Karol G. Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dzięki. Zastanawiam się, jak ten kolor ma się do "antique titan", w którym to kolorze buty niedawno nabyłem i jakich kosmetyków do nich użyć. Ale to temat na inny wątek. Cytuj
Profumo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Godzinę temu, Wuj napisał: Wydaje mi sie, ze chestnut- to był jakiś MTO kupiony ze strony na Ebayu. Ale przyciemnilem trochę noski i są ciemniejsze niż po zakupie. Edit: sprawdziłem: light Brown. Pasuję jasnym brązem z saphira i daje potem na czubek tabak Brown:) Ten tabac dajesz krem czy pastę na czubki? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 1 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 23 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 1 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Bezszwowy każual... 22 Cytuj
Wuj Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 8 godzin temu, Profumo napisał: Ten tabac dajesz krem czy pastę na czubki? Krem-bo ma więcej koloru w kolorze:) Na koniec pasta na pokrycie i wypolerowanie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 1 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Ot taka sytuacja 26 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 @Krzysiek_W 1) ALE JAK TO??? SKÓRZANE PODESZWY NA ŚNIEG??? 2) GDZIE SĄ KLAMERKI??? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 1 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Cordovan. Ze względu na pogodę ubrałem sie, założyłem buty, ale nie wychodzę:) 22 Cytuj
Koval Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 @Zajac Poziomka, Krzysiek zgodnie z zaleceniami lekarza jest na detoxie - już drugi dzień zamsz i licówka bez klamerek... 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: @Krzysiek_W 1) ALE JAK TO??? SKÓRZANE PODESZWY NA ŚNIEG??? 2) GDZIE SĄ KLAMERKI??? @Zajac Poziomka najpierw rano potańczyłem na lodzie, ale już jest lepiej. Wszystkie klamerkowe buty są brudne i czekają na weekend na polerowanie, więc musiałem kupić kolejne 3 Cytuj
Maderski Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Dobry wieczór Panowie, mój debiut w tym dziale. Zbieram na Ynako tymczasem: P.S. Jak sobie radzicie w ostatnie śnieżne dni na skórzanych podeszwach? Wczoraj zaliczyłem przysłowiową "pierwszą glebę" Cytuj
Friedman Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 24 minuty temu, Maderski napisał: Wczoraj zaliczyłem przysłowiową "pierwszą glebę" A co to za przysłowie? 2 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 25 minut temu, Maderski napisał: P.S. Jak sobie radzicie w ostatnie śnieżne dni na skórzanych podeszwach? Wczoraj zaliczyłem przysłowiową "pierwszą glebę" Chodzimy dostojnym, niespiesznym krokiem A tak serio - nie zauważyłem dużych problemów na śniegu. Co innego na lodzie, ale na czystym lodzie, to i gumowa podeszwa nie da rady. Od ponad tygodnia borykam się ze skręconą kostką, a skręciłem ją akurat w dzień w którym miałem na sobie buty na solidnej gumowej podeszwie z "bieżnikiem" 1 Cytuj
Maderski Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 11 minut temu, Friedman napisał: A co to za przysłowie? To prastare słowiańskie porzekadło rozpowszechnione wsród moich wtajemniczonych znajomych. "Kto pierwszą glębą w śniegu zmoczy dupę... ... tek kolegom browarów postawi kupę" 1 Cytuj
Koval Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie ściemniaj, nie ściemniaj - to nie jest żadne, prastare porzekadło tylko 'Księga ulicy' Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 2 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 (Laszlo Vass) 27 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 2 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 (Laszlo Vass) 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 2 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Śtery klamerki jednak dzisiaj na stopach 14 Cytuj
Wuj Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 6 minut temu, Whitesnake napisał: (Laszlo Vass) Ale jak to tak - depczesz polską flagę?!?! Panie Prezesie! Panie Prezesie! Uprzejmie donoszę, iż... Ja dziś na spokojnie. Kielmany - temat znany. 9 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 25 minut temu, Wuj napisał: Ale jak to tak - depczesz polską flagę?!?! Panie Prezesie! Panie Prezesie! Uprzejmie donoszę, iż... ...ależ niesłuszne skojarzenia, a fe... prawdziwemu patriocie do głowy by nie przyszło Panie Prezesie... Wybrnąłem? 2 Cytuj
Wuj Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 8 minut temu, Whitesnake napisał: ...ależ niesłuszne skojarzenia, a fe... prawdziwemu patriocie do głowy by nie przyszło Panie Prezesie... Wybrnąłem? Ja bym poszedł tak: Kontynuując przyjętą przez Plenum politykę zasłużonej krytyki błędów, popełnionych przez zdegenerowaną Europę Zachodnią, depczę flagę Monako. 3 Cytuj
Jamjest Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 To ja prawilnie depczę importowaną z zaprzyjaźnionego San Escobar podłogę. Chyba wystąpię o jakiś medal za zasługi 5 Cytuj
szewc24 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 20 minut temu, xkoziol napisał: U mnie śnieżyca i zamieć Przypomniał mi się taki dowcip Scenka sytuacyjna : Komenda Policji, w dyżurce jeden funkcjonariusz. Nagle dzwoni telefon. Policjant podnosi słuchawkę, wysłuchuje komunikatu, po czym rozbiera się do naga, zamiata całe pomieszczenie i wybiega na ulicę. Pytanie - co usłyszał w słuchawce ? Odpowiedź : Zamieć i gołoledź na A4. 5 Cytuj
maciato Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 51 minut temu, xkoziol napisał: U mnie śnieżyca i zamieć więc zamszaki na skórzanej podeszwie Buty jak buty ale poproszę namiar na spodnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi