Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Dzisiaj piątkowo w Google HQ Sent from my iPhone using Tapatalk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 @Beny23 - widok 'prawie' jak z Vitkaca na Brackiej?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 6 godzin temu, Beny23 napisał: Dzisiaj piątkowo w Google HQ Super tło do zdjęcia. Google HQ? I jak od środka wygląda ta potęga internetowa i mobilna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 16 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Sobotnio... ( Velasca ) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 6 hours ago, Remy said: Super tło do zdjęcia. Google HQ? I jak od środka wygląda ta potęga internetowa i mobilna? Po remoncie wyglada pięknie. Bardzo mądrze zrobili kupując budynek bo biuro jest wielkie i świetnie położone. Wyjątkowo dbają o pracownika, biuro do masażu, kilka siłowni, pokoje do spania, do tego kilkanaście kuchni i 5 stołówek które zapraszają chefs z nowojorskich restauracji. Taka atmosfera sprawia ze aż chce sie pracować. @Whitesnake piękne te Belgian loafers. Muszę sprawić sobie parę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 15 minut temu, Beny23 napisał: @Whitesnake piękne te Belgian loafers. Muszę sprawić sobie parę. @Beny23 Szczerze polecam! Przymierzam sie jeszcze do ciemnobrązowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 16 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 AS Hunt. Jedyne co lekko mnie "uwiera", to linia kopyta 109 po zewn. stronie, jest dość uwydatniona poprzez taliowanie glanka. Nie wiem, czy właściciele butów na tym kopycie mieli podobne rozterki jak ja. Ale i tak u mnie zostają. Kapitalna skóra. Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 5 godzin temu, Beny23 napisał: Po remoncie wyglada pięknie. Bardzo mądrze zrobili kupując budynek bo biuro jest wielkie i świetnie położone. Wyjątkowo dbają o pracownika, biuro do masażu, kilka siłowni, pokoje do spania, do tego kilkanaście kuchni i 5 stołówek które zapraszają chefs z nowojorskich restauracji. Taka atmosfera sprawia ze aż chce sie pracować. @Whitesnake Napewno pracują tam najlepsi z najlepszych a informatycy zarywają nocki. Nie wiem z jakiej okazji się tam znalazłeś ale zapewne wiesz więcej niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2016 Mój przyjaciel tam pracuje. Dokładnie. Google zgarnia najlepszych programistów i informatyków i robi im warunki odpowiednie do pracy twórczej. Jako ze ma biliony $ w gotowce to traktuje pracowników bardzo dobrze dzięki czemu ludzie pracują i rozwijają się zmieniając świat technologii. Podoba mi się ich model biznesowy. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 SP 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 18 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 SP 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 18 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Edward Green. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Wczorajsze Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 3 godziny temu, eye_lip napisał: Edward Green. Filip, spodnie zwężane, gotowe czy szyte na miarę (chodzi mi o wąską nogawkę na dole)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Spodnie gotowe - znalazłem w końcu firmę której fason 32x32 (lub 30) pasuje na mnie idealnie - nie mam łydki nastolatka, czy chudych ud (bieganie i rower zrobiły swoje) a w innych firmach jak nie szerokie to jakieś rajtuzy się trafiają. Firma to Only & Sons (budżetowy brand producenta Jack & Jones) dostępna w sieci Bestseller (kupuję w Fry Ursus). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofff Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 2 godziny temu, eye_lip napisał: Spodnie gotowe - znalazłem w końcu firmę której fason 32x32 (lub 30) pasuje na mnie idealnie - nie mam łydki nastolatka, czy chudych ud (bieganie i rower zrobiły swoje) a w innych firmach jak nie szerokie to jakieś rajtuzy się trafiają. Firma to Only & Sons (budżetowy brand producenta Jack & Jones) dostępna w sieci Bestseller (kupuję w Fry Ursus). Jaki fason, straight jeans ? Mam podobnie, umięśnione łydki od biegania, roweru a ciężko w sklepach znaleźć nie za szerokie czy za wąskie spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Zależy od modelu spodni, mam i regular i slim. Najlepiej samemu sprawdzić w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofff Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 A możesz coś więcej napisać o sieci Bestseller, Fry Ursus ? Znalazłem tylko sklep onlyandsons.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Przejedź się do Factory i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 19 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 SP 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 21 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Yanko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 @waski Ufff - już myślałem, że zostałeś ambasadorem SP! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 21 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Berwick 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 22 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 Yanko 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 Meermin i John Jakiśtam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi