Zajac Poziomka Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Napiszesz coś więcej o tych butach w temacie o Trickersach? Bardzo ładne, a kolor piękny. Cytuj
WhiskeyPapa Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Dobrze, tylko wrócę z Biedronki. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 To fajnie, bo od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem jakichś "eleganckich" butów Trickers, ale na tej półce cenowej jest już spory wybór dobrych marek (np. Carmina, C&J, AS, Vass) i zastanawiam się jak Trickersy wypadają w tym porównaniu. A przy okazji okazji, dzięki za cenną informację - po butach do Lidla, Żabki i na kebaba dowiedziałem się w czym powinno się chodzić do Biedronki 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 3 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 Cheany Avon 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 4 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Miłego dnia wszystkim 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 4 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Buty na których nie chce uzyskać lustra... 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 4 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Wszyscy dokładają do Yanko, a w sumie mało ich w tym wątku . Dzisiaj Yanko 272 i kilka dodatkowych zdjęć. 26 Cytuj
waski Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Jaki to kolor, marron czy niger? Cytuj
Aron Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 To jest Cambridge Niger, ale potraktowane kremem Saphir dark brown. Akurat ta partia była trochę jaśniejsza, dlatego zdecydowałem się na ciemniejszy krem niż sugerowany przez sklep. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Zadolony z zakupionych Sandersów? Cytuj
Koval Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Zadowlony z zakupionych Sandersów? Wyczerpującą odpowiedź zamieściłem tu - https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2441-marka-sanders-i-mark-mcnairy/#entry198400 ...A mówiąc krótko - tak, dziękuję Cytuj
Whitesnake Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Wyczerpującą odpowiedź zamieściłem tu ... Bardzo się cieszę z tego wpisu . Może tylko na moim monitorze tak to wygląda, ale kolor butów z wklejonego wyżej zdjęcia bardzo zniechęca. W "wyczerpującej odpowiedzi" wyglądają dużo korzystniej. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Tak barkery z zalando Bardzo ładne , a jak rozmiarówka ? Cytuj
roelegant Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Głównie noszę 45 tutaj wziąłem 44,5. Trochę trzeba rozchodzic. Na długość są dobre i mam luz w palcach. Bardzo dopasowane, w podbiciu trochę za mocno opinaja ale mam nadzieję że rozchodze. Cytuj
Koval Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Bardzo się cieszę z tego wpisu . Może tylko na moim monitorze tak to wygląda, ale kolor butów z wklejonego wyżej zdjęcia bardzo zniechęca. W "wyczerpującej odpowiedzi" wyglądają dużo korzystniej. Kolor bliższy tamtemu wpisowi - dzienne światło; tutaj żarówki led 'zażółciły' obraz. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szpila Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 A tak było dzisiaj. Yanki 706YH 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 W drodze do dyskontu Barker Lambourn Cherry 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Yanko EDIT: buty noszone do południa 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 U mnie dziś dzień Yanko - zestaw popołudniowy - ponownie w towarzystwie Benevento. 19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi