Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Koval napisał:

Kozłowi chodziło o to, czy górne klamerki masz 'jeszcze nie zapięte' czy 'już rozpięte' (też się zastanawiam)... :ph34r:

To ja wiedziałem, ale na pytania lubie odpowiadac bezpośrednio.

Czemu niezapięte? Bo tak lubie, przynajmiej w tej parze monków.
Może jest coś w tym że klamry symapatycznie "dzwonią" jak byłem mały lubiłem spagetti westerny, sentyment do dźwięku ostróg? Sam nie wiem.  

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
12 minut temu, Pepo napisał:

Nie takie głupie widocznie :D

No, ale ja tak o sobie, o kocie bym się tak brzydko nie ośmielił ;-)

6 minut temu, pi_senny napisał:

@Tanatos70 Czy to zdjęcie szczerze odzwierciedla kolor tych sztruksów? Powiedz proszę co to za spodnie.

Jakaś "tikejowa" marka- nowdays. Kolor odrobinę przekłamany (lampa błyskowa + korekcja).

Tutaj w zestawie, ale też jakieś takie inne niż faktycznie:

https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=243769

Jutro będzie jakiś zestaw "za dnia", więc będzie lepiej :)

Opublikowano
16 minut temu, Koval napisał:

@Tanatos70,

czy Ty zacząłeś zwężać spodnie?

Jaką szerokość nogawki na dole mają te prezentowane powyżej?

Fakt, skracam i zwężam (wcześniej raczej podwijałem) tak do ok. 17 cm, żeby trzewik się ładnie prezentował :)

EDIT: te akurat mają 18,5 cm (sprawdziłem), więc zwężam tak (w zależności od fasonu) w przedziale 16-19 cm :)

• Oceniam pozytywnie 2