Krzysiek_W Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Na placu zabaw z synkiem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 @Roelegant- dobra promocja na zalando była i żal czekać do października Sam kupiłem ale jeszcze poleżą w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 Herring Charles II. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Dzisiaj brogsy Beckett Simonon z moimi ulubionymi skarpetkami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Ponownie Herring Charles II, tym razem zdjęcie w świetle dziennym. Niestety buty łamią się na noskach, czego bardzo nie lubię. No ale butom za 100 funtów wiele można wybaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Ale butom za 300 funtów już niekoniecznie, a one tyle kosztują; o ile pamiętam, w Twoim przypadku cena nie była uzasadniona wadliwą konstrukcją obuwia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 lubo69: Buty były na stronie Herringa błędnie oznaczone jako customer return, a powinny być oznaczone jako factory seconds - za co otrzymałem dodatkową zniżkę. A skoro to factory seconds, to niestety i takie wady mogą się zdarzyć. Za cenę którą zapłaciłem, jest to dla mnie akceptowalne, a buty i tak mi sie podobają. Gdybym kupił je w cenie regularnej, na pewno bym reklamował. W moich Edward II na tym samym kopycie ten problem nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 OK, kojarzyłem że chodziło o jakieś skazy na cholewce. Tylko smutne w tym jest to, że a. renomowany producent może popełnić taki błąd; b. renomowany sklep może do tego błędu dołożyć swój i źle zaklasyfikować buty. W efekcie pewnie x osób nosi wadliwe obuwie wycenione (niemal) jak pełnowartościowe, a kolejne x osób bawi się w zwroty/wymiany/negocjacje cenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Objawił się nowy wątek dotyczący załamań butów na noskach: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3803-za%C5%82amania-na-noskach/?hl=%2Bza%C5%82amania+%2Bnoskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 W mojej ocenie nie ma tragedii z załamaniem na nosku, ale mi się nie podobają w miejscu załamań jaśniejsze smugi. Miałem tak kiedyś w Charles Thyrwitt i odesłałem, bo uznałem to za wadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Świetne buty i tyle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 W zeszłym tygodniu męczyłem na przemian Yanko Monki TdM oraz Trickersy. Jeszcze nigdy w życiu nie miałem sytuacji, abym otrzymywał każdego dnia miły komentarz na temat butów. Działo się to tylko, gdy miałem ubrane Trickersy-nawet kilka razy dziennie komplement, zaczynając od samego wyjścia z lotniska. Oczywiście nie miało to miejsca w naszej pięknej ojczyźnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Każdy ma, mam i ja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Każdy ma, mam i ja Dlaczego zostawiasz odpięte paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Spezzatura w ofensywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Spezzatura w ofensywie Jeśli tak, to trochę nadgorliwa. Zazwyczaj kończyło się na jednym pasku, zazwyczaj górnym. Osobiście, wolę zapięte. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Dziwnie się złamały te monki, jakieś duże niecki się porobiły. Jakby stopy bardzo mało wypełniały buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Krzysiek_W: Świetnie wyglądają! O wiele lepiej niż na zdjęciach Herringshoes. U mnie dzisiaj również Herringi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 5 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 U mnie baaardzo wysłużone Loake Cannon. To tak w odpowiedzi na wytrzymałość butów GYW - Loake, wbrew swojej reputacji, mają z 7 lat i pewnie drugie tyle przed sobą. P.S. Spodnie tylko na pierwszy rzut oka wyglądają jakbym chodził cały czas w jednej parze . Lubię takie. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Nigdy bym nie zgadł po tym zdjęciu, że mają 7 lat. Były w tym czasie u szewca na jakiejś regeneracji, czy po prostu tak dobrze się trzymają? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Nigdy bym nie zgadł po tym zdjęciu, że mają 7 lat. Były w tym czasie u szewca na jakiejś regeneracji, czy po prostu tak dobrze się trzymają? Nigdy nie były regenerowane, nie widziały szewca i trzymają się świetnie. W swoim czasie używałem ich bardzo intensywnie, a dzisiaj, jako najbardziej skapciałe, służą mi w najgorętsze, luźne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 7 lat bez wymiany nie zelowanej podeszwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 @UP weź pod uwagę, że według standardów forum, intensywne użytkowanie to kilka razy w miesiącu Nie jest to przytyk do autora zdjęcia - świetne buty, życzę, aby trzymały się co najmniej kilkanaście lat. P.S. Oczywiście według mnie nie wchodzi w rachubę używanie butów codziennie, wg. mnie zdroworozsądkowe minimum to dać butom odpocząć 48h na prawidłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi