DamianB. Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Panowie, czy ktoś się orientuje jaką będzie długość wkładki dla rozmiaru 6uk w modelu Tetbury i Chiltern? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 11 godzin temu, tkowalcz napisał: Panowie, jak zamawiacie w goertz.de do Polski? To pewnie jest to słabe ogniwo tej promocji. Wysyłają chyba tylko do Niemiec i Austrii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Nie korzystałem, ale raczej jest polecane dla przesyłek wysyłanych tylko na terenie Niemiec: https://www.mailboxde.pl/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Nie korzystałem, ale raczej jest polecane dla przesyłek wysyłanych tylko na terenie Niemiec: https://www.mailboxde.pl/Polecam. Używałem i działa. Koszt 12 euro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 27 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 W tym tygodniu towarzyszyły mi C&J Northcote. Od jutra będą to Islay, jako przerywnik do Trickersów i Cheaney. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Był ktoś może dzisiaj w Bergu ? ciekawe czy dzisiaj mają jeszcze -30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 4 godziny temu, Arturlep napisał: Był ktoś może dzisiaj w Bergu ? ciekawe czy dzisiaj mają jeszcze -30% Byłem, ale dopiero po zapytaniu obsługi usłyszałem że mają -30% i to na ciuchy. Nigdzie info o tym nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 W dniu 6.11.2020 o 11:43, roter6 napisał: Tych na zamówienie to nie dotyczy - info ze sklepu w Galerii Mokotów. Dotyczyło, przynajmniej we Wrocławiu, właśnie dzisiaj odebrałem swoje zamówienie z 06.11. Zapłaciłem -30% od ceny regularnej. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 W dniu 11.11.2020 o 21:31, lubo69 napisał: Info z 20 kwietnia, sytuacja w UK podobna: At present we do not offer an e-commerce service and orders cannot be placed via the website but we do offer a Mail Order Service. To place an order please fill out the form attached or e-mail the style, colour and size you wish to order and your full shipping address including telephone number to this e-mail address. Once this information has been received your order will be processed. You will also receive an e-mail confirming the order. You may pay by bank transfer or credit card. If paying by credit card once your order has been finalised we will forward an e-mail which has a “pay now “ link where you will be able to enter your card details to process the payment via a secure link. The shoes will then be shipped when we receive the confirmation of payment. Jeszcze raz dziękuję za dobry trop. Faktycznie mimo lockdownu w UK zamówienia mailowe działają, wszystko przebiegło szybko o sprawnie. Niestety buty będziemy odsyłać. Z powodu casualowej podeszwy buty są... bardzo duże. Model Poppy w rozmiarze 5.5 UK ma praktycznie takie same wymiary zewnętrzne jak moje buciory Skye 3 w rozmiarze 7 UK. Przynajmniej wizualnie, za sprawą przerośniętej podeszwy, bo jeżeli chodzi o to na jaką stopę pasują, to są mniej więcej true to size. Tu porównanie z moimi Clifford: A tu porównanie z damskimi Chelsea Crownhill w teoretycznie tym samym rozmiarze: Szkoda, po skóra jest cudownie miękka, a same buty lekkie jak piórko (podeszwa to Vibram Lite). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 1 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 C&J dla Bodileys. Bardzo dziękuję @Zajac Poziomka za rekomendację marki. Buty niesamowicie wygodne. Zdecydowanie będę wracać do tego sklepu:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 https://www.goertz.de/crockett-jones-chelsea-lingfield-dunkelbraun-48430701/#itemId=48430701-0070 jeden rozmiar 7UK za lekko ponad 1tyś z kodem SCHUHE20 jeżeli nie wysyłają do Polski można skorzystać z: https://www.mailboxde.pl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 Chyba wysyłają dhl do Polski i to bez dodatkowej opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M007 Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 Jak się ma kopyto C&J 348 do Loakowskiego Capital ? W tych drugich których jestem posiadaczem używam rozmiaru 7,5, chcę kupić brązowe C&J Tedbury, w jaki rozmiar celować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M007 Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 W dniu 28.11.2020 o 14:36, Arturlep napisał: Był ktoś może dzisiaj w Bergu ? ciekawe czy dzisiaj mają jeszcze -30% -10% można otrzymać, info z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 5 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2021 https://www.crockettandjones.com/the-article/ecommerce-coming-soon/?utm_source=curalate_like2buy&utm_medium=curalate_like2buy_SY32Zh6M__d53a45f9-c6d5-42a2-b22c-39061410b14e&crl8_id=d53a45f9-c6d5-42a2-b22c-39061410b14e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 5 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2021 ciekawe czy będą wysyłali do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2021 Na pewno nie😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 Przymierzam się do Pembroke ale nie wiem czy 6,5 czy 7. Jaka długość stopy pasuje do tych rozmiarów? W ogóle w tym rozmiarze te buty wyglądają jakoś w miarę czy karykaturalnie bo może lepiej chodzić w dobrze wyglądających trampkach niż klasykach które wyglądają jak buty dla niepełnosprawnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 5 godzin temu, mysz napisał: W ogóle w tym rozmiarze te buty wyglądają jakoś w miarę czy karykaturalnie ..... Karykaturalnie to będą wyglądały, niezależnie od rozmiaru z modowymi wynalazkami, typu rurki czy joggery. Ameryki nie odkryję pisząc, że masywniejsze buty pasują do "cięższej" garderoby i na odwrót. Jak założysz normalne spodnie, grubszą marynarkę, to buty będą wyglądały normalnie, niezależnie od rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 7 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2021 @Mamrot Tak się Pembrąka nosi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2021 Jak ktoś lubi to tak nosi, co za różnica. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 18 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2021 Dostałem od C&J info że na długość stopy 25.3cm będzie rozmiar UK 7.5 Oszaleli? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 18 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2021 Nie ma raczej szans żeby podali to na serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 20 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2021 No i taka to obsługa klienta wielkiej marki że zły rozmiar mi doradzili. Wysłałem maila z wątpliwościami to nie odpisali i jest teraz weekend i sobie siedzę i o nich myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2021 CJ stacjonarnie są dostępne tylko w bergu w Warszawie czy również w Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi