Żorż Ponimirski Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 1 godzinę temu, Beny23 napisał: Panowie chciałbym żeby ktokolwiek zaczął wrzucać zdjęcia ładnych butów w dowolnej ilości bo Forum zamiera. Ten wątek jest trochę bardziej żwawy od CMDNS ale jak tak dalej pójdzie to trzy osoby będą wrzucały wszystkie posty... Chciałbym żeby osoby narzekające na ilość zdjęć wrzuciły chociaż jedno zdjęcie butów ze swojej kolekcji bo krytykować jest najłatwiej a wnieść coś od siebie to nie ma komu... @Beny23 to nic osobistego, po prostu wrzucasz do jednego posta identyczne lub niemal identyczne zdjęcia, nie wiem czemu ma to służyć ? Zapełnieniu strony ? Masz chyba najlepszą kolekcję butów i jesteś bardzo aktywny, lubię większość jeśli nie wszystkie Twoje kreacje, ale czasem można zagłaskać kotka na śmierć. Tylko tyle. Sam bym chętnie wrzucał jakieś swoje zdjęcia w tym wątku, ale po prostu nie noszę eleganckich ubrań do laboratorium, zdaję się na Ciebie i innych. Mam nadzieję, że Cię to nie uraziło. 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 5 godzin temu, Kamil1987 napisał: @Beny23 to nic osobistego, po prostu wrzucasz do jednego posta identyczne lub niemal identyczne zdjęcia, nie wiem czemu ma to służyć ? Zapełnieniu strony ? Ja tam lubię te tasiemce @Beny23. Ładne buty i ładne zdjęcia. No i to chyba najdokładniejsza dokumentacja fotograficzna starzenia się Krystyn. 1 Cytuj
spiryt Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 44 minuty temu, Whitesnake napisał: Ja tam lubię te tasiemce @Beny23. Ładne buty i ładne zdjęcia. No i to chyba najdokładniejsza dokumentacja fotograficzna starzenia się Krystyn. No ja to też lubię, powinien jednak kupić sobie jeszcze kilka par dla urozmaicenia 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 3 minuty temu, spiryt napisał: No ja to też lubię, powinien jednak kupić sobie jeszcze kilka par dla urozmaicenia Podświadomie czuję, że możemy na to liczyć 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 36 minut temu, blekit napisał: Yanko Jakie inne kolory obuwia mogą jeszcze pasować do brązowego garnituru ? Cytuj
Marcin_L Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 42 minuty temu, Kamil1987 napisał: Jakie inne kolory obuwia mogą jeszcze pasować do brązowego garnituru ? Ja lubię zestaw z ciemonobrązowym zamszem. Cytuj
blekit Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 1 godzinę temu, Kamil1987 napisał: Jakie inne kolory obuwia mogą jeszcze pasować do brązowego garnituru ? Garnitur jest akurat burgundowy, ale na zdjęciach bardzo wpada w brąz. Moim zdaniem można do niego założyć praktycznie dowolne buty - nosiłem już bordowe i czarne i za każdym razem według mnie efekt był dobry. 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Moje jak dotąd jedyne Yanko. Przyszwa się nie schodzi, ale są wygodne od pierwszego wyłożenia 3 5 Cytuj
mayor Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Nie jest to najlepszy na świecie argentyński kordowan tylko przemitologizowany Horween .,Niestety Alden to marka z historią ,bardzo łatwo temu "heritage" ulec i na skutek tego dwukrotnie przepłacić za najgorszy sort kordowanu. 4 2 Cytuj
kolekcjoner21 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Szkoda, że nie stworzono z tego przemitologizowanego cordovanu po prostu ładniejszego obuwia. 2 7 Cytuj
rumcajs43 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 @mayor jaka to szerokość? Myślę, że odbiór tych butów jest cokolwiek zakłócony przez szerokość. Inne w tym rozmiarze również będą "średnie". Cytuj
mayor Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 46 minut temu, rumcajs43 napisał: @mayor jaka to szerokość? Myślę, że odbiór tych butów jest cokolwiek zakłócony przez szerokość. Inne w tym rozmiarze również będą "średnie". Rozmiar 12 szerokość E,dodatkowo Indy są robione na kopycie Trubalance ,które jest bardzo szerokie i przy tym kopycie szerokość E jest szersza niż EEE u Allena Edmondsa na najszerszym kopycie 511.Na pewno takie buty wyglądają pokracznie i w firmowych sklepach na półkach wszystkie buty są w rozmiarze 8D żeby nie odstraszać klientów ,tak samo do zdjęć w katalogach wybierane są buty małe i wąskie., 1 5 Cytuj
rumcajs43 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Dokładnie - na ostatnim zdjęciu zupełnie inny odbiór. Cytuj
kolekcjoner21 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 9 godzin temu, mayor napisał: do zdjęć w katalogach wybierane są buty małe i wąskie Przyznaję, na tym zdjęciu wyglądają pięknie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Opublikowano 9 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 1 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 9 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 @Beny23, ożywam specjalnie dla Ciebie;) 3 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 9 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 I znowu Loake 1 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Opublikowano 9 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 CS 8 18 Cytuj
spiryt Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 19 godzin temu, mayor napisał: Nie jest to najlepszy na świecie argentyński kordowan tylko przemitologizowany Horween .,Niestety Alden to marka z historią ,bardzo łatwo temu "heritage" ulec i na skutek tego dwukrotnie przepłacić za najgorszy sort kordowanu. 18 godzin temu, kolekcjoner21 napisał: Szkoda, że nie stworzono z tego przemitologizowanego cordovanu po prostu ładniejszego obuwia. mayor buty wyglądaja naprawdę bardzo dobrze, trochę źle ustawione do zdjęcia to raz , a dwa że te portki nie konweniują mnie się podobają i już od dawna się do nich przymierzam, choć nie koniecznie w cordowanie Cytuj
kichanadeta Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Indy są bardzo fajne. No i to są buty nie do zajechania. Też wydaje "mnie" się, że to kwestia ujęcia. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Najlepsza cecha skór chromexcel: nieustanny, naturalny i nienachalny błysk bez udziału żadnych kosmetyków. 2 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi