ZackRoman.com Napisano 14 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 Dnia 13.07.2017 o 16:15, FONos napisał: Dziś dotarł do mnie zamówiony popover. Jestem zachwycony materiałem. Niby jest to mieszanka lnu i bawełny ale jest tak miękka, lejąca, przyjemna w dotyku, że nic nie wskazuje na obecność lnu. Przy tym niesamowicie przewiewna i lekka. Mi przypomina raczej dzianinę. Naprawdę jestem pod wrażeniem tej tkaniny Do tego usztywniany kołnierzyk co przy lnianych koszulach też raczej rzadkość. Tak więc nawet opóźnienie w dostawie nie jest wstanie zepsuć wrażenia jakie na mnie zrobiła ta "poszula" Gratuluję tego projektu! Dziękujemy Bardzo się cieszymy, że produkt sprawia tak dobre wrażenie! PS Materiał to oczywiście dzianina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 5 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2017 Ja także zamówiłem granatowy Popover. Prezentuje się bardzo fajnie, jest przyjemny w dotyku, przewiewny i bardzo mi się podoba kołnierz o którym wspomniał Kolega powyżej. Ma niestety jedną wadę - po pierwszym użytkowaniu pozaciągał mi się w paru miejscach. Niestety obawiam się, że po kilku wyjściach koszula nie będzie nadawała się do dalszego użytkowania :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 10 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 Dnia 5.08.2017 o 09:14, Pawcio napisał: Ja także zamówiłem granatowy Popover. Prezentuje się bardzo fajnie, jest przyjemny w dotyku, przewiewny i bardzo mi się podoba kołnierz o którym wspomniał Kolega powyżej. Ma niestety jedną wadę - po pierwszym użytkowaniu pozaciągał mi się w paru miejscach. Niestety obawiam się, że po kilku wyjściach koszula nie będzie nadawała się do dalszego użytkowania :/ Prosimy o kontakt i zdjęcia na info@zackroman.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 Przesłałem na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Jest szansa na powrót tej koszuli? Chodzi mi o rozmiary, których nie ma obecnie. Bardzo ładny kolor i mieszanka z lnem <3 https://zackroman.com/pl/p/KOSZULA-Z-LNEM-BUTTON-DOWN-BLEKITNA/102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Kto jest producentem butów Zack Roman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 8 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 21 minut temu, leonid napisał: Kto jest producentem butów Zack Roman? Firma Nord. Nie jest to wielka tajemnica 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 8 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 W dniu 5.09.2017 o 22:10, Monkiusz napisał: Jest szansa na powrót tej koszuli? Chodzi mi o rozmiary, których nie ma obecnie. Bardzo ładny kolor i mieszanka z lnem <3 https://zackroman.com/pl/p/KOSZULA-Z-LNEM-BUTTON-DOWN-BLEKITNA/102 Koszula w pełnej rozmiarówce nie wróci do oferty. Wiosną pewnie pojawi się coś nowego z mieszanki bawełny z lnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 12 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Mamy dla Was promocyjne ceny na koszule przy zakupie większej ilości sztuk. Przy zakupie 2 koszul cena spada do 340 zł za sztukę, przy zakupie 3 lub więcej koszul do 290 zł za sztukę.bit.ly/zack_shirts Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 W dniu 8.10.2017 o 13:54, Sklep Szarmant napisał: Firma Nord. Nie jest to wielka tajemnica Napiszcie na stronie, że buty to polska produkcja. Tym się trzeba chwalić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 22 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Do wtorku 24 października mamy specjalną promocję na jesienno-zimowe dodatki w https://zackroman.com: Przy zakupie dwóch produktów (dowolnie wybrany kapelusz, rękawiczki lub szalik) - 20% zniżki. Kod rabatowy: jesien20 Przy zakupie trzech produktów lub więcej (dowolnie wybrany kapelusz, rękawiczki i szalik) - 30% zniżki. Kod rabatowy: jesien30 Zapraszamy! https://zackroman.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Gdy dzisiaj wszedłem na Waszą stronę - to mi wyskoczył komunikat, że za zapisanie się do newslettera jest rabat 500 zł na płaszcz nowej kolekcji. Źle kliknąłem i komunikat znikł - i terazjuż nie chce się pojawić. Czy ten rabat dotyczy też klientów już zapisanych do newslettera - jak go w tej sytuacji zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 25 minut temu, Miro napisał: ...... i terazjuż nie chce się pojawić...... Wyczyść historię przeglądania, a słońce wzejdzie ponownie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Wyczyściłem historię, tymczasowe pliki, obrazy itd. - i słońce jednak nie wzeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Spróbuj wejść na bloga Szarmanta, może wtedy wyjdzie zza horyzontu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Dziwne, mnie na macOS po każdej wyczystce ciasteczek pokazuje się za pierwszym razem i tylko za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 7 godzin temu, Miro napisał: Wyczyściłem historię, tymczasowe pliki, obrazy itd. - i słońce jednak nie wzeszło... A używałeś trybu prywatnego przeglądarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 2 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2017 Do kolekcji ready to wear trafił właśnie szary garnitur w kratkę księcia Walii. Jest już dostępny online bit.ly/zack_POW_suit Jesteśmy z niego niezwykle dumni i mamy nadzieję, że Wam się też bardzo spodoba. Kratka księcia Walii to jeden z najpiękniejszych wzorów, który wspaniale prezentuje się na trzyczęściowym garniturze! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 3 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Zgodnie z uwagami stworzyliśmy stały landing page do zapisu do "płaszczowego" newslettera. Każda subskrybent otrzyma 500 zł zniżki https://szarmant.pl/plaszcz/ na płaszcz z nowej kolekcji! Osoby zapisane już do naszego newslettera sklepowego otrzymają także kod rabatowy. Nie ma potrzeby zapisywać się ponownie. Tylko osoby które się kiedyś wypisały z naszego newslettera mają problem Nie ma możliwości zapisu na ten sam e-mail ponownie. System nie pozwoli wysłać nam maila. Pierwsze płaszcze już trafiły na Niecałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 A jaka będzie cena z tym rabatem, jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Płaszcz wygląda znakomicie, ale na stronie sklepu nie ma rozmiarówki. A kolor wydaje się mocno różnić (na plus) od prototypu prezentowanego przez pana Zaczkiewicza na początku roku i widocznego na zdjęciu w reklamie newsletterowej. Ale zakładam, że zdjęcia sklepowe dobrze oddają kolor. Jeszcze jeden problem/dylemat: nie wiadomo, jakie będą pozostałe płaszcze, może jeszcze lepsze? Czy czekać, czy zamawiać, zwłaszcza że egzemplarzy niewiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Rozmiarówka się pojawiła jako zdjęcie, możliwe że zamęczyłem w ostatnich dniach osobę odpowiadającą przez profil fejsbukowy Jak płaszcz wszedł na stronę sklepu to faktycznie rozmiarówki nie było. Ja miałem duży dylemat między niebieskim, a zielonym, natomiast stwierdziłem że zielone moleskiny są cieplutkie na zimę, a zielone spodnie z zielonym płaszczem to już trochę za dużo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 8 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Z dumą prezentujemy płaszcz numer 2 w kolekcji zimowej. Jest to zielony płaszcz dwurzędowy Ulster British Army Green ➡️ http://bit.ly/britisharmygreen ✔️ Konstrukcja half canvas✔️ Kolor British Army Green (wojskowa zieleń)✔️ Gruba angielska wełna✔️ Sztormowy kołnierz✔️ Nakładane kieszenie z patkami✔️ Wywijane mankiety✔️ Dragon - pas biegnący w poprzek pleców✔️ Pionowa kontrfałda✔️ Długi tylny szlic (rozcięcie) zapinany na trzy guziki✔️ Angielska tkanina od firmy Moon's✔️ Podszewka z Bemberg Cupro✔️ Guziki rogowe 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Po dwóch dniach noszenia ulstera mogę stwierdzić że płaszcz całkiem fajny. Szkoda tylko że dolny guzik już wisi smętnie i ledwo co się trzyma (a nie szarpnąłem ani nie zaczepiłem nim o cokolwiek), a kieszenie są strasznie ciasne Zdarza mi się schować do kieszeni szalik (krótki, cienki, tkanina jedwabna i wełniana) i ledwo co się mieści. A jest miejsce by kieszenie odrobinę powiększyć. Natomiast sama tkanina fajna, ciężka, krój też mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Szkoda tylko, że te płaszcze są takie krótkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi