eye_lip Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 50 minut temu, Zajac Poziomka napisał: To raczej dzieło jakiegoś Japończyka. Yohei Fukuda. W sumie to i tak bez znaczenia w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 6 minut temu, Michał Gdańsk napisał: buty Miltena - robię od razu rekomendację. Coś niesamowitego. Co to w ogóle jest?::) To nie moje buty, to tylko moje marzenia Subiektywnie buty Yohei Fukuda są najpiękniejszymi jakie kiedykolwiek widziałem... Chciałbym zrealizować kiedyś podobny projekt u Kielmana. Ciekawe w jakim stopniu odwzorowaliby oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 Dziś "konina od meermina". Kostka- granit ze Strzegomia (chyba ): EDIT OT: od parunastu dobrych tygodni organizuję sobie miejsce pracy (organizacja garderoby miała wyższy priorytet ). Od kilku dni jeden segment mam zajęty (miejsce powyższej "sesji" oddalone od kojca o dwa susy). Moment przed zrzuceniem zdjęć z aparatu : 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alterte Napisano 23 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 Pozwolę sobie zadebiutować w tym temacie Berwick 3010 dark brown 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 Dobra, po południu była zmiana: w drodze na "najlepszy kebab w mieście" (wg mojego nastoletniego syna, córka prycha). I tak myślę tylko o szczegółach grupowego zamówienia u Vassa. Te trepy mnie przynajmniej nie rozpraszają: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 1 minutę temu, Krzysztof G napisał: @Tanatos70 na jakim kopcie są Meerminy? Rui? Hiro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 24 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Dnia 22.10.2016 o 07:34, Whitesnake napisał: ...są takie dni, do których pasuje jedynie zgniła zieleń. Dnia 22.10.2016 o 13:10, Milten napisał: Piękne buty, ale według mnie w tym świetle bliżej im do butelkowej zieleni, niż zgniłej. Zgniła zieleń podchodzi bliżej w brązowe klimaty np. skoro już przy zieleni jesteśmy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Sergio Rossi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Jesiennie. Barker 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Crownhill Seattle Red Wine 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 24 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Jeszcze nie na nogach, ale juz wkrótce. Przygotowanie trochę trwało. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MateuszT. Napisano 24 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 @Tanatos70 czyżby Kraszkebab był tym najlepszym? Jesienne loafersy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 3 godziny temu, MateuszT. napisał: @Tanatos70 czyżby Kraszkebab był tym najlepszym? BINGO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 24 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Gdzie ja dzisiaj nie byłem w tych Vassach. Model oslo (Oslo- taka wioska w Norwegii ), że niby takie "norwegopodobne". Kolor antic cognac, ale to raczej taka mleczna czekolada, dość smaczna : 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 24 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 na krawędzi... 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 @Whitesnake, swoje Radstock masz na gumie czy skórze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 11 godzin temu, Whitesnake napisał: na krawędzi... Jeśli to jest propozycja nowego stylu robienia zdjęć " na Whitesnaka" to ja się wypisuję;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 25 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 TJ 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 25 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Pogoda taka, że dzisiaj waga ciężka od C&J 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 4 godziny temu, musa19 napisał: @Whitesnake, swoje Radstock masz na gumie czy skórze? Na gumie. Im bardziej oficjalne buty, tym bardziej cenię sobię przyczepność Dużo biegam po marmurach i innych podstępnych posadzkach. Skóra po starciu zachowuje się podobnie, ale czuję się pewniej jeśli ryzyko wpadki jest zminimalizowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 8 minut temu, Whitesnake napisał: Na gumie. Im bardziej oficjalne buty, tym bardziej cenię sobię przyczepność Dużo biegam po marmurach i innych podstępnych posadzkach. Skóra po starciu zachowuje się podobnie, ale czuję się pewniej jeśli ryzyko wpadki jest zminimalizowane. Ja tam nie jestem podeszwowym fanatykiem, guma mnie nie mierzi Pytałem bardziej w kontekście tego, że C&J nie robi tego modelu na skórzanej podeszwie w tęgości E (swoją drogą dziwna polityka) a ciekawi mnie na ile "pocieniowane" jest to kopyto w tęgości C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 25 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Mokro, mgła, deszczowo, Berwick Country Calf. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 U mnie dziś ulubione Crownhille, model Philadelphia na kopycie Churchill, kupione jeszcze, kiedy Crownhill oferował GYW w cenie Berwicków. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Kenzo, model Gorillaz, hybryda butów typu jodhpur. Skóra polerowana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 26 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Koń w wiśni o poranku... 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi