Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Długi, upalny weekend z dzieciakami w Warszawie (kot wolał zostać z babcią ). Brzmi średnio, ale było fajnie- wypiękniała nam stolica w ostatnich latach . Na nogach mokasyny żeglarskie sebago (non- stop, tylko w hotelu zdejmowałem i tylko jak do basenu wchodziłem ). Potwierdzam po raz kolejny (to już trzeci sezon): świetne buty w swojej kategorii, z niezniszczalnej i praktycznie bezobsługowej skóry (horween chromexcel- https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1394-buty-%C5%BCeglarskie-boat-shoes/?view=findpost&p=165206): Zdjęcia takie sobie, ale z ostatniego jestem zadowolony i nie chodzi tu o tego dorosłego faceta na drugim planie poruszającego się po mieście w krótkich gaciach : 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 To już lato...(Jan Kielman) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kronenberg Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Meermin 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Meermin, pierwsze wyjście. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Yanko, pierwsze wyjście w ostrym świetle nie widać dobrze przejść pomiędzy kolorami. Opiszę co i jak w odpowiednim temacie po dodatkowej zabawie chemią 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Opiszę co i jak w odpowiednim temacie po dodatkowej zabawie chemią Co chcesz im zrobić tą chemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 po 10 minutach zabawy z kremem i woskiem udało mi się ładnie przyciemnić nosek - jednak te jasne kolory stanowiły za duży kontrast dla mnie. Już jest znacznie lepiej, ale chcę jeszcze trochę go przyciemnić i nadać więcej "lustra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 po 10 minutach zabawy z kremem i woskiem udało mi się ładnie przyciemnić nosek - jednak te jasne kolory stanowiły za duży kontrast dla mnie. Już jest znacznie lepiej, ale chcę jeszcze trochę go przyciemnić i nadać więcej "lustra" Spróbowałbym z czarnym kremem na całości, może wyciągnąć niektóre kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 krem ciemny brąz i zielony, a na to czarny wosk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 31 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Pierwszy raz w angielskich butach Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Pierwszy raz w angielskich butach Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Jakie to? Pytam, bo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Loake Aldwych Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Yanko obok SP które szybko ustąpiło miejsca nowej koleżance. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Tetbury. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Shoepassion 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 1 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Zielono... (Jan Kielman) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Już się prawie dopasowały : 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c.horst Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk Kolega ma na stałe wykupioną miejscówkę z widokiem na park? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Park to raczej dobro publiczne więc niczego nie musiałem wykupować. Akurat biuro mam zaraz przy parku więc szkoda byłoby nie skorzystać Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Nie zawsze GYW 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Bezszwowo... (Jan Kielman) 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 2 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Widzę, że technika robienia zdjęć a la Michael Jackson to był dopiero pierwszy stopień wtajemniczenia... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi