De Lasalle Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 12 godzin temu, Clovis napisał: Nie ma co się obrażać. Derby łatwiej dopasować wizualnie do szerokiej stopy. Każdy ma swój problem. Ja mam z kolei rozmiar 46 i staram się dobierać buty o takich proporcjach, żeby nie przypominały na pierwszy rzut oka Titanica w dziewiczym rejsie. Titanic - 269 metrów długości, zaledwie 30 szerokości - miał proporcje jachtu, stosunek 10 do 1. Krokety na najwęższym kopycie mogą się schować. Pudło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 13 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Wiedenki w Wiedniu - wersja zimowa. Herring Holmes. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Lustrzane chelsea boots 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 14 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 14 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 @marian o jakiej marki są te oksfordy? Świetnie wyglądają na Twoim zdjęciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 29 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @marian o jakiej marki są te oksfordy? Świetnie wyglądają na Twoim zdjęciu! Meerminy na Hiro. Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 @marian o Ha! To już wiem czemu tak mi się podobają - mam takie same! Z tym że masz chyba dłuższą stopę (moje buty są w rozmiarze 7 UK), bo moje wyglądają mniej dynamicznie Patrząc po Twoim zdjęciu strzelałbym że to raczej półka cenowa Carminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 20 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @marian o Ha! To już wiem czemu tak mi się podobają - mam takie same! Z tym że masz chyba dłuższą stopę (moje buty są w rozmiarze 7 UK), bo moje wyglądają mniej dynamicznie Patrząc po Twoim zdjęciu strzelałbym że to raczej półka cenowa Carminy. ehh... u mnie 9 UK... i mam wrażenie, że są trochę niezgrabne (być może nie widać tego na zdjęciu, ale w rzeczywistości lewy but jest lekko smuklejszy (Meermin raczej nie słynie z precyzji...), a i tak ten smuklejszy jest "cięższy", a para jest jakby większa od moich brązowych z tego samego modelu (Meermin jest chyba znany z tego, że nie trzyma rozmiaru...), w których skórzana podeszwa po 2 sezonach... (no cóż... wytrzymałość Meerminów jest już chyba legendarna)). Chyba mi się zebrało na "gorzkie żale", ale w sumie to lubię te buty, a dziś na śniegu to po prostu mnie zauroczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Faktycznie świetnie się prezentują, w życiu bym nie powiedział, że to Meerminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Dzisiaj 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 15 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 H. Dinkelacker 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Bally 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 15 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Były zimowe monki, to teraz zimowe lotniki. Uwaga: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 15 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 @Whitesnake Strasznie stary był chyba ten cielak? Tyle zmarszczek. 😉 U mnie Meermin: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 42 minuty temu, Whitesnake napisał: Były zimowe monki, to teraz zimowe lotniki. Uwaga: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach @Whitesnake kręć kokardkę w drugą stronę, to sznurówki Ci będą się ładnie układać w poziomie, a nie po skosie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 9 minut temu, Krzysiek_W napisał: @Whitesnake kręć kokardkę w drugą stronę, to sznurówki Ci będą się ładnie układać w poziomie, a nie po skosie Ha! Nauczyć Whitesnake'a czegoś o butach - bezcenne. Swoją drogą bardzo ciekawa rada, też mam ten problem i spróbuję, chociaż nie wiem, jakie to spustoszenie wywoła w moim mózgu (muscle memory, te sprawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 @Krzysiek_W A skąd Ty to możesz wiedzieć, przecież masz same buty z klamerkami, bez sznurówek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 16 minut temu, Krzysiek_W napisał: @Whitesnake kręć kokardkę w drugą stronę, to sznurówki Ci będą się ładnie układać w poziomie, a nie po skosie Wow! Dziękuję. Wymieniłem już sznurówki, ale na pewno spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi