Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Wuj napisał:

Wydaje mi sie, ze chestnut- to był jakiś MTO kupiony ze strony na Ebayu. Ale przyciemnilem trochę noski i są ciemniejsze niż po zakupie. 

Edit: sprawdziłem: light Brown. Pasuję jasnym brązem z saphira i daje potem na czubek tabak Brown:)

Ten tabac dajesz krem czy pastę na czubki?

Opublikowano

Dobry wieczór Panowie, 

mój debiut w tym dziale. Zbieram na Ynako :) tymczasem:

P.S. Jak sobie radzicie w ostatnie śnieżne dni na skórzanych podeszwach? Wczoraj zaliczyłem przysłowiową "pierwszą glebę" :P

IMG_4670.JPG

Opublikowano
25 minut temu, Maderski napisał:

P.S. Jak sobie radzicie w ostatnie śnieżne dni na skórzanych podeszwach? Wczoraj zaliczyłem przysłowiową "pierwszą glebę" :P

Chodzimy dostojnym, niespiesznym krokiem :P 

A tak serio - nie zauważyłem dużych problemów na śniegu. Co innego na lodzie, ale na czystym lodzie, to i gumowa podeszwa nie da rady. Od ponad tygodnia borykam się ze skręconą kostką, a skręciłem ją akurat w dzień w którym miałem na sobie buty na solidnej gumowej podeszwie z "bieżnikiem" :) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
11 minut temu, Friedman napisał:

A co to za przysłowie?

To prastare słowiańskie porzekadło rozpowszechnione wsród moich wtajemniczonych znajomych. 

"Kto pierwszą glębą w śniegu zmoczy dupę...
... tek kolegom browarów postawi kupę"

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
6 minut temu, Whitesnake napisał:

IMG_9925.JPG

(Laszlo Vass)

Ale jak to tak - depczesz polską flagę?!?! Panie Prezesie! Panie Prezesie! Uprzejmie donoszę, iż...

Ja dziś na spokojnie. Kielmany - temat znany.

kielman 2.jpg

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano
25 minut temu, Wuj napisał:

Ale jak to tak - depczesz polską flagę?!?! Panie Prezesie! Panie Prezesie! Uprzejmie donoszę, iż...

...ależ niesłuszne skojarzenia, a fe... prawdziwemu patriocie do głowy by nie przyszło Panie Prezesie... 

Wybrnąłem? ;)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
8 minut temu, Whitesnake napisał:

...ależ niesłuszne skojarzenia, a fe... prawdziwemu patriocie do głowy by nie przyszło Panie Prezesie... 

Wybrnąłem? ;)

Ja bym poszedł tak:

Kontynuując przyjętą przez Plenum politykę zasłużonej krytyki błędów, popełnionych przez zdegenerowaną Europę Zachodnią, depczę flagę Monako.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
20 minut temu, xkoziol napisał:

U mnie śnieżyca i zamieć

Przypomniał mi się taki dowcip :)

Scenka sytuacyjna :
Komenda Policji, w dyżurce jeden funkcjonariusz. Nagle dzwoni telefon. Policjant podnosi słuchawkę, wysłuchuje komunikatu, po czym rozbiera się do naga, zamiata całe pomieszczenie i wybiega na ulicę.

Pytanie - co usłyszał w słuchawce ?

Odpowiedź : Zamieć i gołoledź na A4.

;)

• Oceniam pozytywnie 5