Zajac Poziomka Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Podobają mi się. Kopyto jest bardziej smukłe niż najczęściej spotyka się w tego typu butach. Szkoda tylko, że kosztują 950 funtów. Carmina ma smukłe split-toe za 385 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Oglądałem je na stronie internetowej, na ten moment mały wybór kolorów. Zamszowe mogłyby być trochę ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Te kosztowały 450E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 @Aron nie pozostaje Ci nic innego jak Yanko na 915 . Pokazywane były ostatnio i Daniel coś mówił o pojawieniu się tych butów w okolicach majówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Pamiętam o nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Nareszcie doszły... wiec, dzisiaj dzień z Shoepassion!(Shoepassion) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Jestem ogromnym fanem białych sneakersów, ale na białe oxfordy bym nie wpadł... Bo rozumiem, że nie idą do patynacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Jestem ogromnym fanem białych sneakersów, ale na białe oxfordy bym nie wpadł... Bo rozumiem, że nie idą do patynacji? Nie. Nie idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 A w takie buty nie będzie się łatwo wżerał kurz, brud i inne nieprzyjemne substancje? Nie pytam złośliwie, jestem autentycznie ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 A w takie buty nie będzie się łatwo wżerał kurz, brud i inne nieprzyjemne substancje? Nie pytam złośliwie, jestem autentycznie ciekaw. Pewnie będzie, tak samo jak w każde inne, tylko na tych bedzie to szczególnie widać. Nie zamierzam ich szczególnie narażać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Zawsze można psiknąć nano-protectorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 To biały jeleń? A czy nadają się do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 To biały jeleń? A czy nadają się do malowania? Tak, to biały jeleń. Pewnie dałoby sie je pomalować, tylko chyba szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 @Whitesnake, czy to już druga para jeleni od SP? Przypominam sobie ciemnobrązową. Lubię i jedne i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 @Whitesnake, czy to już druga para jeleni od SP? Przypominam sobie ciemnobrązową. Lubię i jedne i drugie. Druga. Skóra z jelenia jest niesamowicie wygodna. W sam raz na lato. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Biały jeleń to tylko do łazienki . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Dzisiaj - kolor butów to burgund ale aparat w telefonie trochę się pogubił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 26 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Marchewkowe Yanko 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Nie. Nie idą. Polska ulica je spatynuje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Polska ulica je spatynuje. Przesądy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Dziś znów podreptałem na trening, tym razem w monkach AS. Niewątpliwie są mniej problematyczne w użytkowaniu niż monki meermina, ale nie tak szykowne . Kot ma swoje zdanie na ten temat, ale go nie zdradza . 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Dzisiaj deszcz ze śniegiem i termometr pokazuje +3, to wyciągnąłem flanelę i buciory. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Dziś znów podreptałem na trening, tym razem w monkach AS. Niewątpliwie są mniej problematyczne w użytkowaniu niż monki meermina, ale nie tak szykowne . Kot ma swoje zdanie na ten temat, ale go nie zdradza . as joga.jpg as kot hipnotyzuje wzrokiem.jpg Meerminy w cordovanie ? Źle się zachowują w niepogodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Marchewkowe Yanko Niektóre zdjęcia tych trzewików nie zachęcają do ich zakupu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 To nie kupuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi