Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 6 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 od dawna nie miałem trzewików, ale po ostatnim wypadzie do centrum handlowego skusiła mnie wyprzedaż w Bacie więc wziąłem, czemu by nie? Kingsman Taron 16 3 Cytuj
pablocito Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Wyglądają ładnie. Z ciekawości: szyte, czy klejone? Cytuj
musa19 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 17 godzin temu, Mamrot napisał: Oryginały były jaśniejsze w kolorze sznurowadeł. No właśnie przymierzałem w kolorze tan i wydawały mi się trochę za jasne. Z drugiej strony wszędzie na zdjęciach widzę, jak pięknie się starzeją i robią ciemniejsze. Nie wiem tylko, czy to proces naturalny, czy wspomagany kosmetykami - jeśli to drugie, to ja odpadam, bo od "miziania" butów trzymam się z daleka i dla mnie to ostateczność? Tymczasem... G&B William - dowód na to, że dobre nie musi być drogie. Pięć lat za nimi, kosztowały ułamek ceny, jaką z reguły od dłuższego czasu płacę za buty a spisują się wyśmienicie. 7 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 11 minut temu, pablocito napisał: Wyglądają ładnie. Z ciekawości: szyte, czy klejone? Kingsman raczej zawsze szyje 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 6 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Ostatnio skonstatowałem, ze spośród moich - muszę policzyć („Kochanie, przesadzasz, na pewno nie mam więcej butów, niż Ty”) - par butów czarne są w zdecydowanej mniejszości. Ponieważ nadarzyła się okazja uzupełniłem lukę na półce prezentowanymi wczoraj longwingami Loake Birkdale i właśnie odebranymi (na zdjęciach) Loake George. Dziś ich nie założę, bo postanowiłem je potraktować Dubbinem. W założeniu mają służyć do tych samych okazji, co czarne brogsy, ale na kiepską pogodę. 11 1 Cytuj
Koval Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @Krzysiek_W A co się stało 'temu licu' na nosku? ...A tak poważnie - skąd je wyrwałeś? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Teraz, Koval napisał: @Krzysiek_W A co się stało 'temu licu' na nosku? ...A tak poważnie - skąd je wyrwałeś? lico się zapastowało na lekki połysk a buty to tu to tam... Cytuj
pablocito Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @Krzysiek_W A co się stało 'temu licu' na nosku? ...A tak poważnie - skąd je wyrwałeś?No przecież napisał, że w Bacie. Może mają podobne w CCC. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 6 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Trochę złamię chronologię - pierwsze wyjście. I z trochę innej perspektywy niż zazwyczaj. TLB Mallorca 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 6 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Czarne trzewiki były dziś tylko przymierzane, a do pracy kolejne longwingi: Meermin 14 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 6 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 7 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 7 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2020 Nie krokiety:(. Loding i ciepłe gacie. Jesień panie. 6 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Opublikowano 7 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2020 U mnie też dziś spodnie na mrozy i znowu te Berwicki, ale co poradzę, że takie wygodne P.S. Otrzymałem kod rabatowy od sklepu Klasyczne Buty i chciałem zapytać, czy to jakiś newsletter czy jednak faktycznie dla stałych klientów? Po prostu ja nie skorzystam z niego i może mógłbym go odstąpić w odpowiednim dziale, ale jeśli to newsletter to nie chcę wyjść na przysłowiowego Janusza Biznesu. 11 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Opublikowano 7 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2020 TLB 22 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 8 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 C&J: 17 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 8 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Czas trzewików. Yanko 11 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 8 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Zdecydowanie czas trzewików, zwłaszcza na wycieczkę do lasu. Sanders/Hackett. 12 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 9 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Pierwsze wyjście. Uwielbiam zamsz od Vassa, praktycznie zmonopolizowali tego rodzaju obuwie w moim przypadku Vass 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Opublikowano 9 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 AS 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 9 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Z wczoraj. C&J. 23 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 9 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Dzisiaj, Yanko*. *Kolega @Whitesnakezlecił mi pracę domową, żeby porównać skóry w różnych butach więc je wygrzebałem gdzieś z kartonów... ? 14 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 9 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Ciemno, szaro, zimno, Loake 12 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi