lupin Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 @damiance piwko z Starogdańskie wg starej receptury z browaru gdańskiego. Obecnie produkowanego przez browar w Gościszewie pod Sztumem ; ) wycieczka do browaru? Sądzę se chętni się znajdą Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
damiance Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 in case - możemy jako Stow. wesprzeć projekt wycieczki mailem / telefonem do browaru itp. (do ustalenia) 2 Cytuj
lupin Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Po dłuższej przerwie czas po raz kolejny spotkać się w gronie forumowiczów z Trójmiasta i okolic. Mam nadzieję, że wraz z nowym rokiem pojawią się na naszych trójmiejskich spotkaniach nowe osoby Kolejne spotkanie proponuję zorganizować, w któryś z weekendów lutego. Macie jakieś konkretne propozycje? Pozdrawiam Tomek Cytuj
Ataman Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czytam, obserwuję, jestem za, postaram się dostosować. Zachęcam do wypowiedzi chociażby w moim stylu, żeby nie było że nikogo nie ma i nikt się nie interesuje. Czyli Panowie: - tak - nie - zachodni wiatr spienione goni fale. 1 Cytuj
Rangułt Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Chętnie wpadnę. Proponuję pierwszy weekend lutego. Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj
lupin Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Proponuję spotkanie w sobotę 25 lutego po 17. @Rangułt @RenaissanceMan@D.T.@Machiavelli @Ataman@Ernestson Komu z was pasuje? Miejsce spotkania do ustalenia. Najlepiej by lokal był w miarę cichy, spokojny (atmosfera sprzyjająca rozmowie) oraz przystępny przedział cenowy (nie każdy chce wydać na piwo, kawę i ciastko krocie ) 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja na tak. Ale życie czasem weryfikuje moje chęci. Na tą chwilę jestem. 1 Cytuj
Rangułt Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Jestem na tak.Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
lupin Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 W takim razie spotykamy się w sobotę (25 lutego) o godzinie 17 w Polskich Smakach. Serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów z Trójmiasta i okolic,, szczególnie tych, którzy do tej pory nie byli obecni na żadnym ze spotkań forumowych @D.T. @Machiavelli@Ernestson@Rangułt@Ataman@RenaissanceMan@Avallach@isak.borg@PinCollar@dlugaslongas@Aszer ps. Lokal Polskie Smaki pomimo położenia w Domu Zdrojowym (przy Hotelu Sheraton) nie jest lokalem drogim czy też ekskluzywnym. Ceny kawy, herbaty etc. są podobne jak w innych częściach Sopotu czy w Gdańsku. Nie ma obawy, że za zamawiając piwo, kawę czy ciasto wydacie pół pensji Pozdrawiam Tomek 2 Cytuj
Ernestson Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 @irys i @CherryMorello są jeszcze z naszego fyrtla. 1 Cytuj
lupin Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Postarajcie się być, prawdopodobnie na spotkaniu będę odbierał kolejne zamówienie bespoke, więc będzie można podyskutować m.in. o krawiectwie przy świeżo odebranym zamówieniu 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2017 No i niestety nie dam rady. Cytuj
lupin Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2017 Dziękuję serdecznie za bardzo miłe spotkanie a szczególnie za możliwość poznania i porozmawiania z kolegami [mention=8815]rangułt[/mention] i[mention=8815]avallach[/mention]. Mam nadzieję, że zobaczymy się na kolejnym spotkaniu PS. Dziękuję również za obecność[mention=42]ernestson[/mention] oraz[mention=4478]machiavelli[/mention] 3 Cytuj
lupin Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2017 No i niestety nie dam rady. Szkoda mamy nadzieję że dasz radę pojawić się na następnym 1 Cytuj
lupin Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Panowie, czas ustalić kolejny termin spotkania ja ze swojej strony proponuję sobotę 25 marca o godzinie 17 w Sopocie, tam gdzie zwykle. Jestem jednak otwarty na inne propozycje lokalowe @D.T. @Machiavelli@Ernestson@Rangułt@Ataman@RenaissanceMan@Avallach@isak.borg@PinCollar@dlugaslongas@Aszer@CherryMorello@irys 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Ja jak zwykle chętny, ale proza życia weryfikuje czasem moje chęci. 1 Cytuj
lupin Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 3 godziny temu, Ataman napisał: Ja jak zwykle chętny, ale proza życia weryfikuje czasem moje chęci. Mam nadzieję, że tym razem proza życia da nam możliwość wypicia z Tobą kawy lub piwa Cytuj
Rangułt Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Bardzo chętnie. Termin wstępnie mi pasuje.Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Ja bardziej 18 ty bym preferował. Cytuj
Rangułt Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 ja w ten weekend jestem w pracy więc odpada. Następny jest realny. Cytuj
Avallach Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Możliwe, że będę w stanie się pojawić tego 25, ale preferowałbym jakoś pierwszy albo drugi tydzień kwietnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi