Santino Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Sluszne podejście - ja np. w niektórych butach w ogóle nie chodzę aby wolniej się zużywały. A myślałem, że tylko ja tak robię. Filip - Ty spryciarzu 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Godzinę temu, Karol G. napisał: @Wuj Jak brzmi oficjalna sklepowa nazwa koloru tych butów? Wydaje mi sie, ze chestnut- to był jakiś MTO kupiony ze strony na Ebayu. Ale przyciemnilem trochę noski i są ciemniejsze niż po zakupie. Edit: sprawdziłem: light Brown. Pasuję jasnym brązem z saphira i daje potem na czubek tabak Brown:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Dzięki. Zastanawiam się, jak ten kolor ma się do "antique titan", w którym to kolorze buty niedawno nabyłem i jakich kosmetyków do nich użyć. Ale to temat na inny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Godzinę temu, Wuj napisał: Wydaje mi sie, ze chestnut- to był jakiś MTO kupiony ze strony na Ebayu. Ale przyciemnilem trochę noski i są ciemniejsze niż po zakupie. Edit: sprawdziłem: light Brown. Pasuję jasnym brązem z saphira i daje potem na czubek tabak Brown:) Ten tabac dajesz krem czy pastę na czubki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 1 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Bezszwowy każual... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 8 godzin temu, Profumo napisał: Ten tabac dajesz krem czy pastę na czubki? Krem-bo ma więcej koloru w kolorze:) Na koniec pasta na pokrycie i wypolerowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 1 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Ot taka sytuacja 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 @Krzysiek_W 1) ALE JAK TO??? SKÓRZANE PODESZWY NA ŚNIEG??? 2) GDZIE SĄ KLAMERKI??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 1 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Cordovan. Ze względu na pogodę ubrałem sie, założyłem buty, ale nie wychodzę:) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 @Zajac Poziomka, Krzysiek zgodnie z zaleceniami lekarza jest na detoxie - już drugi dzień zamsz i licówka bez klamerek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: @Krzysiek_W 1) ALE JAK TO??? SKÓRZANE PODESZWY NA ŚNIEG??? 2) GDZIE SĄ KLAMERKI??? @Zajac Poziomka najpierw rano potańczyłem na lodzie, ale już jest lepiej. Wszystkie klamerkowe buty są brudne i czekają na weekend na polerowanie, więc musiałem kupić kolejne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Dobry wieczór Panowie, mój debiut w tym dziale. Zbieram na Ynako tymczasem: P.S. Jak sobie radzicie w ostatnie śnieżne dni na skórzanych podeszwach? Wczoraj zaliczyłem przysłowiową "pierwszą glebę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 24 minuty temu, Maderski napisał: Wczoraj zaliczyłem przysłowiową "pierwszą glebę" A co to za przysłowie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 25 minut temu, Maderski napisał: P.S. Jak sobie radzicie w ostatnie śnieżne dni na skórzanych podeszwach? Wczoraj zaliczyłem przysłowiową "pierwszą glebę" Chodzimy dostojnym, niespiesznym krokiem A tak serio - nie zauważyłem dużych problemów na śniegu. Co innego na lodzie, ale na czystym lodzie, to i gumowa podeszwa nie da rady. Od ponad tygodnia borykam się ze skręconą kostką, a skręciłem ją akurat w dzień w którym miałem na sobie buty na solidnej gumowej podeszwie z "bieżnikiem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 11 minut temu, Friedman napisał: A co to za przysłowie? To prastare słowiańskie porzekadło rozpowszechnione wsród moich wtajemniczonych znajomych. "Kto pierwszą glębą w śniegu zmoczy dupę... ... tek kolegom browarów postawi kupę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Nie ściemniaj, nie ściemniaj - to nie jest żadne, prastare porzekadło tylko 'Księga ulicy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 (Laszlo Vass) 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 2 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 (Laszlo Vass) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 2 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Śtery klamerki jednak dzisiaj na stopach 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 6 minut temu, Whitesnake napisał: (Laszlo Vass) Ale jak to tak - depczesz polską flagę?!?! Panie Prezesie! Panie Prezesie! Uprzejmie donoszę, iż... Ja dziś na spokojnie. Kielmany - temat znany. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 25 minut temu, Wuj napisał: Ale jak to tak - depczesz polską flagę?!?! Panie Prezesie! Panie Prezesie! Uprzejmie donoszę, iż... ...ależ niesłuszne skojarzenia, a fe... prawdziwemu patriocie do głowy by nie przyszło Panie Prezesie... Wybrnąłem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 8 minut temu, Whitesnake napisał: ...ależ niesłuszne skojarzenia, a fe... prawdziwemu patriocie do głowy by nie przyszło Panie Prezesie... Wybrnąłem? Ja bym poszedł tak: Kontynuując przyjętą przez Plenum politykę zasłużonej krytyki błędów, popełnionych przez zdegenerowaną Europę Zachodnią, depczę flagę Monako. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 To ja prawilnie depczę importowaną z zaprzyjaźnionego San Escobar podłogę. Chyba wystąpię o jakiś medal za zasługi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi