połamałem, jak próbowałem kota w kadr złapać biegając wokół domu na oblodzonej kostce. No i głupie bydlę wygrało : 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Nie takie głupie widocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 @Tanatos70 Czy to zdjęcie szczerze odzwierciedla kolor tych sztruksów? Powiedz proszę co to za spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 12 minut temu, Pepo napisał: Nie takie głupie widocznie No, ale ja tak o sobie, o kocie bym się tak brzydko nie ośmielił 6 minut temu, pi_senny napisał: @Tanatos70 Czy to zdjęcie szczerze odzwierciedla kolor tych sztruksów? Powiedz proszę co to za spodnie. Jakaś "tikejowa" marka- nowdays. Kolor odrobinę przekłamany (lampa błyskowa + korekcja). Tutaj w zestawie, ale też jakieś takie inne niż faktycznie: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=243769 Jutro będzie jakiś zestaw "za dnia", więc będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 W podlinkowanym zestawieniu również mnie się podobają Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Fracap na deszcz i błoto pośniegowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Vass Oslo w antycznym koniaku, czyli... mlecznej czekoladzie. Pasują do... w zasadzie to te cholery do wszystkiego mi pasują . Kot pozwolił się dzisiaj łaskawie w kadr złapać (znaczy się- pozostał statyczny przez chwilę odpowiednią do tego bym go ujął na zdjęciu nie skręciwszy przy tym karku wyginając się nienaturalnie w "lekkoskośnyprzód" ): 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 @Tanatos70, czy Ty zacząłeś zwężać spodnie? Jaką szerokość nogawki na dole mają te prezentowane powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi