Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 10 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 U mnie dla odmiany każualowo i optymistycznie. Nieczęsto sie zdarza żeby coś najtańszego było jednocześnie najlepsze ...ale sie zdarza. (Meermin kordowan na kopycie hiro) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 Dzisiaj Edit: zmieniłem wielkość zdjęcia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 20 minut temu, Beny23 napisał: Nie wiem dlaczego zdjęcie jest takie małe. Wrzuciłem je z telefonu jak zwykle. Czy forum zmniejsza teraz zdjęcia? To zdjęcie ma 4.1MB. Pewnie (paradoksalnie) jest zbyt "duże". Przytnij do 1000 pikseli i powinno być o.k. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 10 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 C&J Northcote 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 Yanko 766Y - dziękuje Patine za wyrozumiałość 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 No nasypało strasznie (jak na niziny, choć panie, to nie te zimy co kiedyś ) i sypać nie przestaje. Pojechałem na trening, ponieważ opcja nabierania masy tłuszczowej na zimę (wzorem kota) okazała się niesłuszną. Kot mianowicie w swoim futrze mieści się doskonale, ja w swoich niedawno zakupionych marynarkach już nie za bardzo . W każdym razie przez te 1,5 h zasypało mnie dokumentnie. "Wysokie"krokiety jednak się nie dały : 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 4 minuty temu, Tanatos70 napisał: No nasypało strasznie (jak na niziny, choć panie, to nie te zimy co kiedyś ) i sypać nie przestaje. Pojechałem na trening, ponieważ opcja nabierania masy tłuszczowej na zimę (wzorem kota) okazała się niesłuszną. Kot mianowicie w swoim futrze mieści się doskonale, ja w swoich niedawno zakupionych marynarkach już nie za bardzo . W każdym razie przez te 1,5 h zasypało mnie dokumentnie. "Wysokie"krokiety jednak się nie dały : Bardzo lubię posty kolegi @Tanatos70, szczególnie te w dziale o butach, bo nie tylko wrzuca ładne zdjęcia butów, ale w dodatku dorzuci jakąś historię czy anegdotę Strasznie przypadło mi to do gustu! Tak trzymać! No i podpisuje jakież to buty ma na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 18 minut temu, JDC napisał: Bardzo lubię posty kolegi @Tanatos70, szczególnie te w dziale o butach, bo nie tylko wrzuca ładne zdjęcia butów, ale w dodatku dorzuci jakąś historię czy anegdotę Strasznie przypadło mi to do gustu! Tak trzymać! No i podpisuje jakież to buty ma na sobie Bardzo mi miło . Staram się tymi historyjkami "ocieplić" wizerunek faceta w średnim wieku, który na publicznym forum publikuje zdjęcia różnych części swego ciała (najczęściej części ciała znajdujących się poniżej pasa ) po czym je sobie przegląda (podliczając "lajki") ze sporą dozą "wysoce narcystycznej samokontemplacji" . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 11 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Ja na wczoraj wybrałem Hanzel. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 W Gdańsku dzisiaj śnieżnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 13 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Piątkowo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 A po pracy czas na relaks w kapciach od L.B. Evans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 14 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Dziś za ciepło na buty ocieplane... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Paul Stuart 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniaartur Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 @Whitesnake Mógłbyś podać model butów z soboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 @baniaartur, o ile dobrze pamiętam to bespoke od Kielmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Trochę wysłużone (chyba piąty sezon) ale niezniszczalne Doucal's z TKMaxxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Dzisiaj na okrągło ta sama antypoślizgowa konina i tylko torby, w zależności od potrzeby chwili, zmieniałem: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 17 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Trzewiki Berwick 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi