blueloafers Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Te bordowe loafersy u gory sa znakomite! Pieknie wygladaja Moje dzisiejsze: Cytuj
mosze Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Budżetowe "hiszpany" - Berwick 1707. Cytuj
blueloafers Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Z dzisiaj. Btw wymagaja juz troche i czyszczenia i polerowania Cytuj
Ingvar Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Mosze, wybacz że tak męczę ale gdzie je kupowałeś? Cytuj
mosze Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Jak prawie wszystkie buty - na ebay Bardzo porządne, w dobrej cenie. Cytuj
Ingvar Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Tak myślałem, dziękuję pięknie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Opublikowano 25 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 11 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dziś na nogach świeży nabytek CT model Carlton Zobaczymy jak sie będą spisywać w porównaniu z Loake 1880 Ledbury 3 Cytuj
wally Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dziś na nogach świeży nabytek CT model Carlton Zobaczymy jak sie będą spisywać w porównaniu z Loake 1880 Ledbury Fajne, właściwie nie miałem jakoś w świadomości tego, że CT robi również buty. Czekam na jakąś recenzję w najbliższym czasie Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 w tej chwili wydaje mi się, że w miejscu gniecenia się skóry będą wyglądać lepiej aniżeli loake 1880. Loake dostały w kość ponieważ, przez miesiąc użytkowałem je 5 razy w tygodniu. Czas pokaże. Cytuj
pirat Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Fajne, właściwie nie miałem jakoś w świadomości tego, że CT robi również buty. I słusznie bo to koszularze, a nie szewcy 1 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ct to koszularze jak najbardziej, ale warto dodać , że buty dla nich wykonuje Loake oraz Barker. Cytuj
Ravic Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Fajne, chociaż dla mnie troche zbyt czubiaste. Jakie to kopyto? Pewnie U? Cytuj
blueloafers Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Fajne, chociaż dla mnie troche zbyt czubiaste. Jakie to kopyto? Pewnie U? Tak jest, to jest U. Zdecydowanie odroznia sie od angielskich butow, ale jak pewnie wiesz dlatego wlasnie nazywa sie U. Jak na buty RTW sa niesamowicie dopasowane. Wg mnie w tym rozmiarze jednak - 42 (8UK) dla osoby o szerokiej i duzej stopie beda za ciasne. Jak wiadomo, nie wszystko jest dla kazdego. Ale tym sie charakteryzuje to kopyto. Jest dosc waskie, 'czubiaste' jak to ujales. W oxfordach taki ksztalt mi sie podoba, ale np w double monkach niezbyt i wolalbym K. Mimo wszystko jakosc skory i wykonanie jest na niesamowitym poziomie Cytuj
Ravic Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedz. Zamawiałes czy kupowales na miejscu? Ciekawą opcją jest to ich mto. Moze kiedyś się skuszę. Cytuj
blueloafers Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zamawialem. W zasadzie to nawet 3 razy, bo tyle potrzebowalem zeby w koncu dobrac dobry rozmiar . Tak, MTO jest ekstra. Kojarzysz sklep na ebay ascot_shoes? Na pewno. Maja bardzo duzo MTO od Vassa, a teraz wprowadzaja tez coraz wiecej innych marek. Czesto mozna dogadac cene za ktora sprzedadza. Cytuj
Koval Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 'Krokiety' i wino (już Ty pol606 wiesz gdzie)... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi