Remy Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 6 godzin temu, Beny23 napisał: Dzisiaj piątkowo w Google HQ Super tło do zdjęcia. Google HQ? I jak od środka wygląda ta potęga internetowa i mobilna? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 16 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Sobotnio... ( Velasca ) 18 Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 6 hours ago, Remy said: Super tło do zdjęcia. Google HQ? I jak od środka wygląda ta potęga internetowa i mobilna? Po remoncie wyglada pięknie. Bardzo mądrze zrobili kupując budynek bo biuro jest wielkie i świetnie położone. Wyjątkowo dbają o pracownika, biuro do masażu, kilka siłowni, pokoje do spania, do tego kilkanaście kuchni i 5 stołówek które zapraszają chefs z nowojorskich restauracji. Taka atmosfera sprawia ze aż chce sie pracować. @Whitesnake piękne te Belgian loafers. Muszę sprawić sobie parę. 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 15 minut temu, Beny23 napisał: @Whitesnake piękne te Belgian loafers. Muszę sprawić sobie parę. @Beny23 Szczerze polecam! Przymierzam sie jeszcze do ciemnobrązowych. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Opublikowano 16 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 AS Hunt. Jedyne co lekko mnie "uwiera", to linia kopyta 109 po zewn. stronie, jest dość uwydatniona poprzez taliowanie glanka. Nie wiem, czy właściciele butów na tym kopycie mieli podobne rozterki jak ja. Ale i tak u mnie zostają. Kapitalna skóra. Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 20 Cytuj
Remy Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 5 godzin temu, Beny23 napisał: Po remoncie wyglada pięknie. Bardzo mądrze zrobili kupując budynek bo biuro jest wielkie i świetnie położone. Wyjątkowo dbają o pracownika, biuro do masażu, kilka siłowni, pokoje do spania, do tego kilkanaście kuchni i 5 stołówek które zapraszają chefs z nowojorskich restauracji. Taka atmosfera sprawia ze aż chce sie pracować. @Whitesnake Napewno pracują tam najlepsi z najlepszych a informatycy zarywają nocki. Nie wiem z jakiej okazji się tam znalazłeś ale zapewne wiesz więcej niż ja. Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Mój przyjaciel tam pracuje. Dokładnie. Google zgarnia najlepszych programistów i informatyków i robi im warunki odpowiednie do pracy twórczej. Jako ze ma biliony $ w gotowce to traktuje pracowników bardzo dobrze dzięki czemu ludzie pracują i rozwijają się zmieniając świat technologii. Podoba mi się ich model biznesowy. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 18 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 SP 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 18 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Edward Green. 23 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 18 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Wczorajsze Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Cytuj
mosze Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 3 godziny temu, eye_lip napisał: Edward Green. Filip, spodnie zwężane, gotowe czy szyte na miarę (chodzi mi o wąską nogawkę na dole)? 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Spodnie gotowe - znalazłem w końcu firmę której fason 32x32 (lub 30) pasuje na mnie idealnie - nie mam łydki nastolatka, czy chudych ud (bieganie i rower zrobiły swoje) a w innych firmach jak nie szerokie to jakieś rajtuzy się trafiają. Firma to Only & Sons (budżetowy brand producenta Jack & Jones) dostępna w sieci Bestseller (kupuję w Fry Ursus). Cytuj
kristofff Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 2 godziny temu, eye_lip napisał: Spodnie gotowe - znalazłem w końcu firmę której fason 32x32 (lub 30) pasuje na mnie idealnie - nie mam łydki nastolatka, czy chudych ud (bieganie i rower zrobiły swoje) a w innych firmach jak nie szerokie to jakieś rajtuzy się trafiają. Firma to Only & Sons (budżetowy brand producenta Jack & Jones) dostępna w sieci Bestseller (kupuję w Fry Ursus). Jaki fason, straight jeans ? Mam podobnie, umięśnione łydki od biegania, roweru a ciężko w sklepach znaleźć nie za szerokie czy za wąskie spodnie. Cytuj
eye_lip Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Zależy od modelu spodni, mam i regular i slim. Najlepiej samemu sprawdzić w sklepie. Cytuj
kristofff Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 A możesz coś więcej napisać o sieci Bestseller, Fry Ursus ? Znalazłem tylko sklep onlyandsons.com Cytuj
eye_lip Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Przejedź się do Factory i tyle. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 19 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 SP 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 21 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 Yanko 15 Cytuj
Koval Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 @waski Ufff - już myślałem, że zostałeś ambasadorem SP! 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Opublikowano 21 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 Berwick 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Opublikowano 22 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Yanko 19 Cytuj
kronenberg Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Meermin i John Jakiśtam 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 22 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Po długiej przerwie, wracam:) Meermin Cordovan:P 19 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Po długiej przerwie, wracam:) Meermin Cordovan:P @Wuj czy rozjaśniałeś zdjęcie czy zdjęcie raczej wiernie oddaje kolory? No i jak oceniasz te buty, bo raczej skąpo jest z opiniami na temat meerminowskiego cordovanu po jakimś tam czasie użytkowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi