Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 hours ago, Remy said:

Super tło do zdjęcia.

Google HQ? I jak od środka wygląda ta potęga internetowa i mobilna?

Po remoncie wyglada pięknie. Bardzo mądrze zrobili kupując budynek bo biuro jest wielkie i świetnie położone. Wyjątkowo dbają o pracownika, biuro do masażu, kilka siłowni, pokoje do spania, do tego kilkanaście kuchni i 5 stołówek które zapraszają chefs z nowojorskich restauracji. Taka atmosfera sprawia ze aż chce sie pracować. 

@Whitesnake piękne te Belgian loafers. Muszę sprawić sobie parę.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
5 godzin temu, Beny23 napisał:

Po remoncie wyglada pięknie. Bardzo mądrze zrobili kupując budynek bo biuro jest wielkie i świetnie położone. Wyjątkowo dbają o pracownika, biuro do masażu, kilka siłowni, pokoje do spania, do tego kilkanaście kuchni i 5 stołówek które zapraszają chefs z nowojorskich restauracji. Taka atmosfera sprawia ze aż chce sie pracować. 

@Whitesnake

Napewno pracują tam najlepsi z najlepszych a informatycy zarywają nocki.

Nie wiem z jakiej okazji się tam znalazłeś ale zapewne wiesz więcej niż ja. 

Opublikowano

Mój przyjaciel tam pracuje. Dokładnie. Google zgarnia najlepszych programistów i informatyków i robi im warunki odpowiednie do pracy twórczej. Jako ze ma biliony $ w gotowce to traktuje pracowników bardzo dobrze dzięki czemu ludzie pracują i rozwijają się zmieniając świat technologii. Podoba mi się ich model biznesowy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Spodnie gotowe - znalazłem w końcu firmę której fason 32x32 (lub 30) pasuje na mnie idealnie - nie mam łydki nastolatka, czy chudych ud (bieganie i rower zrobiły swoje) a w innych firmach jak nie szerokie to jakieś rajtuzy się trafiają. Firma to Only & Sons (budżetowy brand producenta Jack & Jones) dostępna w sieci Bestseller (kupuję w Fry Ursus).

Opublikowano
2 godziny temu, eye_lip napisał:

Spodnie gotowe - znalazłem w końcu firmę której fason 32x32 (lub 30) pasuje na mnie idealnie - nie mam łydki nastolatka, czy chudych ud (bieganie i rower zrobiły swoje) a w innych firmach jak nie szerokie to jakieś rajtuzy się trafiają. Firma to Only & Sons (budżetowy brand producenta Jack & Jones) dostępna w sieci Bestseller (kupuję w Fry Ursus).

Jaki fason, straight jeans ? Mam podobnie, umięśnione łydki od biegania, roweru a ciężko w sklepach znaleźć nie za szerokie czy za wąskie spodnie.

Opublikowano
Po długiej przerwie, wracam:)

Meermin Cordovan:P

FullSizeRender.jpg

@Wuj czy rozjaśniałeś zdjęcie czy zdjęcie raczej wiernie oddaje kolory? No i jak oceniasz te buty, bo raczej skąpo jest z opiniami na temat meerminowskiego cordovanu po jakimś tam czasie użytkowania.