Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Mamrot napisał:

W jesiennym kamuflażu.

Trzeci sezon rozpoczęty, nieprodukowane już C&J Skye III.

Są produkowane, dla sklepu Bodileys pod nazwą Highland. Sklep ma teraz czarnopiątkową promocję -30% na produkty sprzedawane pod ich własną marką. Model Highland powinien jutro do mnie dotrzeć :) 

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
46 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

Są produkowane, dla sklepu Bodileys pod nazwą Highland. Sklep ma teraz czarnopiątkową promocje -30% na produkty sprzedawane pod ich własną marką. Model Highland powinien jutro do mnie dotrzeć :) 

O ile dobrze kojarzę, to większość modeli z serii Mayfair jest produkowanych przez C&J (modele nie kontynuowane przez C&J), a seria London to wyroby Cheaney.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
11 minut temu, Wodzu napisał:

O ile dobrze kojarzę, to większość modeli z serii Mayfair jest produkowanych przez C&J (modele nie kontynuowane przez C&J), a seria London to wyroby Cheaney.

Zgadza się, kolekcja Mayfair to C&J a London to Cheaney. Przy czym nie jest tak, że wszystkie buty z kolekcji Mayfair to modele „discontinued” C&J. Niektóre są to modele robione specjalnie dla nich np. model Hanover to Edgware (który wciąż jest w produkcji) na innym kopycie i z innym medalionem, podobnie jest z modelem Hertford (Pembroke).

Opublikowano
1 minutę temu, Zajac Poziomka napisał:

Zgadza się, kolekcja Mayfair to C&J a London to Cheaney. Przy czym nie jest tak, że wszystkie buty z kolekcji Mayfair to modele „discontinued” C&J. Niektóre są to modele robione specjalnie dla nich np. model Hanover to Edgware (który wciąż jest w produkcji) na innym kopycie i z innym medalionem, podobnie jest z modelem Hertford (Pembroke).

Nieprecyzyjnie się wyraziłem, ale o to mi chodziło, używając określenia "model" (faktycznie np. Pembroke występuje tu na kopycie 341, gdzie standardowo C&J robi je na 325).