Velahrn Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 5 minut temu, Pawcio napisał: @Velahrn super rękawiczki Skóra jeszcze w grudniu była dostepna, możesz mieć takie same za ~300 zł. Bardzo fajny, grubszy materiał, dodatkowo moje są ocieplone warstwą wełny - śmiało nosiłem i przy -15 C, jak bywało teraz wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 17 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2021 Spodnie i kamizelkę od vintydżowego garnituru szytego na miarę na mojego tatę, kiedy jeszcze nikt nie używał słowa „bespoke” i kiedy kupno gotowego garnituru graniczyło z niemożliwością przez pewnego znanego krakowskiego krawca. Długo wisiał w szafie, bo „szkoda wyrzucać i może się komuś przyda”, a tata urósł i go nie używał. Marynarka nie bardzo się już nadaje, bo ma staroświecką kozerkę i masywne poduchy na ramionach, ale kamizelka i spodnie owszem. Garniak był uszyty z ciężkiego wełnianego twillu, więc nadaje się moim zdaniem do rozkompletowania i noszenia z inną marynarką i świetnie się sprawdza o takiej porze roku. 14 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 22 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2021 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2021 Stylówka fajna, dla mnie tylko krawat zbyt formalny do całego zestawu (wzór też dobrałbym inny, ale to już kwestia gustu), chociaż być może to kwestia zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 28 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Taka kombinacja robocza: 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Casentino, Jamroziński, Vass: 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 28 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Niedzielne wyjście - była okazja, żeby założyć kilka nowych rzeczy🙂 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr B Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 @phantomBardzo ładna i ciekawa koszula. Gdzie kupiłeś? Pin collar z różem rzadko jest do dostania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 10 minut temu, Piotr B napisał: @phantomBardzo ładna i ciekawa koszula. Gdzie kupiłeś? Pin collar z różem rzadko jest do dostania. Dzięki. Koszulę uszyłem na miarę w Velventi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 2 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Może już wiosennie...: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Dawno, dawno temu marynarka od @Ernestson, koszula Macaroni Tomato, krawat Embassy of Elegance, poszetka od Poszetki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kosek Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Dzisiaj tak. Trochę już wygnieciony po całym dniu pracy, ale nie ma tego złego 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 @phantom, bardzo fajne spodnie. Szyte? Z ciekawości, jaką szerokość ma nogawka na dole? I co to za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 27 minut temu, jugend napisał: @phantom, bardzo fajne spodnie. Szyte? Z ciekawości, jaką szerokość ma nogawka na dole? I co to za materiał? Cześć, dzięki. To spodnie z Poszetki z doszytymi przez krawca bocznymi regulatorami. Materiał to wełna (houndstooth)z próbnika Redy. Szerokość nogawki na dole 19,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 I'm blue Da ba dee da ba di marynarka od @Andells, koszula Tyrwhitt, krawat i poszetka od Poszetki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 18 godzin temu, Piotr Kosek napisał: Dzisiaj tak. Trochę już wygnieciony po całym dniu pracy, ale nie ma tego złego Bardzo fajnie, ale raczej do casualu powinno wlecieć. 5 godzin temu, blekit napisał: I'm blue Da ba dee da ba di marynarka od @Andells, koszula Tyrwhitt, krawat i poszetka od Poszetki Co to za niepokojące marszczenia wzdłuż klap? Szczególnie na lewej to widać, chyba, że to kwestia zdjęcia. Dobrze widzę, że bez AMF? Wiem, że przez sieciówkowe marynarki/garnitury ten element stracił na swojej wyjątkowości, ale IMO wciąż wygląda dobrze tu jakby czegoś brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 @JDC - marynarka jest opisana dosyć szczegółowo w dedykowanym temacie, nie chcę wszystkiego przytaczać tutaj. W skrócie to tkanina jest bardzo fajna do noszenia (super lekka i przewiewna), ale koszmarnie się układa. Do tego doszło parę problemów konstrukcyjnych i efekt jest jaki jest. Ale i tak regularnie noszę ją z przyjemnością Co do AMF to ja raczej unikam, kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 3 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Co miałem wczoraj na sobie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 4 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2021 18 godzin temu, blekit napisał: @JDC - marynarka jest opisana dosyć szczegółowo w dedykowanym temacie, nie chcę wszystkiego przytaczać tutaj. W skrócie to tkanina jest bardzo fajna do noszenia (super lekka i przewiewna), ale koszmarnie się układa. Do tego doszło parę problemów konstrukcyjnych i efekt jest jaki jest. Ale i tak regularnie noszę ją z przyjemnością Co do AMF to ja raczej unikam, kwestia gustu W takim razie już pędzę do odpowiedniego wątku nadrobić. Też mam chyba ze 2 marynarki, które nie leżą tak, jakbym sobie tego zażyczył, ale noszę ze względu na tkaninę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2021 Z tygodnia ponownie Grenadyna 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 4 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2021 🛳️🛳️🛳️ 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 5 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Kupiłem sobie dziś kapelusz. Jak przekonać żonę, że kapelusze nie są pretensjonalne, tylo... fajne? No chyba że nie są. Jak Koledzy uważają? Twardo nosić z poniesionym czołem (i zadartym nosem), czy odłożyć do szafy na potem? Żona łyknęła już czarny, bo zakładam go do wizytowego ubrania na „galowe” okazje, ale ten jest raczej na codzień. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Przecież to dziecinnie proste. Przypomnij Żonie, że to czerwony kapelusz jest w zasadzie zawsze podejrzany, a Ty kupiłeś szary; szary jest fajny.Wujek Dobra Rada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Zwłaszcza, że nie jestem brunetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi