roter6 Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Dla mnie czwartek. Jako sugestię miejsca daję bar Charlie: https://m.facebook.com/CharlieBarWarsaw/?locale2=pl_PL Ponieważ nie mogę potwierdzić mojego udziału na 100% to nie będę brał udziału w ewentualnym głosowaniu;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Koledzy, niezależnie od powyższej, najnowszej inicjatywy proponuję spotkanie forumowe 16 listopada po konferencji którą BwB robi z Łazienkami Królewskimi i UKSW https://www.facebook.com/events/588709595202445/ Na konferencji wystąpi nasz forumowy kolega @LONG STORY SHORT - mamy cały wieczór do dyspozycji. Miejsce do ustalenia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2019 Ja się piszę i na czwartek, i na sobotę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 4 godziny temu, damiance napisał: Koledzy, niezależnie od powyższej, najnowszej inicjatywy proponuję spotkanie forumowe 16 listopada po konferencji którą BwB robi z Łazienkami Królewskimi i UKSW https://www.facebook.com/events/588709595202445/ Na konferencji wystąpi nasz forumowy kolega @LONG STORY SHORT - mamy cały wieczór do dyspozycji. Miejsce do ustalenia. Na samą konferencję nie dam rady dotrzeć przez pracę, ale w spotkaniu chętnie wezmę udział, powinienem się akurat wyrobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 Ja się deklaruję na spotkanie we czwartek 21 listopada. Jeśli chodzi o miejsce to podobają mi się i Dom Whisky i Charlie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 Dom Whisky to bardzo dobry kierunek na otwarcie wieczoru, coś do jedzenia jeszcze musimy zaplanować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 Akurat ostatnio poznałem właściciela Domu Whisky który mnie zaprosił na degustację, więc świetnie że będzie okazja wypić tam whisky z kolegami z forum. To może Dom Whisky po konferencji w sobotę 16 listopada i Charlie w czwartek 21 listopada? Odnośnie obiadu to jestem otwarty na propozycje rdzennych Warszawiaków którzy najlepiej znają warszawskie knajpy. Ja bardzo lubię U Kucharzy na Arsenale bo takiego tatara nikt na świecie nie robi Mogę zrobić rezerwację tylko ustalmy ostateczną listę gości. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 Super, to ja wchodzę w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2019 w czwartek jestem poza Warszawą, jeżeli wrócę na czas to dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2019 wstępnie +1 na sobotę i czwartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 Świetnie w takim razie dzwonię i robię rezerwację w Dom Whisky po konferencji w sobotę od 16:30/17 i w Charlie w czwartek wieczorem po 20. Czy te godziny odpowiadają kolegom którzy się wybierają? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 Jeśli można dopisuję się na sobotę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Krótkie pytanie o Dom Whisky. Krucza czy Nowy Świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 zgaduję że Krucza bo bliżej Łazienek - @Beny23 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Świetnie w takim razie dzwonię i robię rezerwację w Dom Whisky po konferencji w sobotę od 16:30/17 i w Charlie w czwartek wieczorem po 20. Czy te godziny odpowiadają kolegom którzy się wybierają?Z doświadczenia forumowych spotkań podpowiem że zdecydowanie wygodniejszą godziną startu w tygodniu jest 18-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 W czwartek 19-20 super, na 18 nie zdążę dotrzeć z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Prapraszam kolegów najmocniej, ale przez bardzo niespodziewaną sprawę natury osobistej nie dotrę dziś prawie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Ja wstępnie na czwartek. We wtorek będę mógł potwierdzić. Od 19 mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Ja będę dziś ok. 17 w Domu Whisky, tylko byłbym wdzięczny za info czy kierować się na Kruczą czy Nowy Świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 47 minutes ago, bratdominik said: Ja będę dziś ok. 17 w Domu Whisky, tylko byłbym wdzięczny za info czy kierować się na Kruczą czy Nowy Świat. Cocktail Bar Max & Dom Whisky Krucza 16/22, 00-526 Warszawa, Poland 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 The Eagle has landed 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 The Eagle has landed Witaj@Beny23, nawet nie wiesz co Cię ominęło i co narobiłeś swoimi skarpetkami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Będę w Domu Whisky na Kruczej koło 17:30. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 @Beny23 ja już na miejscu z rumem przy barze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Panowie dziękuję za świetne spotkanie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi