Bażant Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Scarosso 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Scarosso Ładnie się trzymają. Dużo ich używałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Strasznie te lotniki wyglądają Beny, dziwnie się marszczą i ogromne V się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 @Pepo Mi to V nie przeszkadza. Wybierając je widziałem ze przyszwa sie nie schodziła. Nie traktuje ich jako moich najbardziej eleganckich butów wiec nie wymagam zamkniętej przyszwy. Dyskutowalismy już o tym na forum. Kształt mojej stopy powoduje to marszczenie. Buty są bardzo wygodne wiec lubię je nosić. Scarosso Ładny kolor zamszu. Jaki to model Scarosso i jak oceniasz wygodę noszenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Model to Fulvio. Już są niestety niedostępne. Zamsz jest bardzo dobrej jakości, według mnie lepszy niż w Meerminach z kolekcji klasycznej (jest bardziej aksamitny). Buty są bardzo wygodne, jestem zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 13 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Kolejne buty z historią... EDIT: Loake Strand 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Ładnie się trzymają. Dużo ich używałeś? Wybacz, wczoraj mi umknął Twój post Trzymają się ładnie, bo krzywda im się w pudełku nie działa... Na nogach drugi raz na dłużej W temacie o marce Scarosso pokażę na dniach nieco zdjęć, bo wykonanie jest na zaskakująco wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Czwartek więc czekoladowe driving mocs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beren Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Czwartek więc czekoladowe driving mocsButy b. ładne, mam tylko pytanie.Czy czasem Driving Mocs'ów nie powinno się nosić na bosą stopę? (ew. z niewidoczną slarpetką-stópką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Ja noszę tak i tak w zależności od stylizacji. Do biura raczej zakładam dłuższe skarpety a w weekend bądź po pracy no-show stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Dzisiaj cały dzień, średnio klasyczne i wysoka cholewka bardziej pasuje na jesień niż na dzisiejszy upał, ale firma przednia, prekursor jazdy:) Ps. Na gifie widać jakbym kulał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Driving Moc's do garniturowych spodni i w połączeniu ze skarpetkami to sprezzatura jakiej najstarsi Włosi nie widzieli Dla mnie zbyt ekscentrycznie. Na poziomie założenia spodni na głowę przy łamaniu kanonów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Dzisiaj cały dzień, średnio klasyczne i wysoka cholewka bardziej pasuje na jesień niż na dzisiejszy upał, ale firma przednia, prekursor jazdy:) Ps. Na gifie widać jakbym kulał DSC_000019-ANIMATION.gif Bardzo ładne!!! Nie wiem na czym jeżdzisz, ale również mam zamiłowanie go tego typu obuwia. U mnie w domu (wszycy domownicy są zgodni) jest tylko jednak marka : SEBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 @Hargin Akurat w Stanach jest to dość popularne. Cienkie skarpety do boat shoes albo driving mocs zestawie casualowym. Do garnituru sam bym ich nie założył. Dla mnie to nie spezzatura tylko wygoda. Bez skarpetek w pracy siedząc przy biurku wyglądałbym przynajmniej dziwnie. Ale rozumiem że to łamanie kanonów i może się nie podobać. EDIT: Żeby nie być gołosłownym, idę wczoraj wieczorem piąta aleja i akurat ktoś szedł w Tod's driving mocs w skarpetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wolezozole Napisano 14 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 a co Wy na to? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Ja podziękuję. Gdyby ten materiał był ładny, klasyczny, to piękne buty. Jednak to moro udziwnienie mnie odpycha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 a co Wy na to? Ciekawe, nosiłbym. Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 scarosso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Też bym nosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Jestem zdecydowanie na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 a co Wy na to? Też mnie mocno kusiły, długo zwlekalem... i zabrali mój rozmiar Świetne są. U mnie dzisiaj również Scarosso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 @Hargin Akurat w Stanach jest to dość popularne. Cienkie skarpety do boat shoes albo driving mocs zestawie casualowym. Do garnituru sam bym ich nie założył. Dla mnie to nie spezzatura tylko wygoda. Bez skarpetek w pracy siedząc przy biurku wyglądałbym przynajmniej dziwnie. Ale rozumiem że to łamanie kanonów i może się nie podobać. EDIT: Żeby nie być gołosłownym, idę wczoraj wieczorem piąta aleja i akurat ktoś szedł w Tod's driving mocs w skarpetach Ale to jest dama (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Facet na 100% bo miał brodę i wąsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 @Bażant Ładne buty w pięknym kolorze,do twarzy im z tymi spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi