Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sorry, za pyt w tym wątku, ale rzeczywiście tendencja wzrostowa jeżeli chodzi o zdjęcia ze spodniami w kratę.

Gdzie poza SuSu można dostać podobne spodnie? (chciałbym kupć przynajmniej 2 pary, a jednak cena powyżej 500 zł lekko zaporowa)

Opublikowano

Gdzie poza SuSu można dostać podobne spodnie? (chciałbym kupć przynajmniej 2 pary, a jednak cena powyżej 500 zł lekko zaporowa)

Jeśli szukasz czegoś w odpowiedniej jakości materiale i w równie dobrym kroju to marnie to widzę. Na tym polega siła SuSu.

Zamówienia bespoke z dobrych wzorników, to koszt przekraczający 1000zł. 

Opublikowano

Ok, w sumie spodziewałem się takiej odpowiedzi, a to właśnie Twoje spodnie Whitesnake szczególnie mi się podobają (te zaprezentowane razem z trzewikami bodajże c&j)

No trudno, szkoda, że nawet jedna rodzima marka nie idzie w tę strone.

Opublikowano

Poranne chłody wywołały z szafy moje Kemptony.

Nick zobowiązuje. Twardo wszedłeś z butami w rozmowę o spodniach. Tak trzymać!

Aha, czuki bardzo ładne, mam podobne i bardzo sobie chwalę.

Opublikowano

Nick zobowiązuje. Twardo wszedłeś z butami w rozmowę o spodniach. Tak trzymać!

Aha, czuki bardzo ładne, mam podobne i bardzo sobie chwalę.

Ktoś musiał skierować wątek na właściwe tory :)

Buty są jednymi z moich ulubionych, w zeszłym roku od (Edyta) Grudnia  do Marca, nie było tygodnia, żebym ich nie założył... a pomyśleć, że chciałem się ich pozbyć po zakupie :)

Opublikowano

nienaganny stan, jak na ok. 30 wyjść :) zakładasz i przez cały dzień stoisz w miejscu? :twisted:

Taaaaak... jestem z zamiłowania mimem-rzeźbą...  :-D

Poruszam się głównie samochodem, pracuję w biurze, chodzę przeważnie krótkie dystanse i dbam o buty do przesady.

Jakość zamszu w tych butach jest wg mnie rewelacyjna... ale na świetny stan raczej przełożenie miały zabiegi renowatorem koloryzującym (przynajmniej 2 plus początkowe przyciemnianie takowym).

Edyta: Hargin, przepraszam, zerknałęm w historii postów i rzeczywiście, buty nosiłem od połowy grudnia... więc wyjdzie pewnie około 20 razy na nogach :P