Zajac Poziomka Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 To już zależy od sklepu i od Ciebie. Ja widzę 3 możliwości: zwrot pieniędzy, wymiana na parę bez wad albo rabat na wadliwą parę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Dostałem taką informację od sklepu " dokumentacja zdjęciowa nie wskazuje na wadę buta. Jest to zwykłe zarysowanie, które można usunąć kremem. " oczywiście wspomniano o możliwości zwrotu.Więc raczej nie mam co liczyć na jakąś zniżkę skoro nie ma już mojego rozmiaru :/ To poproś o krem gratis Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2016 Nie sądzę, żeby coś takiego dało się całkowicie zamaskować samym kremem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klasycznebuty.pl Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Nadal jesteśmy zdania, że krem lub pasta powinny w tym przypadku pomóc . Co do kwestii zdjęć to należy dodać, że zdjęcia w makro/ w dużych zbliżeniach wyolbrzymiają obraz takich rys. Było to już wielokrotnie poruszane na tym forum. Przykro nam, że nie otrzymał Pan satysfakcjonującej odpowiedzi. Możemy jednak zapewnić, że dołożymy wszelkich starań by buty były jeszcze staranniej przygotowywane przed wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klasycznebuty.pl Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 3 godziny temu, Krzysztof G napisał: Na rysie przy podeszwie można bez problemu wyczuć chropowatą powierzchnię/bąble o długości 2 cm. Jaki magiczny krem wygładza powierzchnie skóry? Prosimy o przesłanie butów do nas. Zajmiemy się tym bezpłatnie W celu ustalenia szczegółów prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczekm Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Dnia 9.09.2016 o 20:47, Hippel napisał: Mam stopę o zbliżonej długości 26 cm. Kupiłem monki o rozmiarze 40,5. Lewy but wyraźnie ciaśniejszy, sprawia wrażenie zrobionego ze sztywniejszej skóry niż prawy. Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Podobnie jak ja masz stopę 26 cm,sklep zaproponował mi monki @Hargin-a w rozmiarze 40. Mogą być za małe? Dodam, że szer. stopy to - 10 cm fi stopy - 24,5 cm fi podbicia - 25 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2017 Pewna regułą jest wybór o 0,5 rozmiaru większego, niż rekomenduje sklep KB. Jakbym tak zrobił, to bym nie męczył się ze swoimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 Chłopaki ze Skoaktiebolaget wprowadzili leniucha Zawsze chciałem mieć taki model, ale nic nie było w opcji budżetowej. Gdyby tylko jeszcze był czarny.. https://www.skoaktiebolaget.se/collections/new-arrivals/products/carlos-santos-guimaraes-lazyman#&gid=1&pid=1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 świetna okazja dla rozmiaru 11,5UK, chukka za 157 euro https://www.skoaktiebolaget.se/collections/odd-stock/products/carlos-santos-tobacco-suede-chukka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis185 Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Mam pytanie dotyczące rozmiarowki Carlos Santos. Czy ma ktoś porównanie do Berwickow? Berwick noszę 8,5 ( ok 28,5-7cm ) to w Santosach zamawiać ten sam rozmiar, czy może większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Raczej 0,5 rozmiaru w dół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 15 minut temu, elvis185 napisał: Mam pytanie dotyczące rozmiarowki Carlos Santos. Czy ma ktoś porównanie do Berwickow? Berwick noszę 8,5 ( ok 28,5-7cm ) to w Santosach zamawiać ten sam rozmiar, czy może większy? Raczej mniejsze, ale kopyta zarówno CS jak i Berwick są b. różne i nie sposób ogólnie doradzić. Jeśli cokolwiek Ci to pomoże, ja mam m.in. 3561 rozm. 43, a de facto 42,5 (zapiętki od Rafała), natomiast CS 7905 rozm. 43,5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis185 Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Widzę, że zdania są mocno podzielone😊 nie zostanie nic innego, jak sprawdzić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Ewentualnie czy ktoś może porównać kopyta CS Z160 do Yankowego 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 CS kupiony na wyprzedaży afinepairofshoesRewelacyjnie wykonany i wygodny monk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Panowie, prośba o radę. Zamówiłem sobie lotniki z Carlos Santos, wszystko było pięknie dopóki nie podwinąłem nogawek i nie ujrzałem odstającej skóry prawego buta. Przy kostce cholewka jest zdeformowana, wypaczona i nie jest to bynajmniej wywołane moimi stopami, problem utrzymuje się również po zdjęciu butów. Odpowiedź sklepu na maila o wadzie - 'to normalne, wynika z budowy stopy' Spotkał się już ktoś z Was z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 Zwrócić i tyle, cholewka jest zdeformowana. Czy to sklep klasyczne takie głupoty próbuje wmówić klientowi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 Dokładnie tak myślałem, dzięki za potwierdzenie. Tak, sklep klasyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jwodzu72 Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Mam buty od 2.5 miesiąca 4-6 razy na nogach.Chciałem dziś ubrać i zonk w postaci dziury w podeszwie ,małe rozwarstwienie nad numerem buta i teraz pytanie, gdzie naprawić podeszwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Reklamować w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 30 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Ani dziury ani rozwarstwienia na tym zdjęciu nie widać. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbb Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Mógłbym prosić o porównanie rozmiarówki CS 160 i 234 do Yanko 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Nie mam żadnych Yanko, ale posiadam Santosy na kopytach 145,160oraz 234. W dwóch pierwszych rozmiar 7,5 a w obszerniejszym 234 rozmiar 7. Każde leżą bardzo dobrze, komfortowe od pierwszego założenia. Długość stopy 27,1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Jeśli ktoś szuka CS w dobrej cenie, to na afinepairofshoes.co.uk jest wyprzedaż. Ceny momentami aż śmiesznie niskie. Z kodem SF10 zniżka efektywna 13,5%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Np monki w cenie niższej aniżeli Berwick czy Meermin... wraz z kodem nawet za ok. 140€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi