michau Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 To ja prawilnie depczę importowaną z zaprzyjaźnionego San Escobar podłogę. Chyba wystąpię o jakiś medal za zasługi Jaki producent? Cytuj
Jamjest Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 yanko Edycja na dziś Laszlo Vass pozdrawia Was 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 3 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Kiedy nadchodzi czas na weekendowy wyjazd z mnóstwem chodzenia, zawsze instynktownie sięgam po tę parę butów. Przypadek? Nie sądzę. (Crockett & Jones Tetbury) 18 Cytuj
musa19 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Teraz, Zajac Poziomka napisał: Przypadek? Nie sądzę. Nie, po prostu są już tak zniszczone, że Ci ich nie szkoda 2 Cytuj
Maderski Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 25 minut temu, xkoziol napisał: Fotografia zrobiona podczas zakładania czy zdejmowania? Podczas rozciągania. Taka biurowa joga. Cytuj
Koval Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Kozłowi chodziło o to, czy górne klamerki masz 'jeszcze nie zapięte' czy 'już rozpięte' (też się zastanawiam)... Cytuj
Maderski Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 2 godziny temu, Koval napisał: Kozłowi chodziło o to, czy górne klamerki masz 'jeszcze nie zapięte' czy 'już rozpięte' (też się zastanawiam)... To ja wiedziałem, ale na pytania lubie odpowiadac bezpośrednio. Czemu niezapięte? Bo tak lubie, przynajmiej w tej parze monków. Może jest coś w tym że klamry symapatycznie "dzwonią" jak byłem mały lubiłem spagetti westerny, sentyment do dźwięku ostróg? Sam nie wiem. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 3 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 (Jan Kielman) 23 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rav3nlord Opublikowano 3 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 3 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 RL (C&J cordo) 28 Cytuj
Koval Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 @rav3nlord, zlitowałeś się i pozbawiłeś Fana 'kłopotu'? Świetne są! Cytuj
rav3nlord Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 Potwierdzam! Skóra niesamowita, sznurówki jednak lipne. Rozwazam zmianę koloru na ciemny orzech Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 4 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 Prawie nogi połamałem, jak próbowałem kota w kadr złapać biegając wokół domu na oblodzonej kostce. No i głupie bydlę wygrało : 13 Cytuj
pi_senny Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 @Tanatos70 Czy to zdjęcie szczerze odzwierciedla kolor tych sztruksów? Powiedz proszę co to za spodnie. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 12 minut temu, Pepo napisał: Nie takie głupie widocznie No, ale ja tak o sobie, o kocie bym się tak brzydko nie ośmielił 6 minut temu, pi_senny napisał: @Tanatos70 Czy to zdjęcie szczerze odzwierciedla kolor tych sztruksów? Powiedz proszę co to za spodnie. Jakaś "tikejowa" marka- nowdays. Kolor odrobinę przekłamany (lampa błyskowa + korekcja). Tutaj w zestawie, ale też jakieś takie inne niż faktycznie: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=243769 Jutro będzie jakiś zestaw "za dnia", więc będzie lepiej Cytuj
pi_senny Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 W podlinkowanym zestawieniu również mnie się podobają Dzięki. Cytuj
earthmover Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Fracap na deszcz i błoto pośniegowe 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 5 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Vass Oslo w antycznym koniaku, czyli... mlecznej czekoladzie. Pasują do... w zasadzie to te cholery do wszystkiego mi pasują . Kot pozwolił się dzisiaj łaskawie w kadr złapać (znaczy się- pozostał statyczny przez chwilę odpowiednią do tego bym go ujął na zdjęciu nie skręciwszy przy tym karku wyginając się nienaturalnie w "lekkoskośnyprzód" ): 26 Cytuj
Koval Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 @Tanatos70, czy Ty zacząłeś zwężać spodnie? Jaką szerokość nogawki na dole mają te prezentowane powyżej? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 16 minut temu, Koval napisał: @Tanatos70, czy Ty zacząłeś zwężać spodnie? Jaką szerokość nogawki na dole mają te prezentowane powyżej? Fakt, skracam i zwężam (wcześniej raczej podwijałem) tak do ok. 17 cm, żeby trzewik się ładnie prezentował EDIT: te akurat mają 18,5 cm (sprawdziłem), więc zwężam tak (w zależności od fasonu) w przedziale 16-19 cm 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 5 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 22 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi