kolekcjoner21 Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 W dniu 24.11.2023 o 16:47, kanapa napisał: Proszę nie „bić” ponieważ i tak miałem dzisiaj uwagi że za elegancko się ubrałemZestaw dedykowany do pracy w branży metalowej Będzie bez bicia, ale zestaw jednak do tematu "Co mam dzisiaj casualowego na sobie" w Sali klubowej, a widząc zestawy powyżej, nie sposób pominąć zbyt casualowych spodni i zbyt obszernej koszuli z fatalnym kołnierzykiem (szczególnie do krawata, z kiepskim zresztą węzłem). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 25 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2023 Bardzo słuszne uwagi i celne oko szczególnie odnośnie węzła krawata - bardzo dziękuję za zainteresowanie. Musze się przyznać że specjalnie zrobiłem taki węzeł w krawacie niepasującym do koszuli - ot taka drobna złośliwość na prozę życia w mojej profesji i ciekawość czy ktokolwiek z mojego otoczenia biznesowego zwróci na ten szczegół uwagę Moja praca niestety polega na tym że „walczę” po brudnych halach przemysłowych i spodnie oraz koszule mają u mnie żywot do kilku miesięcy. Co robią metalowe wióry na spółkę z chłodziwem maszynowy w przypadku klasycznych butów wolę tutaj publicznie jednak nie ujawniać. Obiecuję jednak poprawę i będę pokazywać zestawy mniej ekstremalne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sir Well Endowed Napisano 3 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2023 @kanapa również swego czasu pracowałem w branży metalowej, produkcja siłowników, będąc ówcześnie częstym gościem na produkcji. Niestety, nie jest to miejsce na klasyczną męską elegancję, o czym przekonała się z uszczerbkiem moja garderoba. Dżinsy, buty S3 i odzież wierzchnia z elementami odblaskowymi idzie ze sobą w parze - dla nas bezpiecznie i dla garderoby Dołączam kolaż "Zdziś" - słabo widoczne buty to ciemnobrązowe zamszowe brogowane trzewiki na gumowej podeszwie. 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 13 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2023 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coven Napisano 18 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2023 Z braku lepszego telefonu zdjęcie jak z kartofla, ale jest: Trochę przygaszony kolorystycznie zestaw, choć na słoneczku ładnie wybijają się poszczególne kolory. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 25 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2023 Panie (jeżeli to jakieś zaglądają) i Panowie, Wesołych Świąt! 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Grudzień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2023 "Merry Christmas, ya filthy animals.” Wesołych Świąt z the Plaza Hotel gdzie kręcili Kevina Samego w Nowym Jorku. 🎅🏻🎁🎄 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 20 Styczeń 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2024 Kilka moich ostatnich zestawów: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 21 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2024 10 godzin temu, phantom napisał: Kilka moich ostatnich zestawów: @phantom Podpowiedz proszę, co to za spodnie i z jakiego materiału wykonane? Szukam jakiś jaśniejszych spodni do noszenia w zestawie z ciemnymi marynarkami. dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 21 Styczeń 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2024 5 godzin temu, ws22 napisał: @phantom Podpowiedz proszę, co to za spodnie i z jakiego materiału wykonane? Szukam jakiś jaśniejszych spodni do noszenia w zestawie z ciemnymi marynarkami. dziękuje. Cześć, pierwsze spodnie to model William z kolekcji Poszetki, wykonane z drobnego i miękkiego sztruksu. Drugie spodnie to bawełna E Thomas, model Brandon z Suitsupply. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 5 Luty 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2024 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mgns Napisano 6 Luty 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 11 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2024 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 15 Luty 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2024 Dziś: 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 15 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2024 Bardzo ciekawy kształt klap. Napiszesz coś o tym więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2024 W dniu 15.02.2024 o 23:18, Servetch napisał: Bardzo ciekawy kształt klap. Napiszesz coś o tym więcej? Dzięki, to Susu custom made - klapy zaczerpnięte z modelu Havana Wide lapel - takie uszyli takie nosze🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2024 Z tygodnia: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2024 Nufka sztuka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2024 46 minut temu, lubo69 napisał: Nufka sztuka Dokładnie, ale już u krawcowej na skrócenie rękawów. Model Roma, Susu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 22 Luty 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2024 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2024 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 27 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2024 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2024 Wystający spod kamizelki pasek dyskwalifikuje dla mnie cały efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2024 8 minut temu, pablocito napisał: Wystający spod kamizelki pasek dyskwalifikuje dla mnie cały efekt Łaskawyś;) 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 28 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2024 @eye_lip Ja chętnie wysłucham co jest nie tak z tym zestawem. Co do paska pełna zgoda, niestety nie tak łatwo o chino z wysokim stanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi