marian o Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Zaklinanie wiosny z meerminami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Panie @constantin, rewelacyjne skarpetki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 taki "mnisi" piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Zaklinanie wiosny z meerminami Zamsz ładnie pasuje do dżinsu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Y 525 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 06.03.15 Fajne! Z jakiego klasztoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Fajne! Z jakiego klasztoru? Prezentowałem już je, w temacie "monki..." http://www.harrods.com/product/carter-double-monk-shoe/Santoni/000000000003632815?cat1=new-shoes&cat2=shoes-men-formal&cid=LS_3632815&cid=LS&siteID=gcdL_ATRVoE-2V3II9NwRwqfcRcwuA16MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Cena też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Na pierwszym oficjalnym spacerku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Buty ładne, ale zwracają uwagę spodnie w kolorze blondie pink! Mam takie chinosy, ale ze względów "środowiskowych" zakładam maks. 2 razy w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 W końcu dziś 8 marca Dzień Kobiet Przy okazji wszystkim czytającym nas Paniom najserdeczniejsze życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 @Mosze - Kolor spodni w rzeczywistości jest między bladym pomarańczowym a łososiowym (na zdjęciach wyszły inaczej). Mam rówież identyczne spodnie w odcieniach różu. Obie pary noszę tylko kilka razy w roku, jednak powodem jest kiepski krój. Kolory są OK, choć jest to subiektywna opinia. Przyłączam się do życzeń Hargina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 8 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Przed chwilą kolega zapytał mnie, czy jestem przygotowany do jutrzejszego, dość trudnego egzaminu… …a jakże, przygotowywałem się z godzinę. Oto wynik... 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Whitesnake jesteś studentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 O żesz k..., rewelka tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Whitesnake jesteś studentem? Tak, ale takim lekko podstarzałym. Jestem nim nie po raz pierwszy i znam to też z drugiej strony katedry . Takie hobby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Niezłe lustra, podaj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Niezłe lustra, podaj przepis Przepis forumowy, podpatrzony w jakimś filmiku w wątku o robieniu lustra. - Saphir wax - wacik kosmetyczny x 2 - kropla wody x4 - czas polerki - 10 min na but Nakładasz wosk wacikiem, zostawiasz but na klika minut, potem polerujesz tym samym, ale mocno ściśniętym wacikiem z minimalną ilością wosku na czubku. Na koniec smarujesz wacik kroplą wody, dosłownie muskasz po wosku i polerujesz, powtarzasz to kilka razy. Moment całkowitego zmasakrowania wacika następuje mniej więcej tuż po pokazaniu się lustra. Pozostałości wacika najlepiej zachować i po godzinie, dopolerować jeszcze jedną warstwę minimalną ilością wosku. Oczywiście im lepsza skóra, tym szybciej idzie, ale marna jakość nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Nie wychodzi tylko, kiedy przesadzi się z woskiem lub wodą. Minimalna ilość to naprawdę tyle, że na waciku prawie jej nie widać. Widać tylko smużenie na bucie. Edit: Dodatkowe ostrzeżenie: - Nie wolno przesadzić z wodą, ale nie wolno też polerować suchym wacikiem bez minimalnej warstwy wosku. Wosk w ostatniej fazie działa jak smar. Bez niego zniszczysz skórę. - uważać trzeba szczególnie na brogsach. W butach z dziurkami uszkodzenia przychodzą jeszcze łatwiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Przepis podpatrzony w jakimś filmiku, w wątku o robieniu lustra. - Saphir wax - wacik kosmetyczny x 2 - kropla wody x4 - czas polerki - 10 min na but Nakładasz wosk wacikiem, zostawiasz but na klika minut, potem polerujesz tym samym, ale mocno ściśniętym wacikiem z minimalną ilością wosku na czubku. Na koniec smarujesz wacik kroplą wody, dosłownie muskasz po wosku i polerujesz, powtarzasz to kilka razy. Moment całkowitego zmasakrowania wacika następuje mniej więcej tuż po pokazaniu się lustra. Pozostałości wacika najlepiej zachować i po godzinie dopolerować jeszcze jedną warstwę, minimalną ilością wosku. Oczywiście im lepsza skóra tym szybciej idzie, ale marna jakość nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Nie wychodzi tylko, kiedy przesadzi się z woskiem lub wodą. Więc minimalna ilość to naprawdę tyle, że na waciku prawie jej nie widać. Widać tylko smużenie na bucie. ️tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 shoepassion 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Przed chwilą kolega zapytał mnie, czy jestem przygotowany do jutrzejszego, dość trudnego egzaminu… …a jakże, przygotowywałem się z godzinę. Oto wynik... Whitesnake napisz proszę co to za buty. Wyglądają świetnie, a właśnie zaczynam rozglądać się za czarnymi wiedenkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Whitesnake napisz proszę co to za buty. Wyglądają świetnie, a właśnie zaczynam rozglądać się za czarnymi wiedenkami. Yanko. Nie pamiętam jaki model, chyba 558. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Yanko 558, ale jak stopa stosunkowo smukła to polecam zastanowić się jeszcze nad Yanko 272 na kopycie 915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Yanko. Nie pamiętam jaki model, chyba 558. Też mam 558, i widzę, że u Ciebie robi się podobnie jak w moim przypadku, robi się delikatne załamanie na nosku. Lustro pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi