lupin Napisano 24 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Przypominam, że spotkanie forumowe odbędzie się jutro w sobotę 25 marca 2017 r. o godzinie 17:00 w Sopocie- Restaurant Cafe Polskie Smaki. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 25 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Kolejne spotkanie forumowe czas zacząć Na zdjęciu jeden z klasyków ostatnich spotkań piwo Starogdańskie ⚗ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Myślałem, że chociaż spóźniony ....., ale nie udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 25 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Spotkanie forumowe trwa w najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 25 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 5 godzin temu, Ataman napisał: Myślałem, że chociaż spóźniony ....., ale nie udało się. obyś dotarł kolejnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 10 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Drodzy forumowicze z Trójmiasta i okolic wiosna rozkwita w pełni (choć dzisiaj akurat pada śnieg ) czas pomyśleć o kolejnym spotkaniu naszej regionalnej społeczności. Ze swojej strony proponuję spotkanie w sobotę 27 maja w godzinach popołudniowych. Jeśli macie pomysły dotyczące lokalizacji to czekam propozycje. Pozdrawiam Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Może mi się uda rym razem dotrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Niestety ale 27 jestem na weselu znajomych, więc od razu odpadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Zaprośmy Szewca24, postaram się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 11 godzin temu, Avallach napisał: Niestety ale 27 jestem na weselu znajomych, więc od razu odpadam... Liczymy na to 9 godzin temu, Michal83 napisał: Zaprośmy Szewca24, postaram się pojawić a będzie wówczas w Trójmieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 Myślę że wymaga to koordynacji. Dostosujmy się do niego lub niech on dostosuje się do nas. Myślę że fajnie by było zacząć organizować takie spotkania, mamy kilka ciekawych firm i może warto by było je zapraszać raz na kwartał? Miller, Szarmant, Szewc, Poszetka, RoT itd. Trójmiejski Trunkshow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 24 minuty temu, Michal83 napisał: Myślę że wymaga to koordynacji. Dostosujmy się do niego lub niech on dostosuje się do nas. Myślę że fajnie by było zacząć organizować takie spotkania, mamy kilka ciekawych firm i może warto by było je zapraszać raz na kwartał? Miller, Szarmant, Szewc, Poszetka, RoT itd. Trójmiejski Trunkshow? Pomysł ciekawy jednak nie sądzę by chciało im się specjalnie przyjeżdżać do Trójmiasta dla paru osób. Przerabiałem podobny temat z @damiance, jednak po uświadomieniu mi przez niego kilku ważkich kwestii odłożyłem jego realizację. Wpierw zbudujmy stałą dużą grupę sympatyków potem dopiero zapraszajmy firmy i organizujmy eventy. Póki co na spotkania przychodzi tak nierówna liczba osób (od 2 do 12), że trudno coś większego zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 23 godziny temu, lupin napisał: Pomysł ciekawy jednak nie sądzę by chciało im się specjalnie przyjeżdżać do Trójmiasta dla paru osób. Przerabiałem podobny temat z @damiance, jednak po uświadomieniu mi przez niego kilku ważkich kwestii odłożyłem jego realizację. Wpierw zbudujmy stałą dużą grupę sympatyków potem dopiero zapraszajmy firmy i organizujmy eventy. Póki co na spotkania przychodzi tak nierówna liczba osób (od 2 do 12), że trudno coś większego zorganizować. @damiance @saphir.pl @4inHand @poszetka.com @arsen @mr.vintage @Sklep Szarmant @Republic of Ties @szewc24.pl Myślę że można by się podpiąć pod to wydarzenie: https://nowoczesnym.evenea.pl/ Spodziewam się że będzie tam spora baza potencjalnych klientów dla wspomnianych firm. Mogę zarezerwować dla nas stolik na wieczór w Eliksirze i zrobimy sobie dogrywkę i podsumowanie eventu. Jest sala do palenia cygar!https://www.facebook.com/EliksirPL/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 15 godzin temu, lupin napisał: Liczymy na to W sensie na to, że odpadam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 W sensie na to, że odpadam? Mały chochlik wkradł się liczylismy że jednak dasz radę przybyć Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Link do wydarzenia nie działa. My generalnie musielibyśmy dowiedzieć się zawsze z dość istotnym wyprzedzeniem o danym evencie i wtedy można myśleć. Jesteśmy otwarci. Natomiast, jeżeli spotykacie się w mniejszym gronie, a co jakiś czas wymyślicie sobie formułę spotkania typu "SAPHIRujemy przy drinku", "SAPHIRujemy w plenerze" ... czy coś pokrewnego, wtedy zapraszam na priv i na pewno postaramy się wspierać takie inicjatywy nawet jeżeli sami nie będziemy mogli zawitać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 @Michal83 - dziękuję za zaproszenie Jeżeli chodzi o mnie, to w wielu miejscach w Polsce pojawiam się już regularnie (na pewno Warszawa co ok 10 dni). Kilka razy dojeżdżałem też do Gdańska, więc jeśli byłoby to z pewnym wyprzedzeniem, to mógłbym bez problemu się pojawić. Niedawno byłem nawet w Gdańsku, w dniu zaplanowanego spotkania forumowego, ale niestety, miałem już poumawiane spotkania i nie dałem rady wygospodarować dodatkowego czasu. W chwili obecnej planuję przynajmniej raz w miesiącu bywać w Trójmieście, więc z mojej strony nie widzę przeszkód, pomimo, że to przeciwległy kraniec Polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 12 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 24 minuty temu, szewc24.pl napisał: W chwili obecnej planuję przynajmniej raz w miesiącu bywać w Trójmieście, więc z mojej strony nie widzę przeszkód, pomimo, że to przeciwległy kraniec Polski Czy spotkania w weekendy tez wchodza w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 głównie w weekendy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 1 godzinę temu, saphir.pl napisał: Link do wydarzenia nie działa. Niestety nie pomogę, u mnie działa bez problemu. Poniżej alternatywny link: https://www.facebook.com/events/405051833193315/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Dzięki! U mnie też już śmiga. Podałem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Witam, W związku z tym, iż za tydzień kolejne spotkanie forumowe czas dookreślić pewnie szczegóły. Termin spotkania: 27 maja (sobota) godzina 17:00 Miejsce: Sopot, Polskie Smaki (jeśli macie inne propozycje to czekam na nie) @D.T. @Machiavelli @Rangułt@Ataman @isak.borg @dlugaslongas@Aszer @Greg_@Tandzio@Vince @proki1971@Michal83@Ernestson@RenaissanceMan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Postaram się być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg_ Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Dziękuję za zaproszenie, niestety będę poza Trójmiastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Na 80% będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi