maciato Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 @Aron nie pozostaje Ci nic innego jak Yanko na 915 . Pokazywane były ostatnio i Daniel coś mówił o pojawieniu się tych butów w okolicach majówki. 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Nareszcie doszły... wiec, dzisiaj dzień z Shoepassion!(Shoepassion) 6 Cytuj
MH_fan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jestem ogromnym fanem białych sneakersów, ale na białe oxfordy bym nie wpadł... Bo rozumiem, że nie idą do patynacji? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jestem ogromnym fanem białych sneakersów, ale na białe oxfordy bym nie wpadł... Bo rozumiem, że nie idą do patynacji? Nie. Nie idą. Cytuj
Szary Człowiek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A w takie buty nie będzie się łatwo wżerał kurz, brud i inne nieprzyjemne substancje? Nie pytam złośliwie, jestem autentycznie ciekaw. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A w takie buty nie będzie się łatwo wżerał kurz, brud i inne nieprzyjemne substancje? Nie pytam złośliwie, jestem autentycznie ciekaw. Pewnie będzie, tak samo jak w każde inne, tylko na tych bedzie to szczególnie widać. Nie zamierzam ich szczególnie narażać. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zawsze można psiknąć nano-protectorem Cytuj
buku Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 To biały jeleń? A czy nadają się do malowania? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 To biały jeleń? A czy nadają się do malowania? Tak, to biały jeleń. Pewnie dałoby sie je pomalować, tylko chyba szkoda. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 @Whitesnake, czy to już druga para jeleni od SP? Przypominam sobie ciemnobrązową. Lubię i jedne i drugie. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 @Whitesnake, czy to już druga para jeleni od SP? Przypominam sobie ciemnobrązową. Lubię i jedne i drugie. Druga. Skóra z jelenia jest niesamowicie wygodna. W sam raz na lato. 1 Cytuj
maciato Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Biały jeleń to tylko do łazienki . 8 Cytuj
Rafix Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzisiaj - kolor butów to burgund ale aparat w telefonie trochę się pogubił 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Marchewkowe Yanko 10 Cytuj
Karol G. Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Nie. Nie idą. Polska ulica je spatynuje. 4 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Polska ulica je spatynuje. Przesądy Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dziś znów podreptałem na trening, tym razem w monkach AS. Niewątpliwie są mniej problematyczne w użytkowaniu niż monki meermina, ale nie tak szykowne . Kot ma swoje zdanie na ten temat, ale go nie zdradza . 18 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzisiaj deszcz ze śniegiem i termometr pokazuje +3, to wyciągnąłem flanelę i buciory. 7 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dziś znów podreptałem na trening, tym razem w monkach AS. Niewątpliwie są mniej problematyczne w użytkowaniu niż monki meermina, ale nie tak szykowne . Kot ma swoje zdanie na ten temat, ale go nie zdradza . as joga.jpg as kot hipnotyzuje wzrokiem.jpg Meerminy w cordovanie ? Źle się zachowują w niepogodę ? Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Marchewkowe Yanko Niektóre zdjęcia tych trzewików nie zachęcają do ich zakupu . Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Meerminy w cordovanie ? Źle się zachowują w niepogodę ? W niepogodę (deszcz mam na myśli) ich nie zakładam . Pisząc o problemach myślałem o słynnej "latającej pięcie", z którą również się borykam. . Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Marchewkowe Yanko Niektóre zdjęcia tych trzewików nie zachęcają do ich zakupu . Można i tak jak w tym wpisie z marchewkowymi EG. Zachęcają do zakupu, tylko nasuwa mi się pytanie, jak autor w nich wszedł do tego lasu, że tak dziewiczo wyglądają? http://thesartorius.blogspot.de/2016/04/marynarka-w-krate.html#more Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi