lupin Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 @Ataman nie myślałeś, żeby zmienić sznurowanie na drabinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 @Ataman jaki to model Berwicka? Na zdjęciach przypominają trzewiki CS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 @lupin drabinkę miałem i zmieniłem na takie. Wiesz przyszwa, afera, te sprawy, tak sobie kombinuję. @Hush nie pamiętam jaki to model, ale to takie trzewiki oxfordy. Jak Cię to mocno będzie trapić to napisz mi priv to sprawdzę w domu na pudełku, albo w bucie, czy gdzie to tam będzie napisane. Kupowane w klasycznych butach. PS Już ustalone to 318. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Ale to było wczoraj, a dzisiaj tak CS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 18 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Krokiety noworoczne. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 18 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Dobra, zadebiutuję w wątku "ekshibicjonistycznym" po paru latach obecności na forum. Yanko: 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jwodzu72 Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Trochę inny model,ale to Yanko boots wieczorową porą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Kapkę je te dżinsy przytłaczają, ale może to kwestia perspektywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 19 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Eleganckie, zimowe adidasy od NB. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Dnia 18.01.2017 o 22:41, jwodzu72 napisał: Trochę inny model,ale to Yanko boots wieczorową porą Buty niebrzydkie, ale strasznie (przynajmniej na Twoim zdjęciu) te nogawki je przytłaczają . Edit: nie zauważyłem, że kolega @swordfishtrombone dał wcześniej wyraz tym samym odczuciom . Znaczy się- coś jest na rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Nadspodziewanie (dość okazyjny zakup sprzed 3 lat na zalando) dobre Barkery, trzewiki model Harrison. Świetna miękka skóra (subiektywnie lepsza niż w kupionych w angielskim sklepie siostrzanych półbutach- Westfield), bardzo przyzwoite Dainite i ogólnie- bardzo fajne . Moje "woły robocze": 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 20 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Gdybym nagle musiał emigrować zabierając tylko jedną parę butów, wybór byłby bardzo prosty i od wielu lat niezmienny. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Adam, nawet ten styl mi pasuje do polskiego emigranta, wyskakującego ze statku gdzieś na końcu świata 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jamjest Napisano 20 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 3 godziny temu, eye_lip napisał: Adam, nawet ten styl mi pasuje do polskiego emigranta, wyskakujące ze statku gdzieś na końcu świata ... w urokliwych rejonach San Escobar.... Edycja: z pozdrowieniami z chłodnego dzisiaj Santo Subito (stolica San Escobar jakby ktoś nie wiedział). Wieczorem planuję zaszyć się nad zatoką Esperal, gdzie podobno jest cieplej. Kolorystykę dobrałem do flagi tego pięknego Państwa więc góra to biała koszula i zielona marynarka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 W myśl zasady: fotografuj cordovan, póki nowy. Yanko. @Jamjest, chyba mamy podobną podłogę. O, na zdjęciu dopiero widzę, że zrobiło się zagięcie na górnej części cholewki, widoczne zwłaszcza w prawym bucie. Dopiero się do tych butów przyzwyczajam, ale wydaje mi się, że to dlatego, że się wychyliłem do przodu, robiąc zdjęcie; w górnej części cholewki, wbrew temu, czego się obawiałem (pamiętając ostrzeżenia forumowych kolegów), nie czuję nadmiernego luzu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 3 godziny temu, eye_lip napisał: Adam, nawet ten styl mi pasuje do polskiego emigranta, wyskakującego ze statku gdzieś na końcu świata Mnie do tego stylu akurat bardziej pasują te adidasy NB, lotniki są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 19 minut temu, swordfishtrombone napisał: @Jamjest, chyba mamy podobną podłogę. To chyba jest jeden dostawca z San Escobar, który został zresztą odznaczony za osiągnięcia gospodarcze najwyższym orderem państwowym "Orden de la Patata" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 39 minut temu, swordfishtrombone napisał: Mnie do tego stylu akurat bardziej pasują te adidasy NB, lotniki są super. Ciekawe jak wyglądałyby adidasy od Kielmana? Chodzą mi po głowie hikingboots ze słonia, ale adidasy? To by było "cos"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Teraz, Whitesnake napisał: Ciekawe jak wyglądałyby adidasy od Kielmana? Chodzą mi po głowie hikingboots ze słonia, ale adidasy? To by było "cos"! Liczę, że dzięki Tobie niedługo się dowiemy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 7 godzin temu, swordfishtrombone napisał: W myśl zasady: fotografuj cordovan, póki nowy. Yanko. Ciekaw jestem Twojej opinii na temat tych butów. Sam bardzo poważnie rozważałem zakup, ale opinie @Whitesnake o tym, że ten typ skóry nie nadaje się na buty skutecznie mnie odstraszyły. Z drugiej strony znana mi jest opinia innego butoholika , który twierdzi, że jeśli cordo to tylko alden.Jakbyś zechciał w wolnej chwili opisać wrażenia wstępne jak i te późniejsze będę zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 @Jamjest - Będę opisywał i dokumentował na bieżąco, także w tym wątku. Póki co jestem wniebowzięty (ta skóra to naprawdę "something else"), ale powiedziałem sobie na starcie, że to mają być buty "rugged", do casualu, nie zamierzam się z nimi patyczkować i skórę przyjmę z dobrodziejstem inwentarza, purchlami, matowieniem itd. Póki co u nas słonecznie, choć zimno, więc deszcz nieprędko zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Znając Twoje wyważone opinie na tym forum będę czekał na Twoje wrażenia. Wychodziłem, rozważając zakup, z takiego jak Ty założenia Zresztą chciałem zamówić chyba identyczne buty jak Ty i użytkować je wyłącznie w trudnych warunkach, typu mróz, zaspy, śnieg itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi